3DVerkstan og Shining 3D vil levere digitaliseringsløsninger til Skandinavia

3DVerkstan har fra før av Shining 3D sin skanner Einscan blant produktene de tilbyr.

Svenske 3DVerkstan og kinesiske Shining 3D innleder et nytt partnerskap. Sammen vil de levere tilgjengelige digitaliseringsløsninger til alle skandinaviske kunder.

Shining 3D, kinesisk selskap som blant annet leverer 3D-skannere, innleder et nytt samarbeid med det svenske 3d-teknikkforetaket 3DVerkstan.

– Vi er glade for å kunne utvide vårt salgsnettverk med en så dyktig og pålitelig partner og tilby lokal støtte til alle våre kunder i Nordeuropa, sier Niels Stenzel, regional salgssjef EMEA for Shining 3D.

Skanner i utvalget
3DVerkstan har fra før av vært leverandør av Shining 3D sin 3D-skanner Einscan.

– I forbindelse med at jeg begynte å jobbe hos 3DVerkstan, kjøpte de min 3d-print virksomhet der jeg benyttet Einscan PRO-skanneren på mange oppdrag. Einscan skannere er veldig enkle i bruk og var tilstrekkelig gode til takle størsteparten av de skanningsoppdragene jeg fikk. Derfor var det for oss et logisk steg å ta inn Einscan-produktene fra Shining 3D i vår portefølje, sier Patrik Rosén, salgssjef hos 3DVerkstan og fortsetter:

– Foruten direktesalg i Sverige har vi et nettverk av ekstremt dyktige forhandlere som når ut til kunder i hele Skandinavia og Baltikum.

Begge foretakene ser frem til et suksessrikt partnerskap og å levere tilgjengelige digitaliseringsløsninger til alle skandinaviske kunder, skriver 3DVerkstan i en pressemeddelelse.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Printet vev direkte i pasienten

Et amerikansk forskerteam har utviklet en teknikk for 3D-printing av vev direkte inn i pasienten. I følge forskerne skal denne teknologien kunne redusere infeksjoner i forbindelse med kirurgi.

Publisert av: 

Programvare oppgraderes til 2.0

Økt produktivitet for blant annet konstruktører, sykehus, ortopeder og produksjonsteknikere. Det skal Wematters nye programvare for deres 3D-printer “Gravity” bidra til.

Publisert av: 

EOS: Tre ting vi lærte av koronakrisen

Den rådende korona-pandemien har rystet samfunnet vårt, men situasjonen gir oss også innsikt i hvordan teknologi og samarbeid kan utgjøre en forskjell, sier Markus Glasser ved EOS som listet opp tre viktige leksjoner om 3D-printing i forbindelse med koronakrisen.

Publisert av: 

Cellink inngår partnerskap med Lonza

Den svenske bioprinterprodusenten Cellink har inngått partnerskap med det opprinnelig sveitsiske helseforetaket Lonza for å drive frem utviklingen av bioprinting av cellekulturer.

Publisert av: 

HP introduserer polypropenmateriale

HP introduserer polypropenmateriale for å utvide 3D-print-markedet og aktivere nye applikasjoner. Momentumet til 3D-print fortsetter med introduksjonen av PP-materiale og nye partnerskap.

Publisert av: 

Stratasys skjærer ned

Stratasys er en av markedslederne innen 3D-printteknikken på det industrielle området. Nå har de kunngjort at de vil permittere 10 prosent av sine arbeidstakere over hele verden. Beslutningen kommer i kjølvannet av selskapets rapport fra 1. kvartal.

Publisert av: 

Protech utvider produktporteføljen

Makerbot lanserer nye 3D-printere i sin Method-serie, Method Carbon Fiber Editions. Samtidig slipper de en rekke materialer tilpasset industrien. Selskapets leverandør Protech vil begynne å levere produktene i begynnelsen av juli.

Publisert av: