3D-printer deler på opptil 5 meter

Visualisering av Big Mama 3D-printeren fra Modix

Modix lanserer ekstra stor Big Mama 3D-printer, som kan lage objekter som kan være opp til 5 meter høye. 

Modix er en utvikler av 3D-printere i store formater. De har annonsert lansering av selskapets nye, ekstra store maskin, som har et variabelt printvolum på mellom 1 x 1 x 1 meter til 2 x 5 x 1 meter (XYZ). Printeren, Modix MAMA – som selskapet insisterer på at står for “Modular Additive Manufacturing Assembler” – vil være en takknemlig løsning for bilbransjen, luftfart, shipping og andre bransjer som driver med store deler. Modix MAMA vil være selskapets bokstavelig talt høydepunkt på Formnext 19-22. november i Frankfurt, der de holder til i hall 12.1, stand G121.

Den nye modulære XXL MAMA 3D-printeren adresserer et voksende behov for 3D-printet prototyping og sluttsproduksjon. Å printe flere kilo plast per time er en essensiell egenskap i denne nye printeren.
Ikea-metoden med å sette sammen selv er måten Modix MAMA kommer til å leveres sluttkundene, en faktor som er kostnadsreduserende og forenkler logistikken. Dette gir også kundene fleksibilitet med tanke på hvor de ønsker maskinen installert, påpeker Modix. Priser vil bli annonsert i løpet av første kvartal 2020.

Publisert av: 

Del denne artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Printer sportstjerner med Massivit

Fransk spesialist på visuell kommunikasjon, “Deko 3D by Sepia” har investert i en Massivit 3D-printer og produserer nå stjerner fra sportens verden i full størrelse. De er lettere, for inni er det hulrom.

Publisert av: 

Strid om forbud mot 3D-printede våpen

En føderal dommer har uttalt at Trump-administrasjonens beslutning om å tillate distribusjon av konstruksjonstegninger for 3D-printing av våpen er lovstridig.

Publisert av: 

To programvarer som samarbeider sømløst

AMFG kunngjorde et samarbeid med Autodesk om å kople sammen programvarene MES med Netfabb, noe som vil gjøre at brukerne kan få en fullt integrert arbeidsflyt fra design til produksjon.

Publisert av: 

Automatisert etterbehandling på Formnext

Den britiske spesialisten på etterbehandling av 3d-printede objekter, Additive Manufacturing Technologies (AMT) lanserte sitt nye digitale produksjonssystem (DMS) på Formnext 2019. Med dette mener de alt skal være på plass for å starte opp høyvolumsproduksjon av 3D-printede sluttprodukter.

Publisert av: 

Prototal AS får ny hovedeier og øker aktiviteten på Levanger

Prototal Industries AB har tatt over hele eierandelen i den norske avdelingen Prototal AS på Levanger, som nå skal inn i nye lokaler. Nå ser de frem til å kunne betjene sine kunder på det norske markedet på en mye bedre måte.

Publisert av: 

25-åring tar steget inn i 3D-bransjen

Network Innovation, leverandør av produkter innen foto og grafisk produksjon, utvider sin portefølje og begynner å distribuere 3D-printere fra Flashforge i hele Norden.

Publisert av: 

3ntr avduker Spectral 30 på Formnext

3ntr er en dynamisk tilstedeværelse på Formnext i år i Frankfurt, Tyskland (fra 19. til 22. november), og introduserer der den nye Spectral 30 3D-printeren med 4 dyser og som tåler opptil 500° C, produsert via Clean Sky-prosjektet

Publisert av: