PLM Group satser på programvare

PLM-gruppen satser på programvare ved å utvide produktporteføljen med Materialize-programmer.

PLM Group, forhandler av HP, 3D Systems og Markforged i det nordiske markedet, investerer nå ytterligere i programvare. Derfor inngår de et samarbeid med den belgiske utvikleren Materialise.

Til å begynne med vil selskapet tilby Materialise Magics, Materialise Streamics, for klargjøring og produksjonsovervåking, samt HP Build Processor byggeprosessor. Denne vil bli koblet til HPs største produksjonsmaskiner i 4200 og 5200 seriene. Dette vil hjelpe kunder med å optimalisere 3D-utskriftsprosessen før og under printing.

– Materialise er et av de ledende selskapene innen additiv tilvirkning. De har et bredt spekter av verktøy for de forskjellige additive tilvirkningsprosessene og også hele arbeidsflyt for blant annet helsevesen, sier Kurt Due Petersen, applikasjonsingeniør i PLM Group, og fortsetter:

– Det er en rekke skarpe verktøy i Materialises portefølje for å få fortgang i mange dagens ganske komplekse prosesser, for eksempel skalering av 3D-modeller for utskrift, lage stl-filer eller optimalisering av plassering av deler før printing.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Mye nytt fra Stratasys

Stratasys har kunngjort at selskapet har utvidet sin F123 Serie™ av 3D-printere med introduksjonen av F190™CR og F370®CR 3D-printere, pluss nye FDM® Nylon-CF10-materiale forsterket med karbonfiber. De nye printerne tilbyr materialer med høy stivhet og styrke i en herdet maskin klar for utskrift av komposittmaterialer. Andre nyheter er programvare og seksten nye materialer.

Publisert av: 

3D-printing for Ukraina

Det tsjekkiske teknologiselskapet ICE annonserte nylig at de vil hjelpe den ukrainske hæren ved å tilby 3D-printere som printer sement. Formålet med disse er å printe betongbarrierer for å beskytte det ukrainske folket mot angrep fra russiske angripere.

Publisert av: