Lanseringsevent for SOLIDWORKS 2020 og smarte 3D-printløsninger

Tekst:Roger Stormo
PUBLISERT: 6 november 2019
Metallprinter. Foto: PLM Group

PLM Group arrangerer en konferanse den 12.11 på Thon Hotell Arena, Lillestrøm.

PLM Group, den største partneren til Dassault Systèmes i Norden og Baltikum, holder en konferanse den 12.11 i Lillestrøm for å sette søkelys på de viktigste nye funksjonene i den kommende SOLIDWORKS 2020. Selskapet viser også digitaliseringen av morgendagens produksjon – fra ide til sluttprodukt – ved bruk av smarte programvareløsninger og industriell 3D-printing.

Jan Lundström, CEO, PLM Group

–Digitaliseringsbølgen som har sveipet over produksjonsverden karakteriseres av sammenkoplede systemer, programvare og utstyr, sier Jan Lundström, CEO, PLM Group. –Dette fører til enorme innsparinger i tid, penger og energi. Vi kan klart se at når selskaper integrerer sine prosesser med kunder og leverandører, aksellererer de innovasjonsprosessen, korter ledetider og kutter i produksjonskostnader, avslutter Lundström.

Neste versjon av SOLIDWORKS har flere nye funksjoner som forbedrer brukeropplevelsen og ytelsen for de tusener av selskaper som gjør bruk av programvaren, står det i en pressemelding i anledning arrangementet. En av de mest etterlengtede funksjonene er koplingen til 3DEXPERIENCE plattformen. Nå får brukerne av SOLIDWORKS tilgang til en stor portefølje av smarte funksjoner til alle rollene i produksjonsselskapet – fra markedsførsel til regnskap – og til kunder og leverandører.

Gøran Jenssen, sjef for forretningsområdet 3D-printing i PLM Group

Fra morgenen får du en unik mulighet til å lære mer om 3D-printing. PLM Group har invitert tre av verdens ledende utviklere av 3D-printere – HP, 3D Systems og Markforged – for å øke din kunnskap. Lær hvordan 3D-printing virker og hvordan dette med hell er benyttet til å lage prototyper raskere, optimalisere deler, og effektivt produsere deler til sluttbruk. En del brukere av 3D-printing vil også dele sine erfaringer om å jobbe med 3D-printing i deres organisasjoner.

–3D-printmarkedet vokser med rundt 25 % årlig og flere selskaper er allerede erfarne brukere, blant dem SAAB, Scania, SKF og Electrolux, sier Gøran Jenssen, sjef for forretningsområdet 3D-printing i PLM Group. –Vi har masse eksempler på verdiene 3D-printing kan bringe til produksjonsverden. Når du registrerer deg for vårt event den (DATE), vil du oppnå en forståelse for hvilke skritt du burde ta for å ta i bruk denne raskt voksende teknologien, runder Jenssen av.

Les mer

Massivit solgte femten 3D-printere i storformat på Drupa

Under Drupa-messen lansertes Massivit 3000, selskapets nyeste storskala 3D-printer i produktlinjen Gel Dispensing Printing, beregnet for høyhastighets produksjon av store deler, og de fikk 15 bestillinger på sine maskiner der og da.
Massivit 3000

3D-printer i lommeformat

Forskere ved MIT og University of Texas i Austin har utviklet en brikkebasert 3D-printer som er omtrent på størrelse med en mynt. Denne unike lille tingesten skal for eksempel kunne brukes til rask prototyping på farten.
mit_chip-printer-01-PRESS_1

Bransjens beste skal kåres på TCT Awards

5. juni avgjøres årets utgave av TCT Awards i Birmingham der 61 finalister konkurrerer i elleve kategorier.
Stratasys-F3300-Yoav-1024x683

Unilever sparer 90 prosent med 3D-printede former

3D-printing begynner å finne veien inn i emballasjeindustrien, spesielt for produksjon av støpeformer. Et aktuelt eksempel på dette er Unilever og Serioplast, som gjør store tids- og kostnadsbesparelser ved å bruke teknologien i produktutviklingen.
Formlabs-Unilever-1-1024x681

Siste nytt

Inspirert til nye farger av powertools

Inspirert av fargene på powertools fra merker som Ryobi, Dewalt, Makita og Milwaukee introduserer add:north nye farger i sitt sortiment for X-PLA tråder.
addnorth_xpla-matt

Massivit solgte femten 3D-printere i storformat på Drupa

Under Drupa-messen lansertes Massivit 3000, selskapets nyeste storskala 3D-printer i produktlinjen Gel Dispensing Printing, beregnet for høyhastighets produksjon av store deler, og de fikk 15 bestillinger på sine maskiner der og da.
Massivit 3000

3D-printer i lommeformat

Forskere ved MIT og University of Texas i Austin har utviklet en brikkebasert 3D-printer som er omtrent på størrelse med en mynt. Denne unike lille tingesten skal for eksempel kunne brukes til rask prototyping på farten.
mit_chip-printer-01-PRESS_1

Bransjens beste skal kåres på TCT Awards

5. juni avgjøres årets utgave av TCT Awards i Birmingham der 61 finalister konkurrerer i elleve kategorier.
Stratasys-F3300-Yoav-1024x683