Overvåk produksjonen med Ultimaker Cura Connect

Cura Connect er en helt ny programvare fra Ultimaker for overvåking og håndtering av produksjon. Med programmet skal man blant annet kunne fjernstyre en gruppe Ultimaker 3-maskiner.

Når utskriftsvolumene vokser er det to veier man kan gå. Enten satser man på en ny og større maskin, eller så utvider en med flere av den samme. Velger man det sistnevnte stilles det høye krav på hvordan arbeidsflyten håndteres. Distribusjon av jobber, overvåking av produksjon, kontroll med materialsupplering, med mer. Nettopp denne typen utfordringer vil Ultimaker styre med nye Cura Connect.

I programvaren inngår det funksjoner som skjemalegging, prioritering av jobber i jobbkøen, instillinger og forberedelsee før en printjobb, og selvsagt fjernovervåking av alle produksjonsparametre direkte i telefonen eller datamaskinen.

Med programvaren kan man også gruppere flere 3D-printere i en overgripende arbeidsflyt. Man kan også lage undergrupper for ulike avdelinger på selskapet, eller for spesifikke prosjekter.

Ultimaker Cura Connect kan lastes ned fra Ultimakers nettsted.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *