Nye 3D-skannere for store objekter

Shining 3D lanserte nylig to håndholdte 3D-skannere. Det kinesiske selskapet gjorde seg bemerket for et par år siden da to studenter benyttet deres skannere til å avlese en fullskala statue av den kinesiske aktivisten Tao Xingzhi.

De to nye skannerne, EinScan Pro 2X og 2X Plus, er kompakte og håndholdte, modulære 3D skannere. De er i stand til å innhente opptil halvannen million datapunkter for å gi nøyaktig detaljgjengivelse av det skannede objektet.

Skanning av større objekter med EinScan.

Også de nye produktene skal være velegnet for skanning av skulpturer og andre større objekter. Selskapet opplyser at skannenøyaktigheten er opptil 0,05 mm, og at Handheld HD Scan egner seg godt for skanning av større objekter. Med skannehastighet på 15 bilder i sekundet, kan man i automatisk modus oppnå en nøayktighet på 0,2 mm. Begge modeller har 4 skannemoduser. Shining 3D har integrert EinScan Pro 2X med designprogramvaren Solid Edge Shining 3D Edition. Denne programvaren er utviklet i samarbeid med Siemens PLM.

Kilde: 3D Printing Industry

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Utgir egne filamenter av rPLA

Etter et års produktutvikling, gir svenske Lostboyslab sammen med Reflow nå ut to filamentkolleksjoner av resirkulert PLA for 3D-utskrift med FDM. Samlingene består av totalt tolv forskjellige matte farger og målgruppen er profesjonelle brukere som designere, interiørarkitekter og arkitekter.

Publisert av: