3d-printet sin egen datamus

Mannen bak YouTube-kanalen Electronic Grenade så en video av noen som hadde modifisert et tastatur for å gjøre det om til en funksjonell datamaskin. Han fikk da en idé om å gjøre det samme, men med en datamus.

Det skulle vise seg å være vanskelig å finne en stor nok datamus for dette prosjektet, så han 3D-printet dermed en selv. Resultatet ble en datamus som har ganske mye funksjonalitet: Den har både innebygd 1,5″ OLED-skjerm, og et Bluetooth tastatur!

Tastaturet ligger vanligvis gjemt inne i datamusen, men kan popper ut på venstre side av datamusen ved behov. På innsiden brukes sensorer fra en tradisjonell mus, og han har også installert en Raspberry Pi Zero W datamaskin. Musen fungerer dermed både som datamaskin, mus, tastatur og skjerm! Her presenteres musen på hans egen videokanal:

Kilde: The Verge

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Mye nytt fra Stratasys

Stratasys har kunngjort at selskapet har utvidet sin F123 Serie™ av 3D-printere med introduksjonen av F190™CR og F370®CR 3D-printere, pluss nye FDM® Nylon-CF10-materiale forsterket med karbonfiber. De nye printerne tilbyr materialer med høy stivhet og styrke i en herdet maskin klar for utskrift av komposittmaterialer. Andre nyheter er programvare og seksten nye materialer.

Publisert av: 

3D-printing for Ukraina

Det tsjekkiske teknologiselskapet ICE annonserte nylig at de vil hjelpe den ukrainske hæren ved å tilby 3D-printere som printer sement. Formålet med disse er å printe betongbarrierer for å beskytte det ukrainske folket mot angrep fra russiske angripere.

Publisert av: