Tractus3D inn på det nordiske markedet

Magnus Haugerud fra Addexport. Nå skal firmaet ta inn nederlandske 3d-printere for salg i Norden.

Det hollandske foretaket Tractus3D vil inn på det nordiske markedet. Addexport Sweden vil gi dem drahjelp og sette opp forhandlernettverk.

Produktserien PEEK er ifølge produsenten en avansert printer for holdbare og lette komponenter.

Addexport Sweden skal åpne opp det nordiske markedet for industrielle 3d-printere og bygge opp et nettverk av forhandlere. Det representer egenutviklede 3d-printere med FDM teknikk fra det nederlandske foretaket Tractus3D.

Foretaket tilbyr tre produktserier som henvender seg til kjøretøy-, sykepleie-, utdannings-, skilt-, og tilvirkningsindustrien. I sortimentet er det presisjonsprintere for lette komponenter og printere for store formater på inntil to meters høyde.

Markus Ryberg og Magnus Haugerud som står bak Addexport har i mange år arbeidet internasjonalt med forretningsutvikling og salg. Fra før av selger de blant annen frigolittkutteren Obelisk foam plotter som skjærer ut profilbokstaver og 3d-skilt.

Administrerende direktør Markus Ryberg sier i en pressemelding at de er utrolig glade for å få tilliten til å ta inn 3d-printerne på det nordiske marked:

– 3d-printere og additiv tilvirking har utrolig stort potensial, ikke bare for prototypeproduksjon med minsket utviklingstid men også for reell produksjon på flere områder der det stilles krav til tilpassing, korte ledetider og senkede kostnader.

 

Large Volume-serien printer i storformat opp til to meter.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *