PLM Group satser på programvare

PLM-gruppen satser på programvare ved å utvide produktporteføljen med Materialize-programmer.

PLM Group, forhandler av HP, 3D Systems og Markforged i det nordiske markedet, investerer nå ytterligere i programvare. Derfor inngår de et samarbeid med den belgiske utvikleren Materialise.

Til å begynne med vil selskapet tilby Materialise Magics, Materialise Streamics, for klargjøring og produksjonsovervåking, samt HP Build Processor byggeprosessor. Denne vil bli koblet til HPs største produksjonsmaskiner i 4200 og 5200 seriene. Dette vil hjelpe kunder med å optimalisere 3D-utskriftsprosessen før og under printing.

– Materialise er et av de ledende selskapene innen additiv tilvirkning. De har et bredt spekter av verktøy for de forskjellige additive tilvirkningsprosessene og også hele arbeidsflyt for blant annet helsevesen, sier Kurt Due Petersen, applikasjonsingeniør i PLM Group, og fortsetter:

– Det er en rekke skarpe verktøy i Materialises portefølje for å få fortgang i mange dagens ganske komplekse prosesser, for eksempel skalering av 3D-modeller for utskrift, lage stl-filer eller optimalisering av plassering av deler før printing.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Utgir egne filamenter av rPLA

Etter et års produktutvikling, gir svenske Lostboyslab sammen med Reflow nå ut to filamentkolleksjoner av resirkulert PLA for 3D-utskrift med FDM. Samlingene består av totalt tolv forskjellige matte farger og målgruppen er profesjonelle brukere som designere, interiørarkitekter og arkitekter.

Publisert av: 

AM-dagen i Sverige

Merk av tirsdag 7. desember 2021 i kalenderen. Da er det tid for 3dp sin årlige heldagskonferanse, AM-dagen, som ble avlyst i fjor på grunn av pandemien. I år ser vi på fremtiden under temaet “AM 2030 – Additiv tilvirkning i fremtiden”.

Publisert av: