BASF fordobler seg på 3D-printing, kjøper Sculpteo

BASF har virkelig rystet opp 3D-bransjen igjen ved å kjøpe Sculpteo.

Den tyske kjemigiganten har tidligere kjøpt den nederlandske filamentlederen Innofill3D, lansert et nytt merke og materialer, investert sammen med Materialize i Essentium, investert i Prismlab , investert i Materialize og kjøpt Advance3D og Setup Solutions. Det ser nesten ut som de duellerende firmaene BASF og DSM prøver å ut-investere hverandre på 3D-printing.

–Gjennom oppkjøpet av Sculpteo kan vi gi kunder og partnere enda raskere tilgang til våre innovative 3D-printløsninger, sier Dr. Dietmar Bender, direktør for BASF 3D Printing Solutions. –I tillegg vil våre kunder nyte godt av en utvidet portefølje tjenester. Sammen med Sculpteo fortsetter vi mot målet vårt om å etablere additiv tilvirkning som en utprøvd teknologi for industriell masseproduksjon, avslutter Bender.

–Vi er opprømt over å bli med i BASF-teamet og dermed ha fordelen av BASF forsknings og utviklingsavdeling som vil gi våre kunder innovative løsninger, uttalte Clément Moreau, adm dir for Sculpteo.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Tar til orde for helautomatisering

Når du ser på 3D-printingens historie, tror vi at bransjen trenger en nøkkelferdig løsning for hele prosessen. Vi ønsker ikke at våre kunder skal behøve å kjøpe fem forskjellige maskiner for å få til den arbeidsflyten som trengs for å produsere delene sine, så nå har vi satt dette på dagsorden.

Publisert av: 

Massivit tar sikte på nye markeder

Massivit 3D Printing Technologies, den israelske produsenten av store 3D-printere knytter til seg distributør for Storbritannia og Irland, og sikter seg samtidig inn på markedene for kjøretøy, marine, arkitektur og energileverandører med sine løsninger for prototyping i stor skala og verktøyproduksjon.

Publisert av: 

Anatomic Studios går globalt

Den svenske produsenten av personaliserte og 3D-printede skall for benproteser, Anatomic Studios, har fått inn 4,5 millioner svenske kroner i investeringer for å forberede en lansering utenfor norden. – Vi er så glade for å kunne ta protesemote globalt, sier Emelie Strömshed fra Anatomic Studios.

Publisert av: 

Den globale heisindustrien og 3D-printing

De store heisprodusentene restrukturerer for å drive forretningsutvikling og innovasjon. Nå tar de i bruk 3D-printing av løsninger for industrien. En annen ting er 3D-printing av reservedeler for å redusere leveringstiden og sørge for at heisene i verden ikke står stille unødvendig lenge.

Publisert av: 

Fem feil 3D-printbyråer gjør

Mike Moceri har summert opp fem ting de som 3D-printer objekter for kunder gjør feil i sin forretningsdrift. I løpet av de siste årene har han snakket med hundrevis av bedriftseiere innenfor additiv tilvirkning om hvordan de driver virksomheten. Ved å gjøre dette har han lagt merke til fem viktige feil som hver 3D-printvirksomhet gjør i løpet av de første årene av driften

Publisert av: