The best a man can get in 3d

Barberbladskaft i forskjellige blå utføringer. Foto via Gillette/Business Wire

Gilette har gått i samarbeid med Bostonbaserte Formlabs for å lage personaliserte skaft for barberhøvler. 

Pilotprosjektet foregår i USA og har navnet Razor Maker™: powered by Gillette®, og kundene får altså skreddersydde skaft eller håndtak om du vil, på sine barberhøvler. Pankaj Bhalla er direktør for Gillette & Venus i nord-Amerika og kommenterer: – Razor Maker™ piloten fremmer vår dedikering til å gi konsumenten styringen ved å bokstavelig talt la dem lage sine egne skreddersydde barberhøvler akkurat slik de selv vil ha dem – tilpasset deres behov, budsjett, utseende, farge og stil. – Dette er en av mange måter vi benytter for å oppfylle vårt slagord, «Gilette – The best a man can get», sier Bhalla.

Razor Maker skaftene er tilgjengelig i 48 3d-printede utførelser som ville ha vært umulige å lage ved hjelp av tradisjonelle produksjonsprosesser. Hvert skaft sorteres inn i tre ulike nivåer av 3d-printing, delvis printet, helt printet og med krom-effekt. Disse nivåene relaterer seg selvsagt også til kostnadene av produktene:

– Delvis 3d-printed med sort gummibelagt gripedel: $19
– Helt 3d-printet: $25
– Med finish i krom: $45

I tillegg er det forskjellige utforminger, samt et utvalg på syv farger og tekst eller initialer som kunden velger selv. Vel ferdig kan produktet utstyres med barberbladhoder fra enten trebladsystemet MACH3 eller femblads Fusion5 ProGlide kassetter.

Publisert av: 

Del denne artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


3d-printet implantat reparerer skader på ryggmargen

Forskere fra University of California San Diego (UCSD) School of Medicine and Institute of Engineering in Medicine (IEM) har med hell 3d-printet et to millimeters ryggmargsimplantat for å reparere ryggmargskader hos rotter. Forskerne mener metoden også kan benyttes på mennesker.

Publisert av: 

Carbon utvider samarbeid med Ford

Carbon, som tidligere har vært regnet som er potensiell stor aktør innen bilindustrien kan nå ta ytterligere skritt i denne retningen. Bl.a. skal Ford Focus nå ha flere 3d-printede deler fra Carbon integrert i bilen, samt tilgjengelig som servicedeler.

Publisert av: 

3d-printlab på sykehus i New York

Det globale ortopedi-firmaet LimaCorporate har annonsert at de tar sikte på å åpne eget senter for 3d-printing på New York City’s Hospital for Special Surgery.

Publisert av: 

Munnstykke mater pellets på rekordtid

Storformatprinting kommer til å forandre hvordan man lager produkter i menneskelig størrelse, alt fra bord og stoler til industrielle og kommersielle applikasjoner. Nå er det lagd et munnstykke som gjør prosessen raskere.

Publisert av: 

Neutrogena lanserer 3d-printet ansiktsmaske

Neutrogena, amerikansk produsent av hudpleieprodukter, lanserer 3d-printede og personaliserte ansiktsmasker under navnet Neutrogena MaskiD. Du personaliserer ved å ta bilde av deg selv med smarttelefonen!

Publisert av: 

Trender for 2019

Colin Elkins er globalt ansvarlig for løsninger for tilvirkningsindustrien hos IFS. Her setter han ord på tre trender som han mener kommer til å sette sitt preg på produksjonsmarkedet i 2019.

Publisert av: 

Ny 3d-printer: MakerBot Method

MakerBot har lansert 3D-printeren Method – en printer som ligger i segmentet mellom skrivebordsprintere og profesjonelle 3D-printere. Den skal ha funksjoner som tidligere kun har vært tilgjengelig på industriprintere, og som profesjonelle brukere nå kan få til betydelig lavere kostnader.

Publisert av: 

Filament som ligner glass

Durabio anvendes allerede i biler og mobiltelefoner, nå er det tilgjengelig for 3d-printing og kan i visse tilfeller være enda bedre enn glass.

Publisert av: