Lanseringsevent for SOLIDWORKS 2020 og smarte 3D-printløsninger

Metallprinter. Foto: PLM Group

PLM Group arrangerer en konferanse den 12.11 på Thon Hotell Arena, Lillestrøm.

PLM Group, den største partneren til Dassault Systèmes i Norden og Baltikum, holder en konferanse den 12.11 i Lillestrøm for å sette søkelys på de viktigste nye funksjonene i den kommende SOLIDWORKS 2020. Selskapet viser også digitaliseringen av morgendagens produksjon – fra ide til sluttprodukt – ved bruk av smarte programvareløsninger og industriell 3D-printing.

Jan Lundström, CEO, PLM Group

–Digitaliseringsbølgen som har sveipet over produksjonsverden karakteriseres av sammenkoplede systemer, programvare og utstyr, sier Jan Lundström, CEO, PLM Group. –Dette fører til enorme innsparinger i tid, penger og energi. Vi kan klart se at når selskaper integrerer sine prosesser med kunder og leverandører, aksellererer de innovasjonsprosessen, korter ledetider og kutter i produksjonskostnader, avslutter Lundström.

Neste versjon av SOLIDWORKS har flere nye funksjoner som forbedrer brukeropplevelsen og ytelsen for de tusener av selskaper som gjør bruk av programvaren, står det i en pressemelding i anledning arrangementet. En av de mest etterlengtede funksjonene er koplingen til 3DEXPERIENCE plattformen. Nå får brukerne av SOLIDWORKS tilgang til en stor portefølje av smarte funksjoner til alle rollene i produksjonsselskapet – fra markedsførsel til regnskap – og til kunder og leverandører.

Gøran Jenssen, sjef for forretningsområdet 3D-printing i PLM Group

Fra morgenen får du en unik mulighet til å lære mer om 3D-printing. PLM Group har invitert tre av verdens ledende utviklere av 3D-printere – HP, 3D Systems og Markforged – for å øke din kunnskap. Lær hvordan 3D-printing virker og hvordan dette med hell er benyttet til å lage prototyper raskere, optimalisere deler, og effektivt produsere deler til sluttbruk. En del brukere av 3D-printing vil også dele sine erfaringer om å jobbe med 3D-printing i deres organisasjoner.

–3D-printmarkedet vokser med rundt 25 % årlig og flere selskaper er allerede erfarne brukere, blant dem SAAB, Scania, SKF og Electrolux, sier Gøran Jenssen, sjef for forretningsområdet 3D-printing i PLM Group. –Vi har masse eksempler på verdiene 3D-printing kan bringe til produksjonsverden. Når du registrerer deg for vårt event den (DATE), vil du oppnå en forståelse for hvilke skritt du burde ta for å ta i bruk denne raskt voksende teknologien, runder Jenssen av.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Markedet peker oppover igjen

Additiv produksjon med polymerer og metaller går mot historiske høyder. Det viser en ny rapport fra det amerikanske markedsanalyseselskapet SmarTech Analysis. Tall fra andre kvartal 2021 viser nivåer som er høyere enn før pandemien.

Publisert av: