Tractus3D inn på det nordiske markedet

Magnus Haugerud fra Addexport. Nå skal firmaet ta inn nederlandske 3d-printere for salg i Norden.

Det hollandske foretaket Tractus3D vil inn på det nordiske markedet. Addexport Sweden vil gi dem drahjelp og sette opp forhandlernettverk.

Produktserien PEEK er ifølge produsenten en avansert printer for holdbare og lette komponenter.

Addexport Sweden skal åpne opp det nordiske markedet for industrielle 3d-printere og bygge opp et nettverk av forhandlere. Det representer egenutviklede 3d-printere med FDM teknikk fra det nederlandske foretaket Tractus3D.

Foretaket tilbyr tre produktserier som henvender seg til kjøretøy-, sykepleie-, utdannings-, skilt-, og tilvirkningsindustrien. I sortimentet er det presisjonsprintere for lette komponenter og printere for store formater på inntil to meters høyde.

Markus Ryberg og Magnus Haugerud som står bak Addexport har i mange år arbeidet internasjonalt med forretningsutvikling og salg. Fra før av selger de blant annen frigolittkutteren Obelisk foam plotter som skjærer ut profilbokstaver og 3d-skilt.

Administrerende direktør Markus Ryberg sier i en pressemelding at de er utrolig glade for å få tilliten til å ta inn 3d-printerne på det nordiske marked:

– 3d-printere og additiv tilvirking har utrolig stort potensial, ikke bare for prototypeproduksjon med minsket utviklingstid men også for reell produksjon på flere områder der det stilles krav til tilpassing, korte ledetider og senkede kostnader.

 

Large Volume-serien printer i storformat opp til to meter.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


3D-printing lyser opp verden

3D-printede lys lyser opp verden. Stearinlysbedrifter bruker nå 3D-printteknologi for å utvikle nye og forbedrede lysproduksjonsprosesser, i tillegg til produkttesting.

Publisert av: 

Skal 3D-printe rekkehus i betong

ConcretePrint har klart å 3D-printe en sylinder bestående av doble vegger i betong. – Målet er å 3D-printe rekkehus sensommeren og høsten 2021, sier administrerende direktør Tobias Haslingen.

Publisert av: 

3D-printing av deler til landbruksmaskiner

HİDROMEK, som er en tyrkisk produsent av industrielle kjøretøy benytter seg av LOOP PRO 3D printeren for å produsere sluttbrukerdeler for deres landbruksmaskiner.

Publisert av: 

Materiale for de fine detaljer

Protolabs lanserer nytt materiale for detaljerte prototypedeler – Microfine Grey. I følge selskapet kan dette bidra til å redusere utviklingstiden for nye komponenter betydelig.

Publisert av: 

Forskere med bio-robot

Ved å kombinere et 3D-printet hydrogel skjelett med ryggmargen fra en rotte har forskere ved universitetet i Illinois lagd en “gående” bio-robot.

Publisert av: 

De lager steriliserbare visirer

Protolabs har hjulpet Michelin med å utvikle steriliserbare ansiktsvisirer for helsetjenesten.
– Stroppen, visiret og den nedre armeringen er alle laget av polykarbonat. Skjermene kan derfor steriliseres uten å bli skadet, sier Frédéric Pialot, Senior Fellow Processes hos Michelin.

Publisert av: 

Nedgang for metallprinting

GE (General Electric) er i ferd med å si opp 13000 medarbeidere grunnet nedgang i etterspørselen etter 3D-printede metalldeler, spesielt i flyindustrien.

Publisert av: 

3D-printing og månelanding

Astronauter skal igjen opp og vandre på månen. Der har det ikke vært folk siden Apollo-17 i 1972. På landingsfartøyet benyttes det denne gangen 3D-printede deler.

Publisert av: 

SINTEF med i EU-prosjekt for rensing av vaksiner

Den norske forskningsorganisasjonen SINTEF deltar i et EU prosjekt der 3D-printing benyttes for å rense vaksiner, noe som er kostnadsreduserende og føre til at vaksiner lettere kan komme trengende i utviklingsland til gode.

Publisert av: