Tractus3D inn på det nordiske markedet

Magnus Haugerud fra Addexport. Nå skal firmaet ta inn nederlandske 3d-printere for salg i Norden.

Det hollandske foretaket Tractus3D vil inn på det nordiske markedet. Addexport Sweden vil gi dem drahjelp og sette opp forhandlernettverk.

Produktserien PEEK er ifølge produsenten en avansert printer for holdbare og lette komponenter.

Addexport Sweden skal åpne opp det nordiske markedet for industrielle 3d-printere og bygge opp et nettverk av forhandlere. Det representer egenutviklede 3d-printere med FDM teknikk fra det nederlandske foretaket Tractus3D.

Foretaket tilbyr tre produktserier som henvender seg til kjøretøy-, sykepleie-, utdannings-, skilt-, og tilvirkningsindustrien. I sortimentet er det presisjonsprintere for lette komponenter og printere for store formater på inntil to meters høyde.

Markus Ryberg og Magnus Haugerud som står bak Addexport har i mange år arbeidet internasjonalt med forretningsutvikling og salg. Fra før av selger de blant annen frigolittkutteren Obelisk foam plotter som skjærer ut profilbokstaver og 3d-skilt.

Administrerende direktør Markus Ryberg sier i en pressemelding at de er utrolig glade for å få tilliten til å ta inn 3d-printerne på det nordiske marked:

– 3d-printere og additiv tilvirking har utrolig stort potensial, ikke bare for prototypeproduksjon med minsket utviklingstid men også for reell produksjon på flere områder der det stilles krav til tilpassing, korte ledetider og senkede kostnader.

 

Large Volume-serien printer i storformat opp til to meter.

Publisert av: 

Del denne artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Er 3d-printet kjøtt fremtiden?

Det israelske oppstartsforetaket innen 3d-printing, Redefine Meat, har samlet inn $ 6 millioner dollar i en finansieringsrunde for å fremme utviklingen av sin 3d-printer som lager alternativer til kjøtt.

Publisert av: 

Byggeklosser for organer

Forskere fra Harvard Universitetet har oppdaget en metode for å raskt tilvirke byggeklosser for å lage menneskelige organer.

Publisert av: 

Protech feirer nyinstallasjon

Protech installerer tre nye enheter på hovedkontoret i Stockholm. Det er en 3d-printer, en vaskestasjon og en sintringsstasjon fra Desktop Metal Studio System+.

Publisert av: 

3d-printing kan få foretak til å blomstre

Wohlers har identifisert 3d-printing som et verktøy for foretak som vil spare tid og penger. Blant annet for å lage jigger, verktøy og fiksturer. Jigger og fiksturer er hjelpeverktøy for mekanisk produksjon. Men for at 3d-teknikken skal vokse kreves en større forståelse for teknikkens muligheter blant foretakslederne.

Publisert av: 

GKN innvier millionfabrikk

GKN Aerospace får i oppdrag å tilvirke munnstykker til den nyeste bæreraketten Ariane 6. Produksjonen kommer til å finne sted i en splitter ny fabrikk som innvies i dag, 30. august.

Publisert av: 

Prøv den nye 3d-printede el-sykkelen

Nå kan du teste den første elektriske sykkelen med 3d-printet ramme i karbonfiber. Men da må du på messa Eurobike 2019 i Friedrichshafen i Tyskland 4-7. september.

Publisert av: 

Flere metallprintere til romfartsindustrien

Det nederlandske firmaet Additive Industries har annonsert at et ikke-navngitt Californiabasert romfartsselskap har gått til innkjøp av seks av deres  MetalFAB1 additive produksjonssystemer. For tiden har kunden allerede fire tilsvarende maskiner installert, og med den nye ordren vil de ha tilgjengelig ti slike maskiner av typen MetalFAB1.

Publisert av: 

Slik bruker Heineken 3d-printing

Heineken har dratt nytte av den additive tilvirkningsteknikken i sin produksjon. Det har ført til både tids- og kostnadsbesparelser, skriver Ultimaker på sitt nettsted.

Publisert av: 

Forskere 3d-printer magnetisk væske

Det lyktes et amerikansk forskerteam ved en feiltakelse å 3d-printe dråper med permanente magnetiske egenskaper. Fremskrittene åpner døren for en rekke bruksområder, både innen medisin og elektronikk.

Publisert av: 

Konferanse med metallfokus

Den 25–27. november arrangeres konferansen Metal Additive Manufacturing Conference 2019 i Ørebro i Sverige. Her skal besøkerne kunne ta til seg en masse kunnskap om additiv tilvirkning av metall.

Publisert av: 

Nærmere det 3d-printede hjertet

Millioner av mennesker verden over har behov for en hjertetransplantasjon. Nå har forskere i USA tatt neste skritt for å kunne 3d-printe et menneskehjerte i full størrelse.

Publisert av: