Mer farge i din Formlabs-maskin

Amerikanske Formlabs har snekret videre på sin materialportefølje og tilbyr nå også farger i form av sitt nysluppede Color Kit. Det er ifølge selskapet den første integrerte fargemiksen for SLA-printerteknikken.

3d-printerutvikleren har ikke ligget på latsiden de siste årene og har gitt ut en strøm av materialer for alt fra industrielle tilpasninger til løsninger for tannreguleringsprodukter. Color Kit kommer til å inngå i selskapets standardresin, som i motsetning til de funksjonelle materialene er utviklet først og fremst for prototyper.

Color Kit gir solide farger i ett og samme produkt. Det dreier seg altså ikke om å blande farger. Derimot får man dem i fem forskjellige farger som kan blandes for å lage forskjellige nyanser. Fargene er cyan, magenta, gul, svart og hvit. I Color Kit inngår det også en håndbok for hvordan fargene kan blandes. Formlabs har selv testet å blande 16 forskjellige farger.

Nordisk forhandler for Formlabs er 3DVerkstan.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *