Bedre øl med 3d-printing?

Dette 3d-printede rørebladet fra GE Additive monteres det flere av på en roterende stang og skal sikre bedre distribusjon av kornet i ølet.

Akkurat som Oktoberfest står for døren kommer denne nyheten for øltørste 3d-printvenner: I samarbeid med GE Additive har verdens eldste produsent av bryggeriutstyr Kaspar Schultz GmbH i Tyskland utviklet et 3d-printet røreblad, som etter sigende skal kunne fordele kornet i ølsuppa bedre.

Altså nok et eksempel på at additiv tilvirkning kommer til anvendelse i flere og flere bransjer, etter hvert som kunnskapen på området brer seg. Dette er mye takket være at studenter som har vært innom 3d-printing under utdanningen sin kommer ut i arbeidslivet og bringer med seg ny viten.

Her er en film GE Additive har lagd om dette nye gjennombruddet:

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *