Designguide for 3d-printing med metall

Markforged har lagd en designguide for ingeniører som skal designe for metallprinting. Denne delen av 3d-printing er på sterk fremvekst og Markforged mener det er av største viktighet at ingeniører lærer hvordan man designer spesifikt for denne prosessen. Hvis man ikke forstår de grunnleggende prinsippene og teknologiens begrensninger kan det føre til ikke-fungerende deler og bortkastet tid og ressurser.

Denne referanseguiden tar deg gjennom de hovedsakelige forberedelsene man bør gjøre når det gjelder 3d-printing i metall og selv om den er beregnet spesifikt for selskapets egen Markforged Metal X 3D printer kan det være lurt å sette seg inn i den. Selvsagt må man gi fra seg sine kontaktopplysninger før guiden kan lastes ned.
Guiden viser deg hvordan du:

  • Legger en strategi for å optimere dine designs for metallprinting
  • Lærer de beste metodene og strategiene for vasking og sintering
  • Forstår metallvalg og etterbehandlingsmulighetene

Du kan laste ned guiden fra denne nettsiden.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Digital Metal lanserer fremtidssikkert system

Binder Jet 3D-printerleverandøren Digital Metal lanserte 17. mai sitt nye DMP/PRO binder jetting system. PRO-serien er utviklet som en modulær komponent av en komplett binder jet-løsning, noe produsenten mener er et paradigmeskifte innen binder jet 3D-printing. Lanseringen fant sted på 3D-printmessen Rapid TCT i USA.

Publisert av: 

Elmia 3D-messen

10. – 13. mai var det tid for den andre utgaven av den svenske messen Elmia 3D i Jönköping. En messe som i år trakk til seg et tjuetalls utstillere innen additiv produksjon, som viste alt fra 3D-printere og materialer til skanneutstyr og etterbehandling.

Publisert av: 

Mye nytt fra Stratasys

Stratasys har kunngjort at selskapet har utvidet sin F123 Serie™ av 3D-printere med introduksjonen av F190™CR og F370®CR 3D-printere, pluss nye FDM® Nylon-CF10-materiale forsterket med karbonfiber. De nye printerne tilbyr materialer med høy stivhet og styrke i en herdet maskin klar for utskrift av komposittmaterialer. Andre nyheter er programvare og seksten nye materialer.

Publisert av: