3ntr avduker Spectral 30 på Formnext

Spectral 30 3D-printeren fra 3ntr

3ntr er en dynamisk tilstedeværelse på Formnext i år i Frankfurt, Tyskland (fra 19. til 22. november), og introduserer der den nye Spectral 30 3D-printeren med 4 dyser og som tåler opptil 500° C, produsert via Clean Sky-prosjektet – et europeisk forskningsprogram sentrert rundt utvikling av teknologi som reduserer CO2 , gassutslipp og lydnivåer fra fly (med forskningsbidrag fra Rescoll og Airbus ).

Mens høyytelses 3D-printere er i stor etterspørsel, må kvaliteten på materialene også stemme overens. Med superpolymerer som PEEK, Ultem og PEKK, tilbyr den nye printeren et additivt produksjonssystem med automatisk kalibrering.

Spectral 30 tilbyr også:

 • Grensesnitt mot produksjons- og kvalitetskontrollsystemer
 • Raske dysebytter
 • Kombinasjon av forskjellige polymerer avhengig av prosjekter
 • Repeterbarhet av deleproduksjon
 • Hver av de 4 dysene kan gå til 500 ° C
 • Byggeplattformstemperatur på 300 ° C
 • Kammertemperatur på 250 ° C
 • Høyeffektiv væskekjøling
 • Styring av ekstruderingsstrøm
 • En berøringsskjerm
 • Byggevolum: 300 x 300 x 300 mm
 • Plasseringsnøyaktighet (XYZ): +/- 0,005 mm
 • Børsteløse AC-motorer på XYZ-akser

Spectral 30 har fire dyser, med automatisert plateutjevning og 4 Vento-tørkere, ment for å tørke og beskytte polymerer under printprosessen, og sikre at mekaniske egenskaper ikke blir forringet.

I sin nylige pressemelding forklarer 3ntr-teamet at fokuspunktet var å starte en ny familie av maskiner som var i stand til å oppnå høy ytelse – men også en som kan overgå forventningene i bransjen om kvaliteten på maskinvaren.

–Takket være forskning og tilbakemeldinger hentet fra Airbus, Rescoll og flere viktige kunder, har vi utviklet Spectral 30, den industrielle 3D-printeren for lavkostnads- høyeytelses-polymerer, sa Davide Ardizzoia, administrerende direktør i 3ntr. –Med Spectral 30 har operatører presis kontroll over maskinen og friheten til å innovere i design og designmateriell for enhver type produksjon, samtidig som de alltid sikrer det endelige resultatet, avslutter Ardizzoia.

Du finner 3ntr i hall 12.1 på stand G99 på Formnext i Frankfurt denne uken.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Tar til orde for helautomatisering

Når du ser på 3D-printingens historie, tror vi at bransjen trenger en nøkkelferdig løsning for hele prosessen. Vi ønsker ikke at våre kunder skal behøve å kjøpe fem forskjellige maskiner for å få til den arbeidsflyten som trengs for å produsere delene sine, så nå har vi satt dette på dagsorden.

Publisert av: 

Massivit tar sikte på nye markeder

Massivit 3D Printing Technologies, den israelske produsenten av store 3D-printere knytter til seg distributør for Storbritannia og Irland, og sikter seg samtidig inn på markedene for kjøretøy, marine, arkitektur og energileverandører med sine løsninger for prototyping i stor skala og verktøyproduksjon.

Publisert av: 

Anatomic Studios går globalt

Den svenske produsenten av personaliserte og 3D-printede skall for benproteser, Anatomic Studios, har fått inn 4,5 millioner svenske kroner i investeringer for å forberede en lansering utenfor norden. – Vi er så glade for å kunne ta protesemote globalt, sier Emelie Strömshed fra Anatomic Studios.

Publisert av: 

Den globale heisindustrien og 3D-printing

De store heisprodusentene restrukturerer for å drive forretningsutvikling og innovasjon. Nå tar de i bruk 3D-printing av løsninger for industrien. En annen ting er 3D-printing av reservedeler for å redusere leveringstiden og sørge for at heisene i verden ikke står stille unødvendig lenge.

Publisert av: 

Fem feil 3D-printbyråer gjør

Mike Moceri har summert opp fem ting de som 3D-printer objekter for kunder gjør feil i sin forretningsdrift. I løpet av de siste årene har han snakket med hundrevis av bedriftseiere innenfor additiv tilvirkning om hvordan de driver virksomheten. Ved å gjøre dette har han lagt merke til fem viktige feil som hver 3D-printvirksomhet gjør i løpet av de første årene av driften

Publisert av: