To programvarer som samarbeider sømløst

AMFG programvare for automatisering av arbeidsflyt for additiv tilvirkning. Illustrasjon: AMFG.

AMFG, et britisk programvarefirma med 3D-printing som spesialitet har kunngjort et samarbeid med Autodesk, der MES-programmet Manufacturing Execution System (MES) vil bli koblet til Autodesks design- og simuleringsprogramvare, Netfabb. Dette er designet for å tillate sømløs bruk av de to programvarene, og gi brukerne en fullt integrert digital arbeidsflyt fra start til slutt, fra design til produksjon.

Brukerne vil være i stand til å forberede 3D-filene sine for utskrift i Autodesks Netfabb, og deretter enkelt overføre disse filene til AMFG sin arbeidsflytsimuleringsprogramvare for styring og integrasjon i hele prosesskjeden. Nylig inngikk AMFG også samarbeid med ledende tyske 3D-printerfirma EOS for å gi direkte maskinkontroll og start-til-slutt arbeidsflytautomatisering av EOS sine 3D-printere i sin MES-programvare.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *