Prodways integrerer 3DExperience

3D-printede produkter laget med Prodways-teknologier. Bilde via Prodways.

Den franske industrielle 3D-printerleverandøren Prodways Group har kunngjort integrasjon av Dassault Systèmes’ 3DEXPERIENCE- plattform, samt anskaffelse av en minoritetsandel i sin nordamerikanske partner, XD Innovation.

3DEXPERIENCE-plattformen omfatter 3D CAD-programvare, SOLIDWORKS, CATIA, PLM-løsningen SIMULIA, og tilleggsutviklingsprodukter. Gjennom partnerskapet vil Prodways lansere XD Innovation Europe, som vil støtte 3DEXPERIENCE Cloud-plattformen i denne regionen.

Pierre-Marc Allain, administrerende direktør i XD Innovation Europe, uttalte: -Denne nye tilnærmingen til design, vektlegging av samarbeid, mobilitet og den utvidede virksomheten, vil til slutt gjøre det mulig for designere å bruke verktøyene sine annerledes. Det er en strategisk beslutning for oss å bygge en veldig smidig ny enhet i Europa, basert på XD Innovations tekniske erfaring og Prodways Groups kundegrunnlag.

Tidligere denne måneden kunngjorde Prodways en serie salg av 3D-printere til store kjemiske selskaper for Forskning og utvikling og til bruk i produksjon. Blant disse fant vi selskaper som DSM, BASF og Arkema. Det ble deretter kunngjort at Arkema skulle installere disse 3D-printerne (for eksempel ProMaker P1000 og ProMaker P2000 ST) i det nyetablerte Global Centre of Excellence i Serquigny, Frankrike .

XD Innovation, med hovedkontor i California , ble grunnlagt i 2014, og er en Dassault Systèmes Value Solutions Partner som støtter kunder innen energi-, forsvars-, bil- og romfartssektorene. I takt med sine europeiske aktiviteter, vil Prodways også gi sine kunder 3DEXPERIENCE-løsninger for å støtte SLS 3D-printteknologier gjennom XD Innovation Europe.

-Prodways Groups eierandel i aksjekapitalen til XD Innovation vil tillate oss å akselerere utrullingen og tilby våre kunder og vår partner, Dassault Systèmes, langsiktig støtte og en global visjon, sa Soufiane Elaamili, styreleder og administrerende direktør i XD Innovasjon.

Publisert av: 

Del denne artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Nytt materiale skal absorbere stråling

AddNorth har sammen med forskere for strålebeskyttelse og selskapet Additive Composite i Uppsala utviklet et nytt filament som kan absorbere nøytronstråling.

Publisert av: 

Coronavirus stopper messe

Etter utbruddet av Corona-viruset i Kina blir Asiamold – den asiatiske messen for verktøy, prosesseringsmaskiner og additiv tilvirkning – nå utsatt.

Publisert av: 

Prodways integrerer 3DExperience

Den franske industrielle 3D-printerleverandøren Prodways Group har kunngjort integrasjon av Dassault Systèmes’ 3DEXPERIENCE- plattform, samt anskaffelse av en minoritetsandel i sin nordamerikanske partner, XD Innovation.

Publisert av: 

Jomfrutur med 300 3D-printede deler i motoren

GE Aviation har kunngjort at den amerikanske multinasjonale luftfartsgiganten Boeing har fullført den første flyvningen på sin 777X jet, drevet av to GE9X-motorer. Disse motorene er utstyrt med over 300 3D-printede deler.

Publisert av: 

Sykehuset sikrer kirurgiske inngrep med 3D-print

Skåne universitetssykehus 3D-printer modeller for blant annet å forberede seg på vanskelige operasjoner. -Målet er at vi i fremtiden skal kunne trykke implantater som kan opereres inn i kroppen, sier Einar Heiberg, forsker i klinisk fysiologi ved Skåne universitetssykehus og Lund universitet.

Publisert av: 

Ny driver forbedrer Mimakis maskiner

Med den nye printerdriveren Cuttlefish får brukerne av Mimakis fullfarge 3D-printer bedre kontroll over geometri, farger og materialoverganger.

Publisert av: 

3D-printing uten manuell programmering

ABB Robotics, robotdivisjonen til det sveitsisk-svenske multinasjonale elektronikkfirmaet ABB har introdusert 3D-print programvare for sitt robotsimuleringsprogram.

Publisert av: 

Optimaliserer smykkeproduksjonen

Den amerikanske 3D-printerprodusenten 3D Systems har kunngjort en ny smykkeproduksjonsløsning for sin Figur 4 3D-utskriftsplattform. Figure 4 Jewelry, designet for det 3D-printede smykkemarkedet, består av 3D Systems maskinvare, programvare og materialer optimalisert for å gi høy nøyaktighet, rike detaljer og glatte overflater.

Publisert av: 

Mindre plast – flere brett

Et fransk selskap som heter Hexa Surfboard har investert helhjertet i design og 3D-printing av miljøvennlige surfebrett. Målet er å redusere plasten i verdenshavene.

Publisert av: