BASF fordobler seg på 3D-printing, kjøper Sculpteo

BASF har virkelig rystet opp 3D-bransjen igjen ved å kjøpe Sculpteo.

Den tyske kjemigiganten har tidligere kjøpt den nederlandske filamentlederen Innofill3D, lansert et nytt merke og materialer, investert sammen med Materialize i Essentium, investert i Prismlab , investert i Materialize og kjøpt Advance3D og Setup Solutions. Det ser nesten ut som de duellerende firmaene BASF og DSM prøver å ut-investere hverandre på 3D-printing.

–Gjennom oppkjøpet av Sculpteo kan vi gi kunder og partnere enda raskere tilgang til våre innovative 3D-printløsninger, sier Dr. Dietmar Bender, direktør for BASF 3D Printing Solutions. –I tillegg vil våre kunder nyte godt av en utvidet portefølje tjenester. Sammen med Sculpteo fortsetter vi mot målet vårt om å etablere additiv tilvirkning som en utprøvd teknologi for industriell masseproduksjon, avslutter Bender.

–Vi er opprømt over å bli med i BASF-teamet og dermed ha fordelen av BASF forsknings og utviklingsavdeling som vil gi våre kunder innovative løsninger, uttalte Clément Moreau, adm dir for Sculpteo.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Større karbonavtrykk for 3D-printing i metall

Organisasjonen Additive Manufacturer Green Trade Association (AMGTA) har publisert sitt første bestilte universitetsforskningsarbeid om miljøeffekter av 3D-printing i metall. Foreløpig er konklusjonen at det er mest bærekraftig å produsere massive deler subtraktivt, og hule og mer komplekse deler additivt.

Publisert av: