Kuleformet byggkammer fra Orb

Orb 3d-printsystemet. Illustrasjon: Orbital Composites.

I California har selskapet Orbital Composites introdusert “Orb”, et modulært, robotisert 3d-printssystem som består av et termoplastisk printhode som er beregnet for stort volum og plassert på robotarm, samt en plattform som er 1 meter i diameter. Basert på en tilpasset 6-akset robotarm fra KUKA, er Orb designet for å skalere store deler med komplekse former effektivt. Videre styres Orb av proprietær Orb OS-programvare og integrerer 5G.

–Vi integreres sømløst i et 5G-aktivert Industry 4.0-miljø, slik at fremtidens mobile fabrikker kan bli en realitet nå, sier Cole Nielsen, grunnlegger av Orbital Composites. –Akkurat som programvaredefinert nettverk revolusjonerte det moderne datasenteret, vil vår nye programvaretilnærming revolusjonere industriell 3D-utskrift og innlede en ny epoke med programvaredefinert produksjon.

Les mer hos Orbital Composites

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *