Signcom distribuerer Mimaki

Signcom: ”Dette er virkelig spennende”. Bildet viser objekter som er printet med Mimaki 3DUJ-553, en 3d-printer som nå skal begynne å selges i Norden av Signcom.

Signcom blir eksklusiv leverandør i Norden av Mimakis feirede 3d-printer som kan printe objekter i ti millioner ulike farger.

Forhandleren Signcom som har flere av Mimakis maskinløsninger i sin produktstall får også tilliten til å ivareta det nordiske salget av den nye 3d-printeren Mimaki 3DUJ-553.

Signcoms produktsjef Simon Nyman ser en positiv respons på Mimakis 3d-printer.

– Dette er virkelig spennende” sier Simon Nyman, produktsjef hos Signcom, og legger til at det har vært en positiv respons på printeren allerede fra starten av.

– Ekstra moro er det også at Mimaki 3DUJ-553 er på listen Innovation of the year hos 3D Printing Industry Awards 2018.

Mimakis nye 3d-printer benytter seg av flytende fotopolymer som uv-herdes lag for lag. Ifølge produsenten er de printede produktene vannbestandige, blekner ikke i fargen, og får tilsvarende styrke som produkter produsert i ABS-plast. Videre kan den printe objekter i mer enn 10 millioner farger, deriblant transparent, i lag ned til 20 mikron. Sluttresultatet skal kjennetegnes av glatte overflater og fine detaljer og det skal ikke være noe behov for overmaling. 3d-printeren kan bygga i størrelser opp til 50 x 50 x 30 centimeter.

Mimaki 3DUJ-553 håndterer byggstørrelser på opp til 50 x 50 x 30 centimeter.

Mimaki 3DUJ-553, som allerede er ute på markedet, vil også vises frem på Fespa-messen i Berlin 15-18. mai. For de som går glipp av å se den på Fespa så kommer Signcom i løpet av året til å arrangere reiser til Amsterdam for å demonstrere printeren. Signcom bedriver virksemhet i Norge, Sverige, Finland og Danmark.

Publisert av: 

Del denne artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


3D-printet pergola med på Venice Architecture Biennale

3D-printing er ikke lenger domenet for nipsgjenstander og prototyper. I dag har prosessen nådd et punkt hvor man kan bygge hus, broer og designstoler med teknologien. Ved Venice Architecture Biennale avslørte kunstneren Bruno Juričić en pergola som er 3D-printet til den kroatiske paviljongen.

Publisert av: 

Skytjeneste skal sette fart i forretningene

PostNord i Sverige lanserer en skybasert 3d-portal hvor kundene kan forvandle sin ide til 3d-prints som deretter distribueres av PostNord. – Det er neste skritt for på en enkel måte gjøre 3d-markedet mer tilgjengelig, sier administrerende direktør Ylva Ekborn i PostNord Strålfors.

Publisert av: 

IKEA med i prosjekt om individualisert gaming-utstyr

UNYQ, som fremstiller proteser og ortopediske løsninger, går sammen med IKEA for å utvikle en enestående prototype, hvis mål er å gjøre gaming-utstyr ergonomisk, individuelt tilpasset og samtidig designmessig i tråd med med hjemmets øvrige interiør.

Publisert av: 

EOS ansetter en Chief Digital Officer

EOS har opprettet en ny stilling, Chief Digital Officer og har ansatt Güngör Kara i stillingen. Han har bygget opp et team eksperter – Additive Minds

Publisert av: 

Snapmaker – 3D-printer, CNC og laser i samme maskin

3DNet har inngått avtale med produsenten Snapmaker om distribusjon av deres produkter i Norden. Deres første produkt, Snapmaker 3-in-1, er en 3D-printer, CNC-fres og lasergraverer i én og samme maskin, til godt under ti tusen kroner. Snapmaker samlet inn totalt over to millioner dollar, fra over 5 000 personer på Kickstarter våren 2017.

Publisert av: 

Hackrod og Siemens i partnerskap for å muliggjøre en helt ny måte å designe og produsere kjøretøy på

Hackrod, Inc. og Siemens PLM Software har inngått et partnerskap for å akselerere arbeidet med å nå deres felles visjon om demokratisering av designprosessen og produksjonen av kjøretøy. Tanken er at forbrukeren blir den som står for de kreative ideene.

Publisert av: 

EOS lanserer Formiga P 110 Velocis

EOS har forbedret ett av sine mest suksessrike systemer ytterligere med FORMIGA P 110 Velocis. Med hjelp av tekniske forbedringer, basert på FORMIGA P 110 for tilvirkning i polymerer, tilbyr nå Velocis en produktivitetsøkning med opp til 20 prosent, sammen med en mer enhetlig delkvalitet.

Publisert av: 

En sukkerprinter til medisinsk forskning

Forskere fra Universitetet i Illinois har utviklet en ny slags 3d-printer, som kan produsere komplekse former av sukkermateriale, som kan benyttes til å dyrke biologisk vev.

Publisert av: 

Nå nye høyder med Concept Laser M2

GE Additive slipper en oppdatering til sin 3d-printer Concept Laser M2 cusing. Ifølge selskapet skal de nye oppdateringene medføre økt produktivitet, pålitelighet og lavere driftskostnader.

Publisert av: 

De bioprinter menneskelige hornhinner

Bioprinting kan på sikt løse mangelen på donorer av øyevev. – Det har vist seg å være mulig å printe hornhinner, sier professor Che Connon fra Newcastle University.

Publisert av: 

3D Systems slipper to nye printere

3D Systems lanserer to nye 3d-printere, en for metall og en for dentalapplikasjoner. – Vi tror på at disse 3d-systemene kommer til å bidra til ekspansjonen av metallprinting, sier 3D Systems Kevin McAlea.

Publisert av: