To programvarer som samarbeider sømløst

AMFG programvare for automatisering av arbeidsflyt for additiv tilvirkning. Illustrasjon: AMFG.

AMFG, et britisk programvarefirma med 3D-printing som spesialitet har kunngjort et samarbeid med Autodesk, der MES-programmet Manufacturing Execution System (MES) vil bli koblet til Autodesks design- og simuleringsprogramvare, Netfabb. Dette er designet for å tillate sømløs bruk av de to programvarene, og gi brukerne en fullt integrert digital arbeidsflyt fra start til slutt, fra design til produksjon.

Brukerne vil være i stand til å forberede 3D-filene sine for utskrift i Autodesks Netfabb, og deretter enkelt overføre disse filene til AMFG sin arbeidsflytsimuleringsprogramvare for styring og integrasjon i hele prosesskjeden. Nylig inngikk AMFG også samarbeid med ledende tyske 3D-printerfirma EOS for å gi direkte maskinkontroll og start-til-slutt arbeidsflytautomatisering av EOS sine 3D-printere i sin MES-programvare.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Tar til orde for helautomatisering

Når du ser på 3D-printingens historie, tror vi at bransjen trenger en nøkkelferdig løsning for hele prosessen. Vi ønsker ikke at våre kunder skal behøve å kjøpe fem forskjellige maskiner for å få til den arbeidsflyten som trengs for å produsere delene sine, så nå har vi satt dette på dagsorden.

Publisert av: 

Massivit tar sikte på nye markeder

Massivit 3D Printing Technologies, den israelske produsenten av store 3D-printere knytter til seg distributør for Storbritannia og Irland, og sikter seg samtidig inn på markedene for kjøretøy, marine, arkitektur og energileverandører med sine løsninger for prototyping i stor skala og verktøyproduksjon.

Publisert av: 

Anatomic Studios går globalt

Den svenske produsenten av personaliserte og 3D-printede skall for benproteser, Anatomic Studios, har fått inn 4,5 millioner svenske kroner i investeringer for å forberede en lansering utenfor norden. – Vi er så glade for å kunne ta protesemote globalt, sier Emelie Strömshed fra Anatomic Studios.

Publisert av: 

Den globale heisindustrien og 3D-printing

De store heisprodusentene restrukturerer for å drive forretningsutvikling og innovasjon. Nå tar de i bruk 3D-printing av løsninger for industrien. En annen ting er 3D-printing av reservedeler for å redusere leveringstiden og sørge for at heisene i verden ikke står stille unødvendig lenge.

Publisert av: 

Fem feil 3D-printbyråer gjør

Mike Moceri har summert opp fem ting de som 3D-printer objekter for kunder gjør feil i sin forretningsdrift. I løpet av de siste årene har han snakket med hundrevis av bedriftseiere innenfor additiv tilvirkning om hvordan de driver virksomheten. Ved å gjøre dette har han lagt merke til fem viktige feil som hver 3D-printvirksomhet gjør i løpet av de første årene av driften

Publisert av: