Lanseringsevent for SOLIDWORKS 2020 og smarte 3D-printløsninger

Metallprinter. Foto: PLM Group

PLM Group arrangerer en konferanse den 12.11 på Thon Hotell Arena, Lillestrøm.

PLM Group, den største partneren til Dassault Systèmes i Norden og Baltikum, holder en konferanse den 12.11 i Lillestrøm for å sette søkelys på de viktigste nye funksjonene i den kommende SOLIDWORKS 2020. Selskapet viser også digitaliseringen av morgendagens produksjon – fra ide til sluttprodukt – ved bruk av smarte programvareløsninger og industriell 3D-printing.

Jan Lundström, CEO, PLM Group

–Digitaliseringsbølgen som har sveipet over produksjonsverden karakteriseres av sammenkoplede systemer, programvare og utstyr, sier Jan Lundström, CEO, PLM Group. –Dette fører til enorme innsparinger i tid, penger og energi. Vi kan klart se at når selskaper integrerer sine prosesser med kunder og leverandører, aksellererer de innovasjonsprosessen, korter ledetider og kutter i produksjonskostnader, avslutter Lundström.

Neste versjon av SOLIDWORKS har flere nye funksjoner som forbedrer brukeropplevelsen og ytelsen for de tusener av selskaper som gjør bruk av programvaren, står det i en pressemelding i anledning arrangementet. En av de mest etterlengtede funksjonene er koplingen til 3DEXPERIENCE plattformen. Nå får brukerne av SOLIDWORKS tilgang til en stor portefølje av smarte funksjoner til alle rollene i produksjonsselskapet – fra markedsførsel til regnskap – og til kunder og leverandører.

Gøran Jenssen, sjef for forretningsområdet 3D-printing i PLM Group

Fra morgenen får du en unik mulighet til å lære mer om 3D-printing. PLM Group har invitert tre av verdens ledende utviklere av 3D-printere – HP, 3D Systems og Markforged – for å øke din kunnskap. Lær hvordan 3D-printing virker og hvordan dette med hell er benyttet til å lage prototyper raskere, optimalisere deler, og effektivt produsere deler til sluttbruk. En del brukere av 3D-printing vil også dele sine erfaringer om å jobbe med 3D-printing i deres organisasjoner.

–3D-printmarkedet vokser med rundt 25 % årlig og flere selskaper er allerede erfarne brukere, blant dem SAAB, Scania, SKF og Electrolux, sier Gøran Jenssen, sjef for forretningsområdet 3D-printing i PLM Group. –Vi har masse eksempler på verdiene 3D-printing kan bringe til produksjonsverden. Når du registrerer deg for vårt event den (DATE), vil du oppnå en forståelse for hvilke skritt du burde ta for å ta i bruk denne raskt voksende teknologien, runder Jenssen av.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *