Kuleformet byggkammer fra Orb

Orb 3d-printsystemet. Illustrasjon: Orbital Composites.

I California har selskapet Orbital Composites introdusert “Orb”, et modulært, robotisert 3d-printssystem som består av et termoplastisk printhode som er beregnet for stort volum og plassert på robotarm, samt en plattform som er 1 meter i diameter. Basert på en tilpasset 6-akset robotarm fra KUKA, er Orb designet for å skalere store deler med komplekse former effektivt. Videre styres Orb av proprietær Orb OS-programvare og integrerer 5G.

–Vi integreres sømløst i et 5G-aktivert Industry 4.0-miljø, slik at fremtidens mobile fabrikker kan bli en realitet nå, sier Cole Nielsen, grunnlegger av Orbital Composites. –Akkurat som programvaredefinert nettverk revolusjonerte det moderne datasenteret, vil vår nye programvaretilnærming revolusjonere industriell 3D-utskrift og innlede en ny epoke med programvaredefinert produksjon.

Les mer hos Orbital Composites

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Mye nytt fra Stratasys

Stratasys har kunngjort at selskapet har utvidet sin F123 Serie™ av 3D-printere med introduksjonen av F190™CR og F370®CR 3D-printere, pluss nye FDM® Nylon-CF10-materiale forsterket med karbonfiber. De nye printerne tilbyr materialer med høy stivhet og styrke i en herdet maskin klar for utskrift av komposittmaterialer. Andre nyheter er programvare og seksten nye materialer.

Publisert av: 

3D-printing for Ukraina

Det tsjekkiske teknologiselskapet ICE annonserte nylig at de vil hjelpe den ukrainske hæren ved å tilby 3D-printere som printer sement. Formålet med disse er å printe betongbarrierer for å beskytte det ukrainske folket mot angrep fra russiske angripere.

Publisert av: