25-åring tar steget inn i 3D-bransjen

Network Innovation feirer 25 år og stiger med dette dypere inn på 3d-markedet ved å legge Flashforge 3D-printere og filamenter til sitt utvalg.

Network Innovation, leverandør av produkter innen foto og grafisk produksjon, utvider sin portefølje og begynner å distribuere 3D-printere fra Flashforge i hele Norden.

Hanna Norberg, Brand manager for Flashforge hos Network Innovation.

– Vi har vært inne i 3d-verden tidligere, vi har siden det nå utvidet vår virksomhet med personale både i Norge og Danmark, vi har aldri vært så rustet som vi er nå for å ta på oss distributørrollen for Flashforge i hele Norden, sier Hanna Norberg, Brand manager for Flashforge hos Network Innovation og fortsetter:

– Det er en tid med mange gode leverandører, og en tid der markedet modnes og klinten skilles fra hveten, noe som gir 3D-bransjen muligheten til å vokse.

Både for prototyper og produksjon
Selskapet opplever også at det savnes en part i bransjen som er rendyrket distributør med en tydelig rolle i kanalen og en større etterspørsel blant forhandlere på markedet.

Med 3D-printerne vil Network Innovation nå både privatpersoner med 3D-printing som fritidsinteresse, kreative avdelinger og mindre foretak. Egentlig alt fra prototype-fremstilling til produksjon.

– Inngangsmodellene som vi har i sortimentet passer i skoleverden. Vi er meget erfarne innen 2d og er en av Nordens største distributører av storformat på Epson. For oss er det naturlig å utvide vårt sortiment mot 3d også.

Produsenter av filamenter
Selskapet ser mer 3D-teknikk i sin portefølje i fremtiden og har allerede valgt å ta inn en annen svensk produsent på materialsiden.

– Vi har også valgt å ta inn en spennende svensk produsent, Add:north, som produserer filamenter. De satser knallhardt på materialutvikling og på å produsere nye spennende materialer. Vi har også kickstarter-prosjektet FLUX som er en billigere inngangsmodell av 3D-printere for kreative.

Selskapet feirer 25 år i bransjen med egne bobler.

Feirer 25 år
I år feirer selskapet 25 år, og i tillegg til å utvide 3D-porteføljen kommer de også til å feire med å gi kontorene en ansiktsløftning.

–I forbindelse med det setter vi dessuten opp en liten demo-park der vi kan teste og vise våre printere for de forhandlerne som er nysgjerrige. Vi har også utviklet vårt eget musserende vin fra Tokaj, avslutter Hanna Norberg.

Publisert av: 

Del denne artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Prodways integrerer 3DExperience

Den franske industrielle 3D-printerleverandøren Prodways Group har kunngjort integrasjon av Dassault Systèmes’ 3DEXPERIENCE- plattform, samt anskaffelse av en minoritetsandel i sin nordamerikanske partner, XD Innovation.

Publisert av: 

Jomfrutur med 300 3D-printede deler i motoren

GE Aviation har kunngjort at den amerikanske multinasjonale luftfartsgiganten Boeing har fullført den første flyvningen på sin 777X jet, drevet av to GE9X-motorer. Disse motorene er utstyrt med over 300 3D-printede deler.

Publisert av: 

Ny driver forbedrer Mimakis maskiner

Med den nye printerdriveren Cuttlefish får brukerne av Mimakis fullfarge 3D-printer bedre kontroll over geometri, farger og materialoverganger.

Publisert av: 

3D-printing uten manuell programmering

ABB Robotics, robotdivisjonen til det sveitsisk-svenske multinasjonale elektronikkfirmaet ABB har introdusert 3D-print programvare for sitt robotsimuleringsprogram.

Publisert av: 

Optimaliserer smykkeproduksjonen

Den amerikanske 3D-printerprodusenten 3D Systems har kunngjort en ny smykkeproduksjonsløsning for sin Figur 4 3D-utskriftsplattform. Figure 4 Jewelry, designet for det 3D-printede smykkemarkedet, består av 3D Systems maskinvare, programvare og materialer optimalisert for å gi høy nøyaktighet, rike detaljer og glatte overflater.

Publisert av: 

Mindre plast – flere brett

Et fransk selskap som heter Hexa Surfboard har investert helhjertet i design og 3D-printing av miljøvennlige surfebrett. Målet er å redusere plasten i verdenshavene.

Publisert av: 

Postnord kjøper HP 3D-printer

I Sverige 3D-printer Postnord deler og reservedeler for kunder på forespørsel. Nå styrker de sin 3D-printvirksomhet med en ny HP 3D-printer. -Med denne teknologien kan vi effektivisere hele forsyningskjeden og kutte hele distribusjonsstadier, sier Tomas Lundström, sjef for 3D i Postnord Strålfors.

Publisert av: 

PLM Group satser på programvare

PLM Group, forhandler av HP, 3D Systems og Markforged i det nordiske markedet, investerer nå ytterligere i programvare. Derfor inngår de et samarbeid med den belgiske utvikleren Materialize.

Publisert av: 

Snart kan du spise 3D-printet fisk til middag

Magasinet San Diego Union-Tribune skrev nylig om Foodtech-selskapet BlueNalu i San Diego, USA, og har lyktes med 3D-utskriftslaborert fisk. Noe som kan være på markedet i løpet av to år.

Publisert av: 

Reguleringer for 3D-printing av kroppsdeler

Artikkelen tar for seg fremskrittene til 3D-printing og dens avlegger bioprinting innen feltet medisin, og stiller spørsmål om lovreguleringer som finnes, og andre som kanskje bør komme på plass før utviklingen løper fra lovgiverne.

Publisert av: 

Bransjeekspertene spår om 2020

3D Printing Industry har spurt 80 insidere i ledende firmaer innen additiv tilvirkning om hva de tror kommer til å skje i 2020. Vi viderebringer her et utvalg av svarene, oversatt til norsk.

Publisert av: