Stratasys med fullfargeprinter

Stratasys nye 3D-printer J850 har en byggeflate på 490 x 390 x 200 millimeter.

Stratasys lanserer en ny fullfarge 3D-printer. Den leveres med fire nye utskriftsmodi som ifølge produsenten skal lette designernes arbeid.

3D-skriverprodusenten Stratasys kommer med en ny 3D-printer, J850, som kan printe i fullfargee. Den er utviklet for designere som jobber i bransjer som forbruksvarer, forbrukerelektronikk og kjøretøy.

Fire nye modi
Den nye maskinen, Stratasys J850, har fire forskjellige utskriftsmodi, slik at designet kan printes i flere forskjellige iterasjoner til en lavere pris, ifølge Stratasys.

Funksjonen Super High Speed printmodus lar designere printe med dobbel hastighet, sammenlignet med tidligere maskiner i J-serien. De tre andre modiene som kan velges er High Mix, High Speed ​​og High Quality. Med sistnevnte bør fordelen være muligheten til å trykke detaljerte teksturer som tre og lær.

J850 styres av Stratasys GrabCAD Print-programvare og er integrert med Pantone Validated. Den eksisterende modellen J750 skal kunne oppdateres til J850.

Større kassetter og nye materialer
Skriveren kan også lastes med syv forskjellige materialer i større kassetter, noe som reduserer behovet for driftsstans for utskifting av media.

To nye Polyjet-materialer vil bli lagt til i forbindelse med utgivelsen av maskinen. DaftGrey er et konseptmateriale som ifølge produsenten er bra for rimelige iterasjoner i begynnelsen av designprosessen. VeroUltraClear kan gi et høyt nivå av gjennomsiktighet som får objektet til å se ut som glass. I følge Stratasys er dette noe som kan hjelpe designeren til å oppdage feil i designet.

I Norden er det Protech som er forhandler av Stratasys maskiner og materialer.

Publisert av: 

Del denne artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Nytt materiale skal absorbere stråling

AddNorth har sammen med forskere for strålebeskyttelse og selskapet Additive Composite i Uppsala utviklet et nytt filament som kan absorbere nøytronstråling.

Publisert av: 

Coronavirus stopper messe

Etter utbruddet av Corona-viruset i Kina blir Asiamold – den asiatiske messen for verktøy, prosesseringsmaskiner og additiv tilvirkning – nå utsatt.

Publisert av: 

Prodways integrerer 3DExperience

Den franske industrielle 3D-printerleverandøren Prodways Group har kunngjort integrasjon av Dassault Systèmes’ 3DEXPERIENCE- plattform, samt anskaffelse av en minoritetsandel i sin nordamerikanske partner, XD Innovation.

Publisert av: 

Jomfrutur med 300 3D-printede deler i motoren

GE Aviation har kunngjort at den amerikanske multinasjonale luftfartsgiganten Boeing har fullført den første flyvningen på sin 777X jet, drevet av to GE9X-motorer. Disse motorene er utstyrt med over 300 3D-printede deler.

Publisert av: 

Sykehuset sikrer kirurgiske inngrep med 3D-print

Skåne universitetssykehus 3D-printer modeller for blant annet å forberede seg på vanskelige operasjoner. -Målet er at vi i fremtiden skal kunne trykke implantater som kan opereres inn i kroppen, sier Einar Heiberg, forsker i klinisk fysiologi ved Skåne universitetssykehus og Lund universitet.

Publisert av: 

Ny driver forbedrer Mimakis maskiner

Med den nye printerdriveren Cuttlefish får brukerne av Mimakis fullfarge 3D-printer bedre kontroll over geometri, farger og materialoverganger.

Publisert av: 

3D-printing uten manuell programmering

ABB Robotics, robotdivisjonen til det sveitsisk-svenske multinasjonale elektronikkfirmaet ABB har introdusert 3D-print programvare for sitt robotsimuleringsprogram.

Publisert av: 

Optimaliserer smykkeproduksjonen

Den amerikanske 3D-printerprodusenten 3D Systems har kunngjort en ny smykkeproduksjonsløsning for sin Figur 4 3D-utskriftsplattform. Figure 4 Jewelry, designet for det 3D-printede smykkemarkedet, består av 3D Systems maskinvare, programvare og materialer optimalisert for å gi høy nøyaktighet, rike detaljer og glatte overflater.

Publisert av: 

Mindre plast – flere brett

Et fransk selskap som heter Hexa Surfboard har investert helhjertet i design og 3D-printing av miljøvennlige surfebrett. Målet er å redusere plasten i verdenshavene.

Publisert av: