3D-printer deler på opptil 5 meter

Visualisering av Big Mama 3D-printeren fra Modix

Modix lanserer ekstra stor Big Mama 3D-printer, som kan lage objekter som kan være opp til 5 meter høye. 

Modix er en utvikler av 3D-printere i store formater. De har annonsert lansering av selskapets nye, ekstra store maskin, som har et variabelt printvolum på mellom 1 x 1 x 1 meter til 2 x 5 x 1 meter (XYZ). Printeren, Modix MAMA – som selskapet insisterer på at står for “Modular Additive Manufacturing Assembler” – vil være en takknemlig løsning for bilbransjen, luftfart, shipping og andre bransjer som driver med store deler. Modix MAMA vil være selskapets bokstavelig talt høydepunkt på Formnext 19-22. november i Frankfurt, der de holder til i hall 12.1, stand G121.

Den nye modulære XXL MAMA 3D-printeren adresserer et voksende behov for 3D-printet prototyping og sluttsproduksjon. Å printe flere kilo plast per time er en essensiell egenskap i denne nye printeren.
Ikea-metoden med å sette sammen selv er måten Modix MAMA kommer til å leveres sluttkundene, en faktor som er kostnadsreduserende og forenkler logistikken. Dette gir også kundene fleksibilitet med tanke på hvor de ønsker maskinen installert, påpeker Modix. Priser vil bli annonsert i løpet av første kvartal 2020.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *