Stratasys med fullfargeprinter

Stratasys nye 3D-printer J850 har en byggeflate på 490 x 390 x 200 millimeter.

Stratasys lanserer en ny fullfarge 3D-printer. Den leveres med fire nye utskriftsmodi som ifølge produsenten skal lette designernes arbeid.

3D-skriverprodusenten Stratasys kommer med en ny 3D-printer, J850, som kan printe i fullfargee. Den er utviklet for designere som jobber i bransjer som forbruksvarer, forbrukerelektronikk og kjøretøy.

Fire nye modi
Den nye maskinen, Stratasys J850, har fire forskjellige utskriftsmodi, slik at designet kan printes i flere forskjellige iterasjoner til en lavere pris, ifølge Stratasys.

Funksjonen Super High Speed printmodus lar designere printe med dobbel hastighet, sammenlignet med tidligere maskiner i J-serien. De tre andre modiene som kan velges er High Mix, High Speed ​​og High Quality. Med sistnevnte bør fordelen være muligheten til å trykke detaljerte teksturer som tre og lær.

J850 styres av Stratasys GrabCAD Print-programvare og er integrert med Pantone Validated. Den eksisterende modellen J750 skal kunne oppdateres til J850.

Større kassetter og nye materialer
Skriveren kan også lastes med syv forskjellige materialer i større kassetter, noe som reduserer behovet for driftsstans for utskifting av media.

To nye Polyjet-materialer vil bli lagt til i forbindelse med utgivelsen av maskinen. DaftGrey er et konseptmateriale som ifølge produsenten er bra for rimelige iterasjoner i begynnelsen av designprosessen. VeroUltraClear kan gi et høyt nivå av gjennomsiktighet som får objektet til å se ut som glass. I følge Stratasys er dette noe som kan hjelpe designeren til å oppdage feil i designet.

I Norden er det Protech som er forhandler av Stratasys maskiner og materialer.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *