To programvarer som samarbeider sømløst

AMFG programvare for automatisering av arbeidsflyt for additiv tilvirkning. Illustrasjon: AMFG.

AMFG, et britisk programvarefirma med 3D-printing som spesialitet har kunngjort et samarbeid med Autodesk, der MES-programmet Manufacturing Execution System (MES) vil bli koblet til Autodesks design- og simuleringsprogramvare, Netfabb. Dette er designet for å tillate sømløs bruk av de to programvarene, og gi brukerne en fullt integrert digital arbeidsflyt fra start til slutt, fra design til produksjon.

Brukerne vil være i stand til å forberede 3D-filene sine for utskrift i Autodesks Netfabb, og deretter enkelt overføre disse filene til AMFG sin arbeidsflytsimuleringsprogramvare for styring og integrasjon i hele prosesskjeden. Nylig inngikk AMFG også samarbeid med ledende tyske 3D-printerfirma EOS for å gi direkte maskinkontroll og start-til-slutt arbeidsflytautomatisering av EOS sine 3D-printere i sin MES-programvare.

Publisert av: 

Del denne artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Printer sportstjerner med Massivit

Fransk spesialist på visuell kommunikasjon, “Deko 3D by Sepia” har investert i en Massivit 3D-printer og produserer nå stjerner fra sportens verden i full størrelse. De er lettere, for inni er det hulrom.

Publisert av: 

Strid om forbud mot 3D-printede våpen

En føderal dommer har uttalt at Trump-administrasjonens beslutning om å tillate distribusjon av konstruksjonstegninger for 3D-printing av våpen er lovstridig.

Publisert av: 

To programvarer som samarbeider sømløst

AMFG kunngjorde et samarbeid med Autodesk om å kople sammen programvarene MES med Netfabb, noe som vil gjøre at brukerne kan få en fullt integrert arbeidsflyt fra design til produksjon.

Publisert av: 

Automatisert etterbehandling på Formnext

Den britiske spesialisten på etterbehandling av 3d-printede objekter, Additive Manufacturing Technologies (AMT) lanserte sitt nye digitale produksjonssystem (DMS) på Formnext 2019. Med dette mener de alt skal være på plass for å starte opp høyvolumsproduksjon av 3D-printede sluttprodukter.

Publisert av: 

Prototal AS får ny hovedeier og øker aktiviteten på Levanger

Prototal Industries AB har tatt over hele eierandelen i den norske avdelingen Prototal AS på Levanger, som nå skal inn i nye lokaler. Nå ser de frem til å kunne betjene sine kunder på det norske markedet på en mye bedre måte.

Publisert av: 

25-åring tar steget inn i 3D-bransjen

Network Innovation, leverandør av produkter innen foto og grafisk produksjon, utvider sin portefølje og begynner å distribuere 3D-printere fra Flashforge i hele Norden.

Publisert av: 

3ntr avduker Spectral 30 på Formnext

3ntr er en dynamisk tilstedeværelse på Formnext i år i Frankfurt, Tyskland (fra 19. til 22. november), og introduserer der den nye Spectral 30 3D-printeren med 4 dyser og som tåler opptil 500° C, produsert via Clean Sky-prosjektet

Publisert av: