CELLINK åpner kontor i Frankrike

Styret i CELLINK

CELLINK har kunngjort åpningen av et kontor i Lyon, Frankrike for å styrke forholdet til kunder lokalt og i hele Europa.

Torben Thölix, sjef for globalt salg i CELLINK.

Det svenske bioprinter-firmaet CELLINK annonserer at de har bestemt seg for å åpne et kontor i Frankrike hvor det er en blomstrende scene på bioteknologifeltet. Selskapet har i dag kontorer i seks byer over hele verden: Boston, Gøteborg, Blacksburg, Kyoto, Stuttgart og Freiburg.

Takket være det nyåpnede kontoret i Lyon vil CELLINK kunne tilby en direkte salgskanal på markedet gjennom sitt eget salgsteam.

–Å åpne et kontor i Lyon er en del av vår pågående innsats for å dekke våre globale kjernemarkeder med en direkte tilstedeværelse; øke salgsinnsatsen og forbedre vår fremragende applikasjonsstøtte, sier Torben Thölix, sjef for globalt salg. –Det nye kontoret vil bringe oss nærmere kundene våre, slik at vi kan betjene dem bedre med vår brede portefølje og innovative applikasjoner, avslutter han.

Den franske filialen vil tilby hele produktporteføljen til CELLINK og datterselskapene, Dispendix og cytena. Sammen med en sterk salgsstyrke og applikasjonsstøtte, vil det nye kontoret i Frankrike styrke CELLINKs tilstedeværelse i Sentral-Europa og muliggjøre en tettere dialog med det lokale bioprintsamfunnet.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Utgir egne filamenter av rPLA

Etter et års produktutvikling, gir svenske Lostboyslab sammen med Reflow nå ut to filamentkolleksjoner av resirkulert PLA for 3D-utskrift med FDM. Samlingene består av totalt tolv forskjellige matte farger og målgruppen er profesjonelle brukere som designere, interiørarkitekter og arkitekter.

Publisert av: