3D-printer deler på opptil 5 meter

Visualisering av Big Mama 3D-printeren fra Modix

Modix lanserer ekstra stor Big Mama 3D-printer, som kan lage objekter som kan være opp til 5 meter høye. 

Modix er en utvikler av 3D-printere i store formater. De har annonsert lansering av selskapets nye, ekstra store maskin, som har et variabelt printvolum på mellom 1 x 1 x 1 meter til 2 x 5 x 1 meter (XYZ). Printeren, Modix MAMA – som selskapet insisterer på at står for “Modular Additive Manufacturing Assembler” – vil være en takknemlig løsning for bilbransjen, luftfart, shipping og andre bransjer som driver med store deler. Modix MAMA vil være selskapets bokstavelig talt høydepunkt på Formnext 19-22. november i Frankfurt, der de holder til i hall 12.1, stand G121.

Den nye modulære XXL MAMA 3D-printeren adresserer et voksende behov for 3D-printet prototyping og sluttsproduksjon. Å printe flere kilo plast per time er en essensiell egenskap i denne nye printeren.
Ikea-metoden med å sette sammen selv er måten Modix MAMA kommer til å leveres sluttkundene, en faktor som er kostnadsreduserende og forenkler logistikken. Dette gir også kundene fleksibilitet med tanke på hvor de ønsker maskinen installert, påpeker Modix. Priser vil bli annonsert i løpet av første kvartal 2020.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Tar til orde for helautomatisering

Når du ser på 3D-printingens historie, tror vi at bransjen trenger en nøkkelferdig løsning for hele prosessen. Vi ønsker ikke at våre kunder skal behøve å kjøpe fem forskjellige maskiner for å få til den arbeidsflyten som trengs for å produsere delene sine, så nå har vi satt dette på dagsorden.

Publisert av: 

Massivit tar sikte på nye markeder

Massivit 3D Printing Technologies, den israelske produsenten av store 3D-printere knytter til seg distributør for Storbritannia og Irland, og sikter seg samtidig inn på markedene for kjøretøy, marine, arkitektur og energileverandører med sine løsninger for prototyping i stor skala og verktøyproduksjon.

Publisert av: 

Anatomic Studios går globalt

Den svenske produsenten av personaliserte og 3D-printede skall for benproteser, Anatomic Studios, har fått inn 4,5 millioner svenske kroner i investeringer for å forberede en lansering utenfor norden. – Vi er så glade for å kunne ta protesemote globalt, sier Emelie Strömshed fra Anatomic Studios.

Publisert av: 

Den globale heisindustrien og 3D-printing

De store heisprodusentene restrukturerer for å drive forretningsutvikling og innovasjon. Nå tar de i bruk 3D-printing av løsninger for industrien. En annen ting er 3D-printing av reservedeler for å redusere leveringstiden og sørge for at heisene i verden ikke står stille unødvendig lenge.

Publisert av: 

Fem feil 3D-printbyråer gjør

Mike Moceri har summert opp fem ting de som 3D-printer objekter for kunder gjør feil i sin forretningsdrift. I løpet av de siste årene har han snakket med hundrevis av bedriftseiere innenfor additiv tilvirkning om hvordan de driver virksomheten. Ved å gjøre dette har han lagt merke til fem viktige feil som hver 3D-printvirksomhet gjør i løpet av de første årene av driften

Publisert av: