Stratasys utvider materialutvalget

Antero 840CN03 kan benyttes til elektroniske produkter. Foto via Stratasys

3d-printerprodusent Stratasys lanserer to nye materialer, den nylonbaserte termoplasten Diran 410MF07 og den PEKK-baserte termoplasten Antero 840CN03.

Diran 410MF07, et sterkt materiale som passer godt til verktøysapplikasjoner. Foto via Stratasys

Diran 410MF07 er en termoplast som er utviklet for å lage jigger, fiksturer og andre verktøysapplikasjoner. Ifølge produsenten har plasten egenskaper som høy seighet, slitestyrke og slagfasthet. Materialet er til Stratasys sin 3d-printer F370.

Antero 840CN03 er en PEKK-basert termoplast for Stratasys 3d-printer F900. Materialet passer for industrier med høye krav, så som romfart og fly. Blant annet har den elektrostatisk avledende egenskaper og er veldig slitesterkt, skriver 3d-teknikkleverandøren Protech som er forhandler av Stratasys sine 3d-printere og materialer.

En annen nyhet fra Statasys er at FDM-materialet ABS-ESD7 nå blir tilgjengelig for 3d-printeren Stratasys F370. Dette materialet benyttes mest for komponenter i elektronikkindustrien som krever elektrisk skjerming.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Utgir egne filamenter av rPLA

Etter et års produktutvikling, gir svenske Lostboyslab sammen med Reflow nå ut to filamentkolleksjoner av resirkulert PLA for 3D-utskrift med FDM. Samlingene består av totalt tolv forskjellige matte farger og målgruppen er profesjonelle brukere som designere, interiørarkitekter og arkitekter.

Publisert av: