Voxeljet med stor kontrakt på produksjon av støpeformer

Den amerikanske produsenten av storformat 3d-printere, Voxeljet, har inngått en 3-årig avtale med verktøyfirmaet Tooling and Equipment International (TEI), som er den største forbrukeren av 3d-printede sandformer i USA.

Kontrakten dikterer at TEI i løpet av de neste tre årene vil kjøpe mer enn 500.000 liter 3d-printet sand fra Voxeljet, mens Voxeljet America Inc. vil installere ytterligere et antall 3D-printere i TEIs Livonia-anlegg, samt allokere 3d-printfasiliteter i deres eget hovedkvarter.

TEI fremstiller maskinbearbeidede prototyper og lavvolums komponenter i aluminium, jern og stål. Takket være Voxeljet’s industrielle 3D-printløsninger, vil virksomheten nå kunne tilby alle faser av fremstilling fra design, 3D-sandprint og støpning til varmebehandling, bearbeidelse og inspeksjon – fra ett og samme sted.

– Dette er en enestående mulighet for at begge virksomheter kan utnytte fordelene ved storskala 3D-sandprint til aluminiumstøpninger, sier Oliver Johnson, formann for TEI.
– Med dette samarbeidet vil vi være i stand til å redusere ledetider ennå mer for våre kunder, samtidig med at vi kan øke både størrelsen og vekten av ​​de delene vi kan støpe.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


3D-printet tankestyrt kjole

Den nederlandske FashionTech-designeren Anouk Wipprecht lanserte tidligere denne måneden en 3D-printet, tankekontrollert kjole! Lanserningen foregikk i Østerrike på Ars Electronica Festival, Europas største festival for kunst, teknologi og samfunn.

Publisert av: