3D-printeren – den nye kjøkkenmaskinen?

Brill 3D Culinary Studio

I hundrevis av år har kokker, bakere og ikke minst konditorer kreert delikate former av kaker og desserter som skal friste ikke bare ganen men også være visuelt estetisk. Nå får de hjelp til dette av et samarbeid med bakeri-utvikler Brill, Inc og 3D Systems, som sammen har utviklet en ny maskin.  

Brill, Inc. , et CSM Bakery Solutions- selskap, har introdusert et kulinarisk 3D-printsystem i profesjonell klasse, under navnet Brill 3D Culinary Studio. Denne 3D-printeren drives av 3D Systems og gjør kokker, bakere og konditorer i stand til å kunne  printe spiselige kulinariske figurer og pyntegjenstander i fullfarger. Det første 3D Culinary Studio blir installert til sommeren.

Les mer på 3DSystems.com

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Utgir egne filamenter av rPLA

Etter et års produktutvikling, gir svenske Lostboyslab sammen med Reflow nå ut to filamentkolleksjoner av resirkulert PLA for 3D-utskrift med FDM. Samlingene består av totalt tolv forskjellige matte farger og målgruppen er profesjonelle brukere som designere, interiørarkitekter og arkitekter.

Publisert av: