Ny global 3D-service fra Dassault Systèmes

I stil med det globale 3D-nettverket 3DHubs lanserer Dassault Systèmes nå 3DEXPERIENCE Marketplace. Marketplace er en del av 3DEXEPERIENCE plattformen som forbinder 50 digitale produsenter med kunder som trenger 3D objekter. Plattformen tilbyr alle former for 3D-produksjon, fra 3D-print til CNC-fresing, laserskjæring og formstøping.

Bernard Charlès, nestformann og administrerende direktør i Dassault Systèmes beskriver marketplace på følgende måte:
– 3DEXPERIENCE Marketplace omdanner forsyningskjeden til en verdikjede. En enkel, virtuell og sosial virksomhet, som er banebrytende med en helt ny måte å gjøre forretninger på, som fornyer og skaper verdi i industrien. Online plattformer og markedsplasser har allerede endret betingelsene for detaljhandelen, transportsektoren og hotellbransjen. Nå har tiden kommet til industrien.

3DEXPERIENCE er Dassault Systèmes skybaserte softwareløsning til virksomheter som har bruk for 3D-design. Programvaren inneholder apps til innhold og simulering, informasjonsintelligens, sosialt samarbejd og 3D modellering, som serves av den brede porteføljen av Dassault Systèmes programmer, deriblant de kjente 3D-design programvarene SOLIDWORKS og CATIA.

Dassaults 3DEXPERIENCE Marketplace er inndelt i to tjenester, 3DEXPERIENCE Marketplace Make og 3DEXPERIENCE Marketplace PartSupply.

Marketplace Make er der hvor kundene kan identifisere en passende industriell servicepartner fra producenter i USA, Europa og Asia. Den nåværende listen over 50 servicepartnere omfatter kjente tilbydere som Protolabs, Stratasys Direct Manufacturing, FIT Additive Manufacturing og 3D Systems On Demand Manufacturing. Godt og vel 20 av disse er plassert i Europa, primært i Tyskland, Belgia og Frankrike.

3DEXPERIENCE Marketplace PartSupply er en omfattende katalog over digitale, kildebeskyttede komponenter. Et online søkeverktøy gjør det mulig å søke blant omkring 30 millioner 3D-filer, som er garantert kvalitativ fremstilling med en gitt fremstillingsmetode. Redigering av filene, for å imøtekomme spesielle spesifikationer, er mulig ved hjelp av SOLIDWORKS og CATIA-kompatibilitet.

3DEXPERIENCE Marketplace som helhet er designet for å redusere risiko og feil i digitale fremstillingsprosesser og strømlinjeforme produksjonsprosessen ved å styre transaksjonsopplysninger.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Utgir egne filamenter av rPLA

Etter et års produktutvikling, gir svenske Lostboyslab sammen med Reflow nå ut to filamentkolleksjoner av resirkulert PLA for 3D-utskrift med FDM. Samlingene består av totalt tolv forskjellige matte farger og målgruppen er profesjonelle brukere som designere, interiørarkitekter og arkitekter.

Publisert av: 

AM-dagen i Sverige

Merk av tirsdag 7. desember 2021 i kalenderen. Da er det tid for 3dp sin årlige heldagskonferanse, AM-dagen, som ble avlyst i fjor på grunn av pandemien. I år ser vi på fremtiden under temaet “AM 2030 – Additiv tilvirkning i fremtiden”.

Publisert av: