BASF fordobler seg på 3D-printing, kjøper Sculpteo

BASF har virkelig rystet opp 3D-bransjen igjen ved å kjøpe Sculpteo.

Den tyske kjemigiganten har tidligere kjøpt den nederlandske filamentlederen Innofill3D, lansert et nytt merke og materialer, investert sammen med Materialize i Essentium, investert i Prismlab , investert i Materialize og kjøpt Advance3D og Setup Solutions. Det ser nesten ut som de duellerende firmaene BASF og DSM prøver å ut-investere hverandre på 3D-printing.

–Gjennom oppkjøpet av Sculpteo kan vi gi kunder og partnere enda raskere tilgang til våre innovative 3D-printløsninger, sier Dr. Dietmar Bender, direktør for BASF 3D Printing Solutions. –I tillegg vil våre kunder nyte godt av en utvidet portefølje tjenester. Sammen med Sculpteo fortsetter vi mot målet vårt om å etablere additiv tilvirkning som en utprøvd teknologi for industriell masseproduksjon, avslutter Bender.

–Vi er opprømt over å bli med i BASF-teamet og dermed ha fordelen av BASF forsknings og utviklingsavdeling som vil gi våre kunder innovative løsninger, uttalte Clément Moreau, adm dir for Sculpteo.

Publisert av: 

Del denne artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Printer sportstjerner med Massivit

Fransk spesialist på visuell kommunikasjon, “Deko 3D by Sepia” har investert i en Massivit 3D-printer og produserer nå stjerner fra sportens verden i full størrelse. De er lettere, for inni er det hulrom.

Publisert av: 

Strid om forbud mot 3D-printede våpen

En føderal dommer har uttalt at Trump-administrasjonens beslutning om å tillate distribusjon av konstruksjonstegninger for 3D-printing av våpen er lovstridig.

Publisert av: 

To programvarer som samarbeider sømløst

AMFG kunngjorde et samarbeid med Autodesk om å kople sammen programvarene MES med Netfabb, noe som vil gjøre at brukerne kan få en fullt integrert arbeidsflyt fra design til produksjon.

Publisert av: 

Automatisert etterbehandling på Formnext

Den britiske spesialisten på etterbehandling av 3d-printede objekter, Additive Manufacturing Technologies (AMT) lanserte sitt nye digitale produksjonssystem (DMS) på Formnext 2019. Med dette mener de alt skal være på plass for å starte opp høyvolumsproduksjon av 3D-printede sluttprodukter.

Publisert av: 

Prototal AS får ny hovedeier og øker aktiviteten på Levanger

Prototal Industries AB har tatt over hele eierandelen i den norske avdelingen Prototal AS på Levanger, som nå skal inn i nye lokaler. Nå ser de frem til å kunne betjene sine kunder på det norske markedet på en mye bedre måte.

Publisert av: 

25-åring tar steget inn i 3D-bransjen

Network Innovation, leverandør av produkter innen foto og grafisk produksjon, utvider sin portefølje og begynner å distribuere 3D-printere fra Flashforge i hele Norden.

Publisert av: 

3ntr avduker Spectral 30 på Formnext

3ntr er en dynamisk tilstedeværelse på Formnext i år i Frankfurt, Tyskland (fra 19. til 22. november), og introduserer der den nye Spectral 30 3D-printeren med 4 dyser og som tåler opptil 500° C, produsert via Clean Sky-prosjektet

Publisert av: