CELLINK åpner kontor i Frankrike

Styret i CELLINK

CELLINK har kunngjort åpningen av et kontor i Lyon, Frankrike for å styrke forholdet til kunder lokalt og i hele Europa.

Torben Thölix, sjef for globalt salg i CELLINK.

Det svenske bioprinter-firmaet CELLINK annonserer at de har bestemt seg for å åpne et kontor i Frankrike hvor det er en blomstrende scene på bioteknologifeltet. Selskapet har i dag kontorer i seks byer over hele verden: Boston, Gøteborg, Blacksburg, Kyoto, Stuttgart og Freiburg.

Takket være det nyåpnede kontoret i Lyon vil CELLINK kunne tilby en direkte salgskanal på markedet gjennom sitt eget salgsteam.

–Å åpne et kontor i Lyon er en del av vår pågående innsats for å dekke våre globale kjernemarkeder med en direkte tilstedeværelse; øke salgsinnsatsen og forbedre vår fremragende applikasjonsstøtte, sier Torben Thölix, sjef for globalt salg. –Det nye kontoret vil bringe oss nærmere kundene våre, slik at vi kan betjene dem bedre med vår brede portefølje og innovative applikasjoner, avslutter han.

Den franske filialen vil tilby hele produktporteføljen til CELLINK og datterselskapene, Dispendix og cytena. Sammen med en sterk salgsstyrke og applikasjonsstøtte, vil det nye kontoret i Frankrike styrke CELLINKs tilstedeværelse i Sentral-Europa og muliggjøre en tettere dialog med det lokale bioprintsamfunnet.

Publisert av: 

Del denne artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Nytt materiale skal absorbere stråling

AddNorth har sammen med forskere for strålebeskyttelse og selskapet Additive Composite i Uppsala utviklet et nytt filament som kan absorbere nøytronstråling.

Publisert av: 

Coronavirus stopper messe

Etter utbruddet av Corona-viruset i Kina blir Asiamold – den asiatiske messen for verktøy, prosesseringsmaskiner og additiv tilvirkning – nå utsatt.

Publisert av: 

Prodways integrerer 3DExperience

Den franske industrielle 3D-printerleverandøren Prodways Group har kunngjort integrasjon av Dassault Systèmes’ 3DEXPERIENCE- plattform, samt anskaffelse av en minoritetsandel i sin nordamerikanske partner, XD Innovation.

Publisert av: 

Jomfrutur med 300 3D-printede deler i motoren

GE Aviation har kunngjort at den amerikanske multinasjonale luftfartsgiganten Boeing har fullført den første flyvningen på sin 777X jet, drevet av to GE9X-motorer. Disse motorene er utstyrt med over 300 3D-printede deler.

Publisert av: 

Sykehuset sikrer kirurgiske inngrep med 3D-print

Skåne universitetssykehus 3D-printer modeller for blant annet å forberede seg på vanskelige operasjoner. -Målet er at vi i fremtiden skal kunne trykke implantater som kan opereres inn i kroppen, sier Einar Heiberg, forsker i klinisk fysiologi ved Skåne universitetssykehus og Lund universitet.

Publisert av: 

Ny driver forbedrer Mimakis maskiner

Med den nye printerdriveren Cuttlefish får brukerne av Mimakis fullfarge 3D-printer bedre kontroll over geometri, farger og materialoverganger.

Publisert av: 

3D-printing uten manuell programmering

ABB Robotics, robotdivisjonen til det sveitsisk-svenske multinasjonale elektronikkfirmaet ABB har introdusert 3D-print programvare for sitt robotsimuleringsprogram.

Publisert av: 

Optimaliserer smykkeproduksjonen

Den amerikanske 3D-printerprodusenten 3D Systems har kunngjort en ny smykkeproduksjonsløsning for sin Figur 4 3D-utskriftsplattform. Figure 4 Jewelry, designet for det 3D-printede smykkemarkedet, består av 3D Systems maskinvare, programvare og materialer optimalisert for å gi høy nøyaktighet, rike detaljer og glatte overflater.

Publisert av: 

Mindre plast – flere brett

Et fransk selskap som heter Hexa Surfboard har investert helhjertet i design og 3D-printing av miljøvennlige surfebrett. Målet er å redusere plasten i verdenshavene.

Publisert av: