Signcom distribuerer Mimaki

Signcom: ”Dette er virkelig spennende”. Bildet viser objekter som er printet med Mimaki 3DUJ-553, en 3d-printer som nå skal begynne å selges i Norden av Signcom.

Signcom blir eksklusiv leverandør i Norden av Mimakis feirede 3d-printer som kan printe objekter i ti millioner ulike farger.

Forhandleren Signcom som har flere av Mimakis maskinløsninger i sin produktstall får også tilliten til å ivareta det nordiske salget av den nye 3d-printeren Mimaki 3DUJ-553.

Signcoms produktsjef Simon Nyman ser en positiv respons på Mimakis 3d-printer.

– Dette er virkelig spennende” sier Simon Nyman, produktsjef hos Signcom, og legger til at det har vært en positiv respons på printeren allerede fra starten av.

– Ekstra moro er det også at Mimaki 3DUJ-553 er på listen Innovation of the year hos 3D Printing Industry Awards 2018.

Mimakis nye 3d-printer benytter seg av flytende fotopolymer som uv-herdes lag for lag. Ifølge produsenten er de printede produktene vannbestandige, blekner ikke i fargen, og får tilsvarende styrke som produkter produsert i ABS-plast. Videre kan den printe objekter i mer enn 10 millioner farger, deriblant transparent, i lag ned til 20 mikron. Sluttresultatet skal kjennetegnes av glatte overflater og fine detaljer og det skal ikke være noe behov for overmaling. 3d-printeren kan bygga i størrelser opp til 50 x 50 x 30 centimeter.

Mimaki 3DUJ-553 håndterer byggstørrelser på opp til 50 x 50 x 30 centimeter.

Mimaki 3DUJ-553, som allerede er ute på markedet, vil også vises frem på Fespa-messen i Berlin 15-18. mai. For de som går glipp av å se den på Fespa så kommer Signcom i løpet av året til å arrangere reiser til Amsterdam for å demonstrere printeren. Signcom bedriver virksemhet i Norge, Sverige, Finland og Danmark.

Publisert av: 

Del denne artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Nytt nylonbasert materiale fra Sinterit

I kjølvannet av lanseringen av Lisa Pro SLS systemet har den polske 3d-printer fabrikanten Sinterit introdusert et nytt pulvermateriale på markedet

Publisert av: 

The best a man can get in 3d

Gilette har gått i samarbeid med Bostonbaserte Formlabs for å lage personaliserte skaft for barberhøvler. 

Publisert av: 

EOS og Siemens utvider samarbeid

EOS og Siemens utvider sitt samarbeide gjennom økt satsing på programvare, automatisering og driftsteknikk for industriell additiv tilvirkning.

Publisert av: 

Futuristisk design med 3d-teknikk

Industridesigneren Nicole Hone har skapt futuristiske og realistiske vannvekster med hjelp av 3d-printer og digitale verktøy. – Balansen mellom kontrollert design og ukontrollert naturlig interaksjon leder til en overbevisende organisk ytelse, skriver Nicole på sin hjemmeside.

Publisert av: 

Industriell 3d-skanning gjort enkelt

Industriell 3d-skanning kan tilføres både automatisering og stor brukervennlighet uten å gå på kompromiss med kvaliteten. Det var ett av hovedbudskapene, da de to stiftere av firmaet Zebicon, Kasper Fedde Krogh og Jeppe Hebsgaard Laursen, holdt presentasjoner den 2. og 3. oktober hos samarbeidspartneren DTU.

Publisert av: 

3DVerkstan slipper ny versjon av Olsson Ruby

Olsson Ruby er et munnstykke fra 3DVerkstan for FDM-printere, som kan printe flere ulike abrasive materialer, som sliter på vanlige messingsmunnstykker. Nå har 3DVerkstan sammen med den opprinnelige oppfinneren, Anders Olsson, utviklet en ny versjon av munnstykket som klarer høyere temperaturer.

Publisert av: 

3d-printede gulvtepper øker samspillet med selve gulvet

London Design Festival slutter denne uken. Det er en showcase av fascinerende kreasjoner fra alle aspekter av design. Det er naturligvis også 3d-printede effekter i blant, hvor blant andre hollandske Studio Plott fremviser en nyskapning innen for gulvtepper.

Publisert av: 

Ricoh finner finishing-partner til SLS-teknologi

Ricoh har vært på utkikk etter en metode til utjevning av deres nye Selective Laser Sintering (SLS) materialer via vibrasjonsteknologi. De var klar over at teknologien allerede ble brukt til å gjøre 3d-printede deler fremstilt i nylon glatte, men var ikke sikre på om metoden ville være egnet til deres polypropylen-materiale.

Publisert av: