3DVerkstan og Shining 3D vil levere digitaliseringsløsninger til Skandinavia

3DVerkstan har fra før av Shining 3D sin skanner Einscan blant produktene de tilbyr.

Svenske 3DVerkstan og kinesiske Shining 3D innleder et nytt partnerskap. Sammen vil de levere tilgjengelige digitaliseringsløsninger til alle skandinaviske kunder.

Shining 3D, kinesisk selskap som blant annet leverer 3D-skannere, innleder et nytt samarbeid med det svenske 3d-teknikkforetaket 3DVerkstan.

– Vi er glade for å kunne utvide vårt salgsnettverk med en så dyktig og pålitelig partner og tilby lokal støtte til alle våre kunder i Nordeuropa, sier Niels Stenzel, regional salgssjef EMEA for Shining 3D.

Skanner i utvalget
3DVerkstan har fra før av vært leverandør av Shining 3D sin 3D-skanner Einscan.

– I forbindelse med at jeg begynte å jobbe hos 3DVerkstan, kjøpte de min 3d-print virksomhet der jeg benyttet Einscan PRO-skanneren på mange oppdrag. Einscan skannere er veldig enkle i bruk og var tilstrekkelig gode til takle størsteparten av de skanningsoppdragene jeg fikk. Derfor var det for oss et logisk steg å ta inn Einscan-produktene fra Shining 3D i vår portefølje, sier Patrik Rosén, salgssjef hos 3DVerkstan og fortsetter:

– Foruten direktesalg i Sverige har vi et nettverk av ekstremt dyktige forhandlere som når ut til kunder i hele Skandinavia og Baltikum.

Begge foretakene ser frem til et suksessrikt partnerskap og å levere tilgjengelige digitaliseringsløsninger til alle skandinaviske kunder, skriver 3DVerkstan i en pressemeddelelse.

Publisert av: 

Del denne artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Ny driver forbedrer Mimakis maskiner

Med den nye printerdriveren Cuttlefish får brukerne av Mimakis fullfarge 3D-printer bedre kontroll over geometri, farger og materialoverganger.

Publisert av: 

3D-printing uten manuell programmering

ABB Robotics, robotdivisjonen til det sveitsisk-svenske multinasjonale elektronikkfirmaet ABB har introdusert 3D-print programvare for sitt robotsimuleringsprogram.

Publisert av: 

Optimaliserer smykkeproduksjonen

Den amerikanske 3D-printerprodusenten 3D Systems har kunngjort en ny smykkeproduksjonsløsning for sin Figur 4 3D-utskriftsplattform. Figure 4 Jewelry, designet for det 3D-printede smykkemarkedet, består av 3D Systems maskinvare, programvare og materialer optimalisert for å gi høy nøyaktighet, rike detaljer og glatte overflater.

Publisert av: 

Mindre plast – flere brett

Et fransk selskap som heter Hexa Surfboard har investert helhjertet i design og 3D-printing av miljøvennlige surfebrett. Målet er å redusere plasten i verdenshavene.

Publisert av: 

Postnord kjøper HP 3D-printer

I Sverige 3D-printer Postnord deler og reservedeler for kunder på forespørsel. Nå styrker de sin 3D-printvirksomhet med en ny HP 3D-printer. -Med denne teknologien kan vi effektivisere hele forsyningskjeden og kutte hele distribusjonsstadier, sier Tomas Lundström, sjef for 3D i Postnord Strålfors.

Publisert av: 

PLM Group satser på programvare

PLM Group, forhandler av HP, 3D Systems og Markforged i det nordiske markedet, investerer nå ytterligere i programvare. Derfor inngår de et samarbeid med den belgiske utvikleren Materialize.

Publisert av: 

Reguleringer for 3D-printing av kroppsdeler

Artikkelen tar for seg fremskrittene til 3D-printing og dens avlegger bioprinting innen feltet medisin, og stiller spørsmål om lovreguleringer som finnes, og andre som kanskje bør komme på plass før utviklingen løper fra lovgiverne.

Publisert av: 

Bransjeekspertene spår om 2020

3D Printing Industry har spurt 80 insidere i ledende firmaer innen additiv tilvirkning om hva de tror kommer til å skje i 2020. Vi viderebringer her et utvalg av svarene, oversatt til norsk.

Publisert av: 

Pasientspesifikke stents godkjent i USA

3D-printede pasientspesifikke luftveisstents, utviklet av en lege ved Cleveland Clinic, et medisinsk senter i Ohio, har fått godkjenning fra US Food and Drug Administration (FDA).

Publisert av: 

Autodesk lager generativ design for Airbus

En av fordelene med 3D-printing teknikken er at den er i stand til å produsere former som tidligere ikke var mulig å fremstille ved tradisjonelle, subtraktive metoder. Dette gjør at ingeniører må frigjøre seg fra begrensningene som de er vant med å ha når de skal designe deler. Ved å benytte seg av programvarer fra Autodesk har Airbus tenkt nytt rundt en rekke flydeler. 

Publisert av: