Slik skal CECIMO og EPMA finne nye samarbeid

CECIMO, European Association of Machine Tool Industry og EPMA, European Powder Metallurgy Association, har tegnet en avtale som har som hensikt å utvikle og fremme den additive tilvirkningsindustrien i EU.

CECIMO og EPMA kommer til å støtte den europeiske tilvirkningsindustrien – gjennom informasjonsutveksling, påvirkningsarbeid og samordning av fremmende tiltak. Sammen kommer de også til å lete etter muligheter til kommende EU-prosjekter.

CECIMO representerer foretak innen den additive tilvirkningsindustrien og samvirker med politiske aktører med hensikt om å utvikle regelverk og forretningsrammer som er til beste for europeisk additiv tilvirkningsteknikk.

EPMA representerer den europeiske metallpulverindustrien og arbeider for å øke bevisstheten rundt additiv tilvirkningsteknikk – med særskilt fokus på metallpulver. Gjennom forskningsprogrammer, workshops, benchmarking og kunnskapsutveksling vil de finne synergieffekter og gjennom dette stimulere nye samarbeidsformer.

Tags: , ,
Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Markedet peker oppover igjen

Additiv produksjon med polymerer og metaller går mot historiske høyder. Det viser en ny rapport fra det amerikanske markedsanalyseselskapet SmarTech Analysis. Tall fra andre kvartal 2021 viser nivåer som er høyere enn før pandemien.

Publisert av: