Printer sportstjerner med Massivit

Kvinnelig fotballspiller. Foto via Massivit.

Massivit 3D-printteknologi gir gevinster for fransk spesialist innen visuell kommunikasjon

Investering i en Massivit 1800 3D-printer har gjort det mulig for den franske spesialisten innen visuell kommunikasjon Deko 3D by Sepia å jobbe med en rekke kreative oppdrag i dette blomstrende markedet.

Blant dem var en 3D-printet modell av en profesjonell kvinnelig fotballstjerne for verdensmesterskapet. Hun var 1,7 meter høy og tok bare 11 timer å printe ved å bruke sin partner Sartomers N3xtDimension® UV-herdbare flytende harpiks. Disse avanserte flytende harpiksene utgjør en betydelig del av Massivit 3Ds unike, proprietære Gel Dispensing Printing (GDP) -teknologi og muliggjør superrask produksjon av lette, hule 3D-printede modeller.

Deko 3D by Sepia hjalp også Chambéry Savoie Mont-Blancs sponsor Euromedia med å skape en følelse av nærhet til et favorittlag og dets spillere, med den første helt 3D-printede håndballspilleren. På bare 11 timer produserte den en utrolig kopi som står i en høyde av 1,8 meter og veier 34 kg. Klubbens president Alain Poncet var strålende fornøyd med hvor realistisk den 3D-printede spilleren så ut i lagets uniform og forsto øyeblikkelig hvordan 3D-utskrift bygger hype og tiltrekker folkemengder. Fans kunne samhandle med håndballspilleren og ta selfies, bekrefte deres tilknytning til laget og sporten som helhet.

Skiløper 3D printet for det berømte skistedet Crans-Montana i Sveits. Foto via Massivit

Andre vellykkede prosjekter inkluderer den 3D-printede skiløperen som støtter fremmingen av AUDI FIS World Cup 2020 for det berømte skistedet, Crans-Montana i Sveits eller FC Grenoble Rugbys nyeste rekrutt, Apollo som ble installert ved inngangen til Stade des Alpes for å ønske velkommen spillere, partnere og supportere. Sistnevnte, som står 3 meter høy, tok bare 15 timer å printe, men etter dette gjensto to ukers etterbehandling.

Rugbyspilleren er tre meter høy. Foto via Massivit.

-Det å være så kreativ i en så konkurransedyktig bransje gjør det mulig for oss å bli en valgt partner for veldig spennende prosjekter, sa administrerende direktør for Deko 3D by Sepia, Eric Pessarossi. -Det faktum at vi allerede har laget et så bredt utvalg av skikkelige design for noen veldig høyprofilerte kunder, er fantastisk. Det viser at du med den rette teknologipartneren med sikkerhet kan utvide rekkevidden og finne en plass i nye markeder.

-3D-utskrift er en unik måte for merkevarer å nå og samhandle med publikum, kommenterer Erez Zimerman, administrerende direktør i Massivit 3D. – Og det er tydelig at dette er et attraktivt alternativ for en rekke sentrale aktører i sportsbransjen. Vi er glade for at vi har vært en del av Deko 3D by Sepias vellykkede utvidelse og ser frem til å støtte dem når de fortsetter sin 3D-printing.

Publisert av: 

Del denne artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Printer sportstjerner med Massivit

Fransk spesialist på visuell kommunikasjon, “Deko 3D by Sepia” har investert i en Massivit 3D-printer og produserer nå stjerner fra sportens verden i full størrelse. De er lettere, for inni er det hulrom.

Publisert av: 

Strid om forbud mot 3D-printede våpen

En føderal dommer har uttalt at Trump-administrasjonens beslutning om å tillate distribusjon av konstruksjonstegninger for 3D-printing av våpen er lovstridig.

Publisert av: 

To programvarer som samarbeider sømløst

AMFG kunngjorde et samarbeid med Autodesk om å kople sammen programvarene MES med Netfabb, noe som vil gjøre at brukerne kan få en fullt integrert arbeidsflyt fra design til produksjon.

Publisert av: 

Automatisert etterbehandling på Formnext

Den britiske spesialisten på etterbehandling av 3d-printede objekter, Additive Manufacturing Technologies (AMT) lanserte sitt nye digitale produksjonssystem (DMS) på Formnext 2019. Med dette mener de alt skal være på plass for å starte opp høyvolumsproduksjon av 3D-printede sluttprodukter.

Publisert av: 

Prototal AS får ny hovedeier og øker aktiviteten på Levanger

Prototal Industries AB har tatt over hele eierandelen i den norske avdelingen Prototal AS på Levanger, som nå skal inn i nye lokaler. Nå ser de frem til å kunne betjene sine kunder på det norske markedet på en mye bedre måte.

Publisert av: 

25-åring tar steget inn i 3D-bransjen

Network Innovation, leverandør av produkter innen foto og grafisk produksjon, utvider sin portefølje og begynner å distribuere 3D-printere fra Flashforge i hele Norden.

Publisert av: 

3ntr avduker Spectral 30 på Formnext

3ntr er en dynamisk tilstedeværelse på Formnext i år i Frankfurt, Tyskland (fra 19. til 22. november), og introduserer der den nye Spectral 30 3D-printeren med 4 dyser og som tåler opptil 500° C, produsert via Clean Sky-prosjektet

Publisert av: