Designguide for 3d-printing med metall

Markforged har lagd en designguide for ingeniører som skal designe for metallprinting. Denne delen av 3d-printing er på sterk fremvekst og Markforged mener det er av største viktighet at ingeniører lærer hvordan man designer spesifikt for denne prosessen. Hvis man ikke forstår de grunnleggende prinsippene og teknologiens begrensninger kan det føre til ikke-fungerende deler og bortkastet tid og ressurser.

Denne referanseguiden tar deg gjennom de hovedsakelige forberedelsene man bør gjøre når det gjelder 3d-printing i metall og selv om den er beregnet spesifikt for selskapets egen Markforged Metal X 3D printer kan det være lurt å sette seg inn i den. Selvsagt må man gi fra seg sine kontaktopplysninger før guiden kan lastes ned.
Guiden viser deg hvordan du:

  • Legger en strategi for å optimere dine designs for metallprinting
  • Lærer de beste metodene og strategiene for vasking og sintering
  • Forstår metallvalg og etterbehandlingsmulighetene

Du kan laste ned guiden fra denne nettsiden.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Utgir egne filamenter av rPLA

Etter et års produktutvikling, gir svenske Lostboyslab sammen med Reflow nå ut to filamentkolleksjoner av resirkulert PLA for 3D-utskrift med FDM. Samlingene består av totalt tolv forskjellige matte farger og målgruppen er profesjonelle brukere som designere, interiørarkitekter og arkitekter.

Publisert av: