Prodways lanserer system for masseproduksjon av alignere

Foto via Prodways.

Den franske 3d-printerutvikleren Prodways lanserte på dentalmessen IDS i Tyskland en automatisert løsning for produksjon av aligners (avtagbare tannreguleringer).

Løsningen bygger på et modulsystem med minst to maskiner som dekker alt fra designprosessen, printingen, termoforming av skinnene til emballering. Maskinene skal kunne produsere mer enn 2 tonn materiale per år og være i gang hele døgnet.

Ifølge Prodways kommer tannleger og tannteknikere med hjelp av den automatiserte arbeidsflyten å kunne produsere mer enn 2000 alignere per dag.

Løsningen er utviklet sammen med moderselskapet Groupe Gorgé og et ikke-navngitt programvareselskap som ifølge Prodways er ledende innen tilvirkning av alignere.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Utgir egne filamenter av rPLA

Etter et års produktutvikling, gir svenske Lostboyslab sammen med Reflow nå ut to filamentkolleksjoner av resirkulert PLA for 3D-utskrift med FDM. Samlingene består av totalt tolv forskjellige matte farger og målgruppen er profesjonelle brukere som designere, interiørarkitekter og arkitekter.

Publisert av: 

AM-dagen i Sverige

Merk av tirsdag 7. desember 2021 i kalenderen. Da er det tid for 3dp sin årlige heldagskonferanse, AM-dagen, som ble avlyst i fjor på grunn av pandemien. I år ser vi på fremtiden under temaet “AM 2030 – Additiv tilvirkning i fremtiden”.

Publisert av: