Slik skal CECIMO og EPMA finne nye samarbeid

CECIMO, European Association of Machine Tool Industry og EPMA, European Powder Metallurgy Association, har tegnet en avtale som har som hensikt å utvikle og fremme den additive tilvirkningsindustrien i EU.

CECIMO og EPMA kommer til å støtte den europeiske tilvirkningsindustrien – gjennom informasjonsutveksling, påvirkningsarbeid og samordning av fremmende tiltak. Sammen kommer de også til å lete etter muligheter til kommende EU-prosjekter.

CECIMO representerer foretak innen den additive tilvirkningsindustrien og samvirker med politiske aktører med hensikt om å utvikle regelverk og forretningsrammer som er til beste for europeisk additiv tilvirkningsteknikk.

EPMA representerer den europeiske metallpulverindustrien og arbeider for å øke bevisstheten rundt additiv tilvirkningsteknikk – med særskilt fokus på metallpulver. Gjennom forskningsprogrammer, workshops, benchmarking og kunnskapsutveksling vil de finne synergieffekter og gjennom dette stimulere nye samarbeidsformer.

Tags: , ,
Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *