Prodways integrerer 3DExperience

3D-printede produkter laget med Prodways-teknologier. Bilde via Prodways.

Den franske industrielle 3D-printerleverandøren Prodways Group har kunngjort integrasjon av Dassault Systèmes’ 3DEXPERIENCE- plattform, samt anskaffelse av en minoritetsandel i sin nordamerikanske partner, XD Innovation.

3DEXPERIENCE-plattformen omfatter 3D CAD-programvare, SOLIDWORKS, CATIA, PLM-løsningen SIMULIA, og tilleggsutviklingsprodukter. Gjennom partnerskapet vil Prodways lansere XD Innovation Europe, som vil støtte 3DEXPERIENCE Cloud-plattformen i denne regionen.

Pierre-Marc Allain, administrerende direktør i XD Innovation Europe, uttalte: -Denne nye tilnærmingen til design, vektlegging av samarbeid, mobilitet og den utvidede virksomheten, vil til slutt gjøre det mulig for designere å bruke verktøyene sine annerledes. Det er en strategisk beslutning for oss å bygge en veldig smidig ny enhet i Europa, basert på XD Innovations tekniske erfaring og Prodways Groups kundegrunnlag.

Tidligere denne måneden kunngjorde Prodways en serie salg av 3D-printere til store kjemiske selskaper for Forskning og utvikling og til bruk i produksjon. Blant disse fant vi selskaper som DSM, BASF og Arkema. Det ble deretter kunngjort at Arkema skulle installere disse 3D-printerne (for eksempel ProMaker P1000 og ProMaker P2000 ST) i det nyetablerte Global Centre of Excellence i Serquigny, Frankrike .

XD Innovation, med hovedkontor i California , ble grunnlagt i 2014, og er en Dassault Systèmes Value Solutions Partner som støtter kunder innen energi-, forsvars-, bil- og romfartssektorene. I takt med sine europeiske aktiviteter, vil Prodways også gi sine kunder 3DEXPERIENCE-løsninger for å støtte SLS 3D-printteknologier gjennom XD Innovation Europe.

-Prodways Groups eierandel i aksjekapitalen til XD Innovation vil tillate oss å akselerere utrullingen og tilby våre kunder og vår partner, Dassault Systèmes, langsiktig støtte og en global visjon, sa Soufiane Elaamili, styreleder og administrerende direktør i XD Innovasjon.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Utgir egne filamenter av rPLA

Etter et års produktutvikling, gir svenske Lostboyslab sammen med Reflow nå ut to filamentkolleksjoner av resirkulert PLA for 3D-utskrift med FDM. Samlingene består av totalt tolv forskjellige matte farger og målgruppen er profesjonelle brukere som designere, interiørarkitekter og arkitekter.

Publisert av: