Signcom distribuerer Mimaki

Signcom: ”Dette er virkelig spennende”. Bildet viser objekter som er printet med Mimaki 3DUJ-553, en 3d-printer som nå skal begynne å selges i Norden av Signcom.

Signcom blir eksklusiv leverandør i Norden av Mimakis feirede 3d-printer som kan printe objekter i ti millioner ulike farger.

Forhandleren Signcom som har flere av Mimakis maskinløsninger i sin produktstall får også tilliten til å ivareta det nordiske salget av den nye 3d-printeren Mimaki 3DUJ-553.

Signcoms produktsjef Simon Nyman ser en positiv respons på Mimakis 3d-printer.

– Dette er virkelig spennende” sier Simon Nyman, produktsjef hos Signcom, og legger til at det har vært en positiv respons på printeren allerede fra starten av.

– Ekstra moro er det også at Mimaki 3DUJ-553 er på listen Innovation of the year hos 3D Printing Industry Awards 2018.

Mimakis nye 3d-printer benytter seg av flytende fotopolymer som uv-herdes lag for lag. Ifølge produsenten er de printede produktene vannbestandige, blekner ikke i fargen, og får tilsvarende styrke som produkter produsert i ABS-plast. Videre kan den printe objekter i mer enn 10 millioner farger, deriblant transparent, i lag ned til 20 mikron. Sluttresultatet skal kjennetegnes av glatte overflater og fine detaljer og det skal ikke være noe behov for overmaling. 3d-printeren kan bygga i størrelser opp til 50 x 50 x 30 centimeter.

Mimaki 3DUJ-553 håndterer byggstørrelser på opp til 50 x 50 x 30 centimeter.

Mimaki 3DUJ-553, som allerede er ute på markedet, vil også vises frem på Fespa-messen i Berlin 15-18. mai. For de som går glipp av å se den på Fespa så kommer Signcom i løpet av året til å arrangere reiser til Amsterdam for å demonstrere printeren. Signcom bedriver virksemhet i Norge, Sverige, Finland og Danmark.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Mye nytt fra Stratasys

Stratasys har kunngjort at selskapet har utvidet sin F123 Serie™ av 3D-printere med introduksjonen av F190™CR og F370®CR 3D-printere, pluss nye FDM® Nylon-CF10-materiale forsterket med karbonfiber. De nye printerne tilbyr materialer med høy stivhet og styrke i en herdet maskin klar for utskrift av komposittmaterialer. Andre nyheter er programvare og seksten nye materialer.

Publisert av: 

3D-printing for Ukraina

Det tsjekkiske teknologiselskapet ICE annonserte nylig at de vil hjelpe den ukrainske hæren ved å tilby 3D-printere som printer sement. Formålet med disse er å printe betongbarrierer for å beskytte det ukrainske folket mot angrep fra russiske angripere.

Publisert av: