CELLINK åpner kontor i Frankrike

Styret i CELLINK

CELLINK har kunngjort åpningen av et kontor i Lyon, Frankrike for å styrke forholdet til kunder lokalt og i hele Europa.

Torben Thölix, sjef for globalt salg i CELLINK.

Det svenske bioprinter-firmaet CELLINK annonserer at de har bestemt seg for å åpne et kontor i Frankrike hvor det er en blomstrende scene på bioteknologifeltet. Selskapet har i dag kontorer i seks byer over hele verden: Boston, Gøteborg, Blacksburg, Kyoto, Stuttgart og Freiburg.

Takket være det nyåpnede kontoret i Lyon vil CELLINK kunne tilby en direkte salgskanal på markedet gjennom sitt eget salgsteam.

–Å åpne et kontor i Lyon er en del av vår pågående innsats for å dekke våre globale kjernemarkeder med en direkte tilstedeværelse; øke salgsinnsatsen og forbedre vår fremragende applikasjonsstøtte, sier Torben Thölix, sjef for globalt salg. –Det nye kontoret vil bringe oss nærmere kundene våre, slik at vi kan betjene dem bedre med vår brede portefølje og innovative applikasjoner, avslutter han.

Den franske filialen vil tilby hele produktporteføljen til CELLINK og datterselskapene, Dispendix og cytena. Sammen med en sterk salgsstyrke og applikasjonsstøtte, vil det nye kontoret i Frankrike styrke CELLINKs tilstedeværelse i Sentral-Europa og muliggjøre en tettere dialog med det lokale bioprintsamfunnet.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Digital Metal lanserer fremtidssikkert system

Binder Jet 3D-printerleverandøren Digital Metal lanserte 17. mai sitt nye DMP/PRO binder jetting system. PRO-serien er utviklet som en modulær komponent av en komplett binder jet-løsning, noe produsenten mener er et paradigmeskifte innen binder jet 3D-printing. Lanseringen fant sted på 3D-printmessen Rapid TCT i USA.

Publisert av: 

Elmia 3D-messen

10. – 13. mai var det tid for den andre utgaven av den svenske messen Elmia 3D i Jönköping. En messe som i år trakk til seg et tjuetalls utstillere innen additiv produksjon, som viste alt fra 3D-printere og materialer til skanneutstyr og etterbehandling.

Publisert av: 

Mye nytt fra Stratasys

Stratasys har kunngjort at selskapet har utvidet sin F123 Serie™ av 3D-printere med introduksjonen av F190™CR og F370®CR 3D-printere, pluss nye FDM® Nylon-CF10-materiale forsterket med karbonfiber. De nye printerne tilbyr materialer med høy stivhet og styrke i en herdet maskin klar for utskrift av komposittmaterialer. Andre nyheter er programvare og seksten nye materialer.

Publisert av: