Metalliske farger

Fiberlogy FiberSilk Metallic: Lys grønn, turkis og rosa. Mange andre farger er også tilgjengelig fra produsenten.

Den polske produsenten av materialer for 3D-printing Fiberlogy har introdusert sitt nye filament, FiberSilk Metallic.

FiberSilk Metallic filamentene ble fremstilt av firmaets forskningsteam, hvis mål var å lage et høykvalitets produkt som kombinerer et unikt utseende med høy holdbarhet og enkel bruk. Fiberlogys FiberSilk Metallic tilbyr en unik eleganse av objektene som printes med dette materialet. De får preg av en silkemyk metallisk glans som får frem hver minste detalj i en 3D-modell med alle bøyninger og kurver. Den estetiske verdien forbedres ytterligere av en rik palett med tilgjengelige farger. Fiberlogi har kommet med et bredt utvalg av livlige farger som skal sørge for at alle brukere kan finne noe som passer dem helt fint. Den metalliske finishen gjør det enkelt å skjule grensene mellom lagene, noe som gjør hele utskriften mer jevn og uttrykksfull, heter det i en uttalelse fra produsenten.

I tillegg til den visuelle fordelen i forhold til tradisjonell PLA, er FiberSilk Metallic også mer holdbar. Takket være den høye vedheftingen av lag kan den tåle store belastninger uten sprekker og deretter vende tilbake til sin opprinnelige form. Filamentet er både enkelt og trygt å printe, men Fiberlogy anbefale å bruke høy luftstrøm under printingen og redusere printhastigheten.

Firmaet anbefaler filamentet til blant annet dekor av vaser, lamper, figurer, julepynt, smykker, leker, skrivebordsmateriell, emballasje, esker, kostymer og tilbehør til cosplayere.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


3DVerkstan 2.0 har vekst i sikte

I fjor vår kjøpte britiske Solid Print3D konkursboet til 3DVerkstan Nordic. Administrerende direktør Neil Sewell tok deretter over som leder av det nye 3DVerkstan AB også. Denne uken da han besøkte Stockholm, tok 3dp Norge en prat med ham om fremtiden. Og det ser lyst ut.

Publisert av: