EOS med innovasjonssenter

EOS åpnet denne uken et innovasjonssenter for 3D-printing i Düsseldorf i Tyskland.

Her tilbys foretak støtte for sine 3d-prints og innovasjonsprosjekter med et bredt utvalg kundetjenester langs hele prosesskjeden. Formelt åpnet senteret – EOS Innovation Center – den 13. mars, med flere EOS-kunder og representanter til stede.

Innovasjonssenteret har drøyt 1 000 m2 gulvflate som kundene kan benytte, deriblant et stort område med EOS-systemer for 3D-printing i polymer og metallmaterialer. Foretak kan leie maskinplass såvel som prosjektrom og for dette tilbyr EOS både konsulent- og utdanningskurs, spesialisert rådgivning om design og optimering av de delene som skal tilvirkes.

Prosjektrom

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Utgir egne filamenter av rPLA

Etter et års produktutvikling, gir svenske Lostboyslab sammen med Reflow nå ut to filamentkolleksjoner av resirkulert PLA for 3D-utskrift med FDM. Samlingene består av totalt tolv forskjellige matte farger og målgruppen er profesjonelle brukere som designere, interiørarkitekter og arkitekter.

Publisert av: