Lanseringsevent for SOLIDWORKS 2020 og smarte 3D-printløsninger

Metallprinter. Foto: PLM Group

PLM Group arrangerer en konferanse den 12.11 på Thon Hotell Arena, Lillestrøm.

PLM Group, den største partneren til Dassault Systèmes i Norden og Baltikum, holder en konferanse den 12.11 i Lillestrøm for å sette søkelys på de viktigste nye funksjonene i den kommende SOLIDWORKS 2020. Selskapet viser også digitaliseringen av morgendagens produksjon – fra ide til sluttprodukt – ved bruk av smarte programvareløsninger og industriell 3D-printing.

Jan Lundström, CEO, PLM Group

–Digitaliseringsbølgen som har sveipet over produksjonsverden karakteriseres av sammenkoplede systemer, programvare og utstyr, sier Jan Lundström, CEO, PLM Group. –Dette fører til enorme innsparinger i tid, penger og energi. Vi kan klart se at når selskaper integrerer sine prosesser med kunder og leverandører, aksellererer de innovasjonsprosessen, korter ledetider og kutter i produksjonskostnader, avslutter Lundström.

Neste versjon av SOLIDWORKS har flere nye funksjoner som forbedrer brukeropplevelsen og ytelsen for de tusener av selskaper som gjør bruk av programvaren, står det i en pressemelding i anledning arrangementet. En av de mest etterlengtede funksjonene er koplingen til 3DEXPERIENCE plattformen. Nå får brukerne av SOLIDWORKS tilgang til en stor portefølje av smarte funksjoner til alle rollene i produksjonsselskapet – fra markedsførsel til regnskap – og til kunder og leverandører.

Gøran Jenssen, sjef for forretningsområdet 3D-printing i PLM Group

Fra morgenen får du en unik mulighet til å lære mer om 3D-printing. PLM Group har invitert tre av verdens ledende utviklere av 3D-printere – HP, 3D Systems og Markforged – for å øke din kunnskap. Lær hvordan 3D-printing virker og hvordan dette med hell er benyttet til å lage prototyper raskere, optimalisere deler, og effektivt produsere deler til sluttbruk. En del brukere av 3D-printing vil også dele sine erfaringer om å jobbe med 3D-printing i deres organisasjoner.

–3D-printmarkedet vokser med rundt 25 % årlig og flere selskaper er allerede erfarne brukere, blant dem SAAB, Scania, SKF og Electrolux, sier Gøran Jenssen, sjef for forretningsområdet 3D-printing i PLM Group. –Vi har masse eksempler på verdiene 3D-printing kan bringe til produksjonsverden. Når du registrerer deg for vårt event den (DATE), vil du oppnå en forståelse for hvilke skritt du burde ta for å ta i bruk denne raskt voksende teknologien, runder Jenssen av.

Publisert av: 

Del denne artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Ny driver forbedrer Mimakis maskiner

Med den nye printerdriveren Cuttlefish får brukerne av Mimakis fullfarge 3D-printer bedre kontroll over geometri, farger og materialoverganger.

Publisert av: 

3D-printing uten manuell programmering

ABB Robotics, robotdivisjonen til det sveitsisk-svenske multinasjonale elektronikkfirmaet ABB har introdusert 3D-print programvare for sitt robotsimuleringsprogram.

Publisert av: 

Optimaliserer smykkeproduksjonen

Den amerikanske 3D-printerprodusenten 3D Systems har kunngjort en ny smykkeproduksjonsløsning for sin Figur 4 3D-utskriftsplattform. Figure 4 Jewelry, designet for det 3D-printede smykkemarkedet, består av 3D Systems maskinvare, programvare og materialer optimalisert for å gi høy nøyaktighet, rike detaljer og glatte overflater.

Publisert av: 

Mindre plast – flere brett

Et fransk selskap som heter Hexa Surfboard har investert helhjertet i design og 3D-printing av miljøvennlige surfebrett. Målet er å redusere plasten i verdenshavene.

Publisert av: 

Postnord kjøper HP 3D-printer

I Sverige 3D-printer Postnord deler og reservedeler for kunder på forespørsel. Nå styrker de sin 3D-printvirksomhet med en ny HP 3D-printer. -Med denne teknologien kan vi effektivisere hele forsyningskjeden og kutte hele distribusjonsstadier, sier Tomas Lundström, sjef for 3D i Postnord Strålfors.

Publisert av: 

PLM Group satser på programvare

PLM Group, forhandler av HP, 3D Systems og Markforged i det nordiske markedet, investerer nå ytterligere i programvare. Derfor inngår de et samarbeid med den belgiske utvikleren Materialize.

Publisert av: 

Reguleringer for 3D-printing av kroppsdeler

Artikkelen tar for seg fremskrittene til 3D-printing og dens avlegger bioprinting innen feltet medisin, og stiller spørsmål om lovreguleringer som finnes, og andre som kanskje bør komme på plass før utviklingen løper fra lovgiverne.

Publisert av: 

Bransjeekspertene spår om 2020

3D Printing Industry har spurt 80 insidere i ledende firmaer innen additiv tilvirkning om hva de tror kommer til å skje i 2020. Vi viderebringer her et utvalg av svarene, oversatt til norsk.

Publisert av: 

Pasientspesifikke stents godkjent i USA

3D-printede pasientspesifikke luftveisstents, utviklet av en lege ved Cleveland Clinic, et medisinsk senter i Ohio, har fått godkjenning fra US Food and Drug Administration (FDA).

Publisert av: 

Autodesk lager generativ design for Airbus

En av fordelene med 3D-printing teknikken er at den er i stand til å produsere former som tidligere ikke var mulig å fremstille ved tradisjonelle, subtraktive metoder. Dette gjør at ingeniører må frigjøre seg fra begrensningene som de er vant med å ha når de skal designe deler. Ved å benytte seg av programvarer fra Autodesk har Airbus tenkt nytt rundt en rekke flydeler. 

Publisert av: