Lanseringsevent for SOLIDWORKS 2020 og smarte 3D-printløsninger

Metallprinter. Foto: PLM Group

PLM Group arrangerer en konferanse den 12.11 på Thon Hotell Arena, Lillestrøm.

PLM Group, den største partneren til Dassault Systèmes i Norden og Baltikum, holder en konferanse den 12.11 i Lillestrøm for å sette søkelys på de viktigste nye funksjonene i den kommende SOLIDWORKS 2020. Selskapet viser også digitaliseringen av morgendagens produksjon – fra ide til sluttprodukt – ved bruk av smarte programvareløsninger og industriell 3D-printing.

Jan Lundström, CEO, PLM Group

–Digitaliseringsbølgen som har sveipet over produksjonsverden karakteriseres av sammenkoplede systemer, programvare og utstyr, sier Jan Lundström, CEO, PLM Group. –Dette fører til enorme innsparinger i tid, penger og energi. Vi kan klart se at når selskaper integrerer sine prosesser med kunder og leverandører, aksellererer de innovasjonsprosessen, korter ledetider og kutter i produksjonskostnader, avslutter Lundström.

Neste versjon av SOLIDWORKS har flere nye funksjoner som forbedrer brukeropplevelsen og ytelsen for de tusener av selskaper som gjør bruk av programvaren, står det i en pressemelding i anledning arrangementet. En av de mest etterlengtede funksjonene er koplingen til 3DEXPERIENCE plattformen. Nå får brukerne av SOLIDWORKS tilgang til en stor portefølje av smarte funksjoner til alle rollene i produksjonsselskapet – fra markedsførsel til regnskap – og til kunder og leverandører.

Gøran Jenssen, sjef for forretningsområdet 3D-printing i PLM Group

Fra morgenen får du en unik mulighet til å lære mer om 3D-printing. PLM Group har invitert tre av verdens ledende utviklere av 3D-printere – HP, 3D Systems og Markforged – for å øke din kunnskap. Lær hvordan 3D-printing virker og hvordan dette med hell er benyttet til å lage prototyper raskere, optimalisere deler, og effektivt produsere deler til sluttbruk. En del brukere av 3D-printing vil også dele sine erfaringer om å jobbe med 3D-printing i deres organisasjoner.

–3D-printmarkedet vokser med rundt 25 % årlig og flere selskaper er allerede erfarne brukere, blant dem SAAB, Scania, SKF og Electrolux, sier Gøran Jenssen, sjef for forretningsområdet 3D-printing i PLM Group. –Vi har masse eksempler på verdiene 3D-printing kan bringe til produksjonsverden. Når du registrerer deg for vårt event den (DATE), vil du oppnå en forståelse for hvilke skritt du burde ta for å ta i bruk denne raskt voksende teknologien, runder Jenssen av.

Publisert av: 

Del denne artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


3ntr avduker Spectral 30 på Formnext

3ntr er en dynamisk tilstedeværelse på Formnext i år i Frankfurt, Tyskland (fra 19. til 22. november), og introduserer der den nye Spectral 30 3D-printeren med 4 dyser og som tåler opptil 500° C, produsert via Clean Sky-prosjektet

Publisert av: 

Shining 3D lanserer nytt metallsystem på Formnext 2019

I dag åpnet Formnext 2019 i Frankfurt am Main, den internasjonale messen for både additiv og subtraktiv produksjon. Messen varer fra i dag, tirsdag 19. til og med fredag 22. november. Mange aktører i bransjen kommer hit for å presentere sine nyheter. 

Publisert av: 

Formlabs kjøper sin materialleverandør

Formlabs har kunngjort at de har tenkt å anskaffe den primære materialleverandøren for sitt sortiment med proprietære harpiksmaterialer, Spectra Group Photopolymers, et selskap som har produsert kjemikalier siden 1990.

Publisert av: 

Adidas slutter med Speedfactory

Adidas slutter med sine Speedfactories. Ja, selve utstillingsvinduet for 3D-printede individuelle sko-tilpasninger har fått seg et skudd for baugen.

Publisert av: 

3D-printing vokser innen oljeindustrien

En bransje som tidlig begynte å bruke additiv tilvirkning er olje- og gassindustrien. I en rapport fra konsulentfirmaet Global Data forventes industrien å omsette for 60 milliarder kroner i 2030. I følge rapporten er utviklingen av 3D-printing i metall en nøkkel til bransjens suksess.

Publisert av: 

Brusflasker blir til flyverktøy

Hvert år kastes det flere tonn plastflasker på Schiphol lufthavn i Nederland. Nå har flyselskapet KLM Royal Dutch Airlines begynt å resirkulere PET-flaskene til 3d-printverktøy som kan brukes i reparasjon og vedlikehold av fly.

Publisert av: 

De lanserer fiberprinter

Desktop Metal lanserer en 3D-printer for fiberkomposittprint. Denne gangen handler det om Fiber desktop-modellen, der selskapet har integrert en mikro-AFP-teknologi med lag-for-lag-teknologien FFF.

Publisert av: 

Nye retningslinjer kan få flere til å printe i metall

Etterbearbeidelse av additivt produserte metallkomponenter ved hjelp av subtraktive teknikker er etterspurt av industrien. Nå skal et nytt svensk prosjekt sette fokus på dette og utarbeide retningslinjer og verktøyanbefalinger som forhåpentligvis vil sette fart på utviklingen og føre til bedre industriell utnyttelse av 3D-printing.

Publisert av: 

Vil Xerox kjøpe HP?

Wall Street Journal har rapportert at det globale selskapet Xerox Holdings Corp. vurderer anskaffelsen av sin forretningspartner og rival HP Inc. Beskrevet av avisen som et grep som vil “forene to falmende teknologistjerner”, er angivelig at Xerox vurderer å gi et kontant-og-aksjetilbud på HP tilsvarende en markedsverdi på rundt 27 milliarder dollar.

Publisert av: 

Kinesiske forskere utvikler akvarisk 3D-Bioprintmetode for regenerativ medisin

Forskere fra medisinsk fakultet ved universitetet i Shenzhen, Kina, har utviklet en ny bioprintingmetode for å lage mikrostrukturer i 3D-arkitekturer under vann. Freeform Reconfigurable Embedded All-Liquid (FREAL) heter den nye metoden.

Publisert av: