Tractus3D inn på det nordiske markedet

Magnus Haugerud fra Addexport. Nå skal firmaet ta inn nederlandske 3d-printere for salg i Norden.

Det hollandske foretaket Tractus3D vil inn på det nordiske markedet. Addexport Sweden vil gi dem drahjelp og sette opp forhandlernettverk.

Produktserien PEEK er ifølge produsenten en avansert printer for holdbare og lette komponenter.

Addexport Sweden skal åpne opp det nordiske markedet for industrielle 3d-printere og bygge opp et nettverk av forhandlere. Det representer egenutviklede 3d-printere med FDM teknikk fra det nederlandske foretaket Tractus3D.

Foretaket tilbyr tre produktserier som henvender seg til kjøretøy-, sykepleie-, utdannings-, skilt-, og tilvirkningsindustrien. I sortimentet er det presisjonsprintere for lette komponenter og printere for store formater på inntil to meters høyde.

Markus Ryberg og Magnus Haugerud som står bak Addexport har i mange år arbeidet internasjonalt med forretningsutvikling og salg. Fra før av selger de blant annen frigolittkutteren Obelisk foam plotter som skjærer ut profilbokstaver og 3d-skilt.

Administrerende direktør Markus Ryberg sier i en pressemelding at de er utrolig glade for å få tilliten til å ta inn 3d-printerne på det nordiske marked:

– 3d-printere og additiv tilvirking har utrolig stort potensial, ikke bare for prototypeproduksjon med minsket utviklingstid men også for reell produksjon på flere områder der det stilles krav til tilpassing, korte ledetider og senkede kostnader.

 

Large Volume-serien printer i storformat opp til to meter.

Publisert av: 

Del denne artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


3d-printer hjem for folk med lav inntekt

Denne sommeren er det et prosjekt som skal realiseres i Latin-Amerika, der man skal skape «verdens første 3d-printede samfunn» for å avhjelpe hjemløshet hos fattige.

Publisert av: 

Henkel kjøper amerikanske Molecule for å styrke materialsiden

Den tyske kjemigiganten Henkel har kjøpt opp det amerikanske selskapet Molecule Corp, som driver innen 3d-printing og industriell inkjet-printing. Dette er en indikasjon på at Henkel styrker sin portefølje med materialer for 3d-printing, og er et skritt i retning av foretakets mål om å bli det ledende selskapet i sektoren.

Publisert av: 

ABB og Rise har tro på roboter

ABB og Riso har et prosjekt sammen hvor robotarmer overtar 3d-printjobben. Det tar 20 minutter å programmere roboten og dette har fremtiden for seg, mener samrbeidspartnerne.

Publisert av: 

Grafen i fokus for nytt prosjekt

Markedet for metallpulver vokser med mer enn 20 prosent hvert år. Nå skal det svenske forskningsinstituttet Swerim sammen med Uppsala universitet og industripartneren Graphmatech, Sandvik Additive Manufacturing og Quintus Technologies, undersøke hvordan industrikomponenter kan gjøres sterkere ved å tillsette grafenpulver.

Publisert av: 

3d-printede kreasjoner inntok den røde løperen

Den amerikanske motedesigneren Zac Posen har i samarbeid med GE Additive og Protolabs designet en ny kleskolleksjon med 3d-printede elementer. På Met-gallaens røde løper den 6. mai ble det vist en rekke plagg og tilbehør for omverdenen.

Publisert av: 

Større satsing på 3d-printede organer i rommet

For å unngå at tyngdekraft ødelegger sensitive bioprintede deler har det vært foretatt en rekke eksperimenter med printing av organer og annet biomateriale ombord på den internasjonale romstasjonen ISS.

Publisert av: 

HP lanserer ny serie med industrielle 3D-printere

I dag er en stor dag for HPs 3d- og digitale produksjonssatsning. Sammen med Siemens lettet de på sløret til den nye HP Jet Fusion 5200-serien med 3d-print-løsninger. I tillegg viste de frem et nytt sertifisert TPU-materiale, ideell for elastiske deler. De introduserte også «HP Digital Manufacturing Network», et globalt nettverk for 3D-delleverandører.

Publisert av: 

Designguide for 3d-printing med metall

Hvis man ikke forstår de grunnleggende prinsippene som ligger bak 3d-printing i metall og teknologiens begrensninger kan det føre til ikke-fungerende deler og bortkastet tid og ressurser.

Publisert av: 

EOS feirer 30 år med 3d-print

EOS feirer 30 år innen den additive tilvirkningsbransjen. De har gått fra additiv tilvirkning av plast til også å levere metallsystemer og i dag har de over 1200 ansatte over hele verden. Men hvordan tenker de å takle den stadig større konkurransen på markedet i fremtiden?

Publisert av: