Kuleformet byggkammer fra Orb

Orb 3d-printsystemet. Illustrasjon: Orbital Composites.

I California har selskapet Orbital Composites introdusert “Orb”, et modulært, robotisert 3d-printssystem som består av et termoplastisk printhode som er beregnet for stort volum og plassert på robotarm, samt en plattform som er 1 meter i diameter. Basert på en tilpasset 6-akset robotarm fra KUKA, er Orb designet for å skalere store deler med komplekse former effektivt. Videre styres Orb av proprietær Orb OS-programvare og integrerer 5G.

–Vi integreres sømløst i et 5G-aktivert Industry 4.0-miljø, slik at fremtidens mobile fabrikker kan bli en realitet nå, sier Cole Nielsen, grunnlegger av Orbital Composites. –Akkurat som programvaredefinert nettverk revolusjonerte det moderne datasenteret, vil vår nye programvaretilnærming revolusjonere industriell 3D-utskrift og innlede en ny epoke med programvaredefinert produksjon.

Les mer hos Orbital Composites

Publisert av: 

Del denne artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Printer sportstjerner med Massivit

Fransk spesialist på visuell kommunikasjon, “Deko 3D by Sepia” har investert i en Massivit 3D-printer og produserer nå stjerner fra sportens verden i full størrelse. De er lettere, for inni er det hulrom.

Publisert av: 

Strid om forbud mot 3D-printede våpen

En føderal dommer har uttalt at Trump-administrasjonens beslutning om å tillate distribusjon av konstruksjonstegninger for 3D-printing av våpen er lovstridig.

Publisert av: 

To programvarer som samarbeider sømløst

AMFG kunngjorde et samarbeid med Autodesk om å kople sammen programvarene MES med Netfabb, noe som vil gjøre at brukerne kan få en fullt integrert arbeidsflyt fra design til produksjon.

Publisert av: 

Automatisert etterbehandling på Formnext

Den britiske spesialisten på etterbehandling av 3d-printede objekter, Additive Manufacturing Technologies (AMT) lanserte sitt nye digitale produksjonssystem (DMS) på Formnext 2019. Med dette mener de alt skal være på plass for å starte opp høyvolumsproduksjon av 3D-printede sluttprodukter.

Publisert av: 

Prototal AS får ny hovedeier og øker aktiviteten på Levanger

Prototal Industries AB har tatt over hele eierandelen i den norske avdelingen Prototal AS på Levanger, som nå skal inn i nye lokaler. Nå ser de frem til å kunne betjene sine kunder på det norske markedet på en mye bedre måte.

Publisert av: 

25-åring tar steget inn i 3D-bransjen

Network Innovation, leverandør av produkter innen foto og grafisk produksjon, utvider sin portefølje og begynner å distribuere 3D-printere fra Flashforge i hele Norden.

Publisert av: 

3ntr avduker Spectral 30 på Formnext

3ntr er en dynamisk tilstedeværelse på Formnext i år i Frankfurt, Tyskland (fra 19. til 22. november), og introduserer der den nye Spectral 30 3D-printeren med 4 dyser og som tåler opptil 500° C, produsert via Clean Sky-prosjektet

Publisert av: