HP introduserer Jet Fusion 300/500

HP Multi Jet Fusion-teknikken gjør det mulig å kontrollere ned på voxelnivå, og endrer måten vi designer og bygger våre produkter på. Publisert med tillatelse av Invent Medical og NACAR.

HP utvider sin portefølje av 3d-printere med modellene Jet Fusion 300/500, bransjens første 3D-printteknikk for tilvirkning, fullfarger, svart eller hvit med med mulighet til å kontrollere materialer ned på voxelnivå.

Prisene på maskinene kommer til å variere, avhengig av konfigurasjon og fargepreferanse. Satsingen antas å åpne opp for nye muligheter for små og middels store produktutviklingsgrupper og designfirmaer, foretak og universiteter, meddeler HP.

Jet Fusion 300/500-serien er utviklet for å komplettere tidligere modeller: 3D Fusion 3200/4200/4210. Tanken er at brukerne dermed skal slippe å gå vekk fra de nåværende plattformene når de designer og tilvirker prototyper og applikasjoner.

– HP har påtatt seg å demokratisere 3d-design og tilvirkning, noe som åpner opp nye muligheter for millioner av innovatører rundt om i verden. Uansett hvilken bransje du jobber i, hvilken kompleksitet på designene du jobber med, eller hvilke farger som passer dine forretningsbehov – svart, hvitt eller fullt fargespekter – den nye HP Jet Fusion 300/500-serien kommer til å gi deg friheten til å lage fantastiske nye delar, uten de begrensningene som forbindes med tradisjonelle produksjonsmetoder, sier Stephen Nigro, Administrerende direktør for 3D Printing, HP Inc.

Foruten muligheten til å kontrollere materialene ned på voxelnivå, tilbyr Jet Fusion 300/500-serien et kompakt design, forbedret arbeidsflytløsning og verdens første integrerte og automatiserte materialleveransesystem, opplyser HP. Dette gir mulighet til større ubevoktet drift, forbedret brukervennlighet og økt produksjonseffektivitet. Jet Fusion 300/500-serierna støtter også de tre fargefilformatene OBJ, VRML og 3MF.

HP Jet Fusion 300/500-seriene er allerede tilgjengelig for bestilling, og kommer til å leveres i løpet av andre halvår 2018.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Tar til orde for helautomatisering

Når du ser på 3D-printingens historie, tror vi at bransjen trenger en nøkkelferdig løsning for hele prosessen. Vi ønsker ikke at våre kunder skal behøve å kjøpe fem forskjellige maskiner for å få til den arbeidsflyten som trengs for å produsere delene sine, så nå har vi satt dette på dagsorden.

Publisert av: 

Massivit tar sikte på nye markeder

Massivit 3D Printing Technologies, den israelske produsenten av store 3D-printere knytter til seg distributør for Storbritannia og Irland, og sikter seg samtidig inn på markedene for kjøretøy, marine, arkitektur og energileverandører med sine løsninger for prototyping i stor skala og verktøyproduksjon.

Publisert av: 

Anatomic Studios går globalt

Den svenske produsenten av personaliserte og 3D-printede skall for benproteser, Anatomic Studios, har fått inn 4,5 millioner svenske kroner i investeringer for å forberede en lansering utenfor norden. – Vi er så glade for å kunne ta protesemote globalt, sier Emelie Strömshed fra Anatomic Studios.

Publisert av: 

Den globale heisindustrien og 3D-printing

De store heisprodusentene restrukturerer for å drive forretningsutvikling og innovasjon. Nå tar de i bruk 3D-printing av løsninger for industrien. En annen ting er 3D-printing av reservedeler for å redusere leveringstiden og sørge for at heisene i verden ikke står stille unødvendig lenge.

Publisert av: 

Fem feil 3D-printbyråer gjør

Mike Moceri har summert opp fem ting de som 3D-printer objekter for kunder gjør feil i sin forretningsdrift. I løpet av de siste årene har han snakket med hundrevis av bedriftseiere innenfor additiv tilvirkning om hvordan de driver virksomheten. Ved å gjøre dette har han lagt merke til fem viktige feil som hver 3D-printvirksomhet gjør i løpet av de første årene av driften

Publisert av: