Stratasys med fullfargeprinter

Stratasys nye 3D-printer J850 har en byggeflate på 490 x 390 x 200 millimeter.

Stratasys lanserer en ny fullfarge 3D-printer. Den leveres med fire nye utskriftsmodi som ifølge produsenten skal lette designernes arbeid.

3D-skriverprodusenten Stratasys kommer med en ny 3D-printer, J850, som kan printe i fullfargee. Den er utviklet for designere som jobber i bransjer som forbruksvarer, forbrukerelektronikk og kjøretøy.

Fire nye modi
Den nye maskinen, Stratasys J850, har fire forskjellige utskriftsmodi, slik at designet kan printes i flere forskjellige iterasjoner til en lavere pris, ifølge Stratasys.

Funksjonen Super High Speed printmodus lar designere printe med dobbel hastighet, sammenlignet med tidligere maskiner i J-serien. De tre andre modiene som kan velges er High Mix, High Speed ​​og High Quality. Med sistnevnte bør fordelen være muligheten til å trykke detaljerte teksturer som tre og lær.

J850 styres av Stratasys GrabCAD Print-programvare og er integrert med Pantone Validated. Den eksisterende modellen J750 skal kunne oppdateres til J850.

Større kassetter og nye materialer
Skriveren kan også lastes med syv forskjellige materialer i større kassetter, noe som reduserer behovet for driftsstans for utskifting av media.

To nye Polyjet-materialer vil bli lagt til i forbindelse med utgivelsen av maskinen. DaftGrey er et konseptmateriale som ifølge produsenten er bra for rimelige iterasjoner i begynnelsen av designprosessen. VeroUltraClear kan gi et høyt nivå av gjennomsiktighet som får objektet til å se ut som glass. I følge Stratasys er dette noe som kan hjelpe designeren til å oppdage feil i designet.

I Norden er det Protech som er forhandler av Stratasys maskiner og materialer.

Publisert av: 

Del denne artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


3ntr avduker Spectral 30 på Formnext

3ntr er en dynamisk tilstedeværelse på Formnext i år i Frankfurt, Tyskland (fra 19. til 22. november), og introduserer der den nye Spectral 30 3D-printeren med 4 dyser og som tåler opptil 500° C, produsert via Clean Sky-prosjektet

Publisert av: 

Shining 3D lanserer nytt metallsystem på Formnext 2019

I dag åpnet Formnext 2019 i Frankfurt am Main, den internasjonale messen for både additiv og subtraktiv produksjon. Messen varer fra i dag, tirsdag 19. til og med fredag 22. november. Mange aktører i bransjen kommer hit for å presentere sine nyheter. 

Publisert av: 

Formlabs kjøper sin materialleverandør

Formlabs har kunngjort at de har tenkt å anskaffe den primære materialleverandøren for sitt sortiment med proprietære harpiksmaterialer, Spectra Group Photopolymers, et selskap som har produsert kjemikalier siden 1990.

Publisert av: 

Adidas slutter med Speedfactory

Adidas slutter med sine Speedfactories. Ja, selve utstillingsvinduet for 3D-printede individuelle sko-tilpasninger har fått seg et skudd for baugen.

Publisert av: 

3D-printing vokser innen oljeindustrien

En bransje som tidlig begynte å bruke additiv tilvirkning er olje- og gassindustrien. I en rapport fra konsulentfirmaet Global Data forventes industrien å omsette for 60 milliarder kroner i 2030. I følge rapporten er utviklingen av 3D-printing i metall en nøkkel til bransjens suksess.

Publisert av: 

Brusflasker blir til flyverktøy

Hvert år kastes det flere tonn plastflasker på Schiphol lufthavn i Nederland. Nå har flyselskapet KLM Royal Dutch Airlines begynt å resirkulere PET-flaskene til 3d-printverktøy som kan brukes i reparasjon og vedlikehold av fly.

Publisert av: 

De lanserer fiberprinter

Desktop Metal lanserer en 3D-printer for fiberkomposittprint. Denne gangen handler det om Fiber desktop-modellen, der selskapet har integrert en mikro-AFP-teknologi med lag-for-lag-teknologien FFF.

Publisert av: 

Nye retningslinjer kan få flere til å printe i metall

Etterbearbeidelse av additivt produserte metallkomponenter ved hjelp av subtraktive teknikker er etterspurt av industrien. Nå skal et nytt svensk prosjekt sette fokus på dette og utarbeide retningslinjer og verktøyanbefalinger som forhåpentligvis vil sette fart på utviklingen og føre til bedre industriell utnyttelse av 3D-printing.

Publisert av: 

Vil Xerox kjøpe HP?

Wall Street Journal har rapportert at det globale selskapet Xerox Holdings Corp. vurderer anskaffelsen av sin forretningspartner og rival HP Inc. Beskrevet av avisen som et grep som vil “forene to falmende teknologistjerner”, er angivelig at Xerox vurderer å gi et kontant-og-aksjetilbud på HP tilsvarende en markedsverdi på rundt 27 milliarder dollar.

Publisert av: 

Kinesiske forskere utvikler akvarisk 3D-Bioprintmetode for regenerativ medisin

Forskere fra medisinsk fakultet ved universitetet i Shenzhen, Kina, har utviklet en ny bioprintingmetode for å lage mikrostrukturer i 3D-arkitekturer under vann. Freeform Reconfigurable Embedded All-Liquid (FREAL) heter den nye metoden.

Publisert av: