Tractus3D inn på det nordiske markedet

Magnus Haugerud fra Addexport. Nå skal firmaet ta inn nederlandske 3d-printere for salg i Norden.

Det hollandske foretaket Tractus3D vil inn på det nordiske markedet. Addexport Sweden vil gi dem drahjelp og sette opp forhandlernettverk.

Produktserien PEEK er ifølge produsenten en avansert printer for holdbare og lette komponenter.

Addexport Sweden skal åpne opp det nordiske markedet for industrielle 3d-printere og bygge opp et nettverk av forhandlere. Det representer egenutviklede 3d-printere med FDM teknikk fra det nederlandske foretaket Tractus3D.

Foretaket tilbyr tre produktserier som henvender seg til kjøretøy-, sykepleie-, utdannings-, skilt-, og tilvirkningsindustrien. I sortimentet er det presisjonsprintere for lette komponenter og printere for store formater på inntil to meters høyde.

Markus Ryberg og Magnus Haugerud som står bak Addexport har i mange år arbeidet internasjonalt med forretningsutvikling og salg. Fra før av selger de blant annen frigolittkutteren Obelisk foam plotter som skjærer ut profilbokstaver og 3d-skilt.

Administrerende direktør Markus Ryberg sier i en pressemelding at de er utrolig glade for å få tilliten til å ta inn 3d-printerne på det nordiske marked:

– 3d-printere og additiv tilvirking har utrolig stort potensial, ikke bare for prototypeproduksjon med minsket utviklingstid men også for reell produksjon på flere områder der det stilles krav til tilpassing, korte ledetider og senkede kostnader.

 

Large Volume-serien printer i storformat opp til to meter.

Publisert av: 

Del denne artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


3d-printet stoff mykt som huden

Ingeniører fra Massachusetts Institute of Technology (MIT) har utviklet nye, fleksible, 3d-printbare nett-materialer som støtter mykere vev som muskler og sener. Slike materialer kan brukes til å lage medisinske enheter, bærbare støtter og enheter som kan implanteres.

Publisert av: 

Samarbeider for 3d-print i Norden

Målet er å spre 3d-printing i Norden. Derfor inngår nå Postnord ytterligere et samarbeid, denne gangen med e-handelsfirmaet Cdon.

Publisert av: 

Svensk metallpulver står for 25 prosent av markedet

I dag er det Sverige som står for 25 prosent av det globale markedet for metallpulver som brukes i additiv tilvirkning. Men det er kun få deler som hittil er i produksjon, og potensialet er betydelig større, mener Annika Strondl fra forskningsinstituttet Swerim.

Publisert av: 

Vinnerne av 3d-printing Industry Awards

Nettstedet 3d Printing Industry har latt sine lesere stemme over kandidater til flere forskjellige grener innen additiv tilvirkning og resultatene er klare.

Publisert av: 

Artec 3D med ny programvare

Artec 3D, som utvikler og lager håndskannere, slipper en oppgradering av sitt 3d-skanningsprogram Studio 13. Studio 14 kommer nå med en rekke nye funksjoner for bearbeidelse av 3d-data.

Publisert av: 

Drupa gjør plass for 3d-print

Trykkmessen Drupa i Düsseldorf den 16–26. juni 2020, får et spesielt konferanseprogram om additiv tilvirkning.

Publisert av: 

HP åpner senter for 3d-printing i Barcelona

I Barcelona lanserte HP deres nye «3D Printing and Digital Manufacturing Center of Excellence» på nesten 14.000 kvadratmeter den 12. juni. Med denne åpningen etablerer HP ett av verdens største og mest avanserte utviklingsanlegg, og samler samtidig hundrevis av verdens ledende eksperter innen 3d-printing og utvikling under samme tak.

Publisert av: 

Sandvik 3d-printer med diamant

Sandvik har benyttet seg av additiv tilvirkning for å 3d-printe i diamantkompositt. Ifølge konsernet kan det komme til å revolusjonere hvordan industrien benytter det vanskeligste naturmaterialet på jorden.

Publisert av: 

Produksjonshastighet veier tungt

En undersøkelse som det internasjonale servicebyrået Protolabs nylig har gjennomført viser at produksjonshastigheten er et tungtveiende argument blant de som lever av å produsere ting.

Publisert av: 

EOS utvider materialporteføljen

Fire nye pulvere for metallprint. Det er hva den tyske 3d-teknikkleverandøren EOS nå utvider produktporteføljen sin med.

Publisert av: