Neutrogena lanserer 3d-printet ansiktsmaske

Neutrogena, amerikansk produsent av hudpleieprodukter, lanserer 3d-printede og personaliserte ansiktsmasker under navnet Neutrogena MaskiD. Du personaliserer ved å ta bilde av deg selv med smarttelefonen!

Ansiktsmasken blir personalisert gjennom tre steg. Først tilpasses formen på masken etter brukerens ansikt, på grunnlag av en selfie som tas med en smarttelefon. Deretter overføres den personlige dataen til Neutrogena Skin 360 systemet som ifølge selskapet er “en virtuell motsvarighet av en kyndig hudlege” og som analyserer hudens behov og hvilke ingredienser som trengs for hver enkelt person.

Det siste steget er at ansiktsmasken printes ut i cellulose ved hjelp av en 3d-printer. Denne plasserer også ut ingrediensene på de ulike områdene som er tilpasset etter brukerens ansikt.

Ansiktsmasken kommer til selges via Neutrogenas nettsted til kunder i USA i løpet av første kvartal 2019.

Tags: ,
Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *