Nye bioblekk fra Cellink

Erik Gatenholm, adm. dir. for Cellink.

Cellink, svensk bioprinterprodusent lanserer nye serier bioblekk. Til å begynne med slippes to nye serier samt et nytt tillegg til en eksisterende serie.

De to nye seriene heter Collagen-serien og Additive-serien. Den førstnevnte benytter seg av kollagen, som man finner i mange typer vev, og kommer til å ha potensielle applikasjoner innen forskning av vevets utvikling, cellemigrasjon og legemiddelutvikling. Additive-serien fungerer som et tilskudd som enten kan blandes med eksisterende bioblekk, kombineres med kit eller med forskerens egne bioblekk.

Foretaket lanserar dessuten et tillegg til to tidligere serier: GelMA og Alginate.

– Begge seriene kommer til å utvides for å inkludere ulike molekylærvekter, metakrylasjonsgrad og sammensetning. Nye produkter inkluderer steriliserte og frysetørkede pulvere, nye kit, samt versjoner av våre godt likte GelMA og Alginate-baserte bioblekk med en høyere konsentrasjon, skriver Cellink i en pressemelding.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


3D-printet tankestyrt kjole

Den nederlandske FashionTech-designeren Anouk Wipprecht lanserte tidligere denne måneden en 3D-printet, tankekontrollert kjole! Lanserningen foregikk i Østerrike på Ars Electronica Festival, Europas største festival for kunst, teknologi og samfunn.

Publisert av: