Metalliske farger

Fiberlogy FiberSilk Metallic: Lys grønn, turkis og rosa. Mange andre farger er også tilgjengelig fra produsenten.

Den polske produsenten av materialer for 3D-printing Fiberlogy har introdusert sitt nye filament, FiberSilk Metallic.

FiberSilk Metallic filamentene ble fremstilt av firmaets forskningsteam, hvis mål var å lage et høykvalitets produkt som kombinerer et unikt utseende med høy holdbarhet og enkel bruk. Fiberlogys FiberSilk Metallic tilbyr en unik eleganse av objektene som printes med dette materialet. De får preg av en silkemyk metallisk glans som får frem hver minste detalj i en 3D-modell med alle bøyninger og kurver. Den estetiske verdien forbedres ytterligere av en rik palett med tilgjengelige farger. Fiberlogi har kommet med et bredt utvalg av livlige farger som skal sørge for at alle brukere kan finne noe som passer dem helt fint. Den metalliske finishen gjør det enkelt å skjule grensene mellom lagene, noe som gjør hele utskriften mer jevn og uttrykksfull, heter det i en uttalelse fra produsenten.

I tillegg til den visuelle fordelen i forhold til tradisjonell PLA, er FiberSilk Metallic også mer holdbar. Takket være den høye vedheftingen av lag kan den tåle store belastninger uten sprekker og deretter vende tilbake til sin opprinnelige form. Filamentet er både enkelt og trygt å printe, men Fiberlogy anbefale å bruke høy luftstrøm under printingen og redusere printhastigheten.

Firmaet anbefaler filamentet til blant annet dekor av vaser, lamper, figurer, julepynt, smykker, leker, skrivebordsmateriell, emballasje, esker, kostymer og tilbehør til cosplayere.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Tar til orde for helautomatisering

Når du ser på 3D-printingens historie, tror vi at bransjen trenger en nøkkelferdig løsning for hele prosessen. Vi ønsker ikke at våre kunder skal behøve å kjøpe fem forskjellige maskiner for å få til den arbeidsflyten som trengs for å produsere delene sine, så nå har vi satt dette på dagsorden.

Publisert av: 

Massivit tar sikte på nye markeder

Massivit 3D Printing Technologies, den israelske produsenten av store 3D-printere knytter til seg distributør for Storbritannia og Irland, og sikter seg samtidig inn på markedene for kjøretøy, marine, arkitektur og energileverandører med sine løsninger for prototyping i stor skala og verktøyproduksjon.

Publisert av: 

Anatomic Studios går globalt

Den svenske produsenten av personaliserte og 3D-printede skall for benproteser, Anatomic Studios, har fått inn 4,5 millioner svenske kroner i investeringer for å forberede en lansering utenfor norden. – Vi er så glade for å kunne ta protesemote globalt, sier Emelie Strömshed fra Anatomic Studios.

Publisert av: 

Den globale heisindustrien og 3D-printing

De store heisprodusentene restrukturerer for å drive forretningsutvikling og innovasjon. Nå tar de i bruk 3D-printing av løsninger for industrien. En annen ting er 3D-printing av reservedeler for å redusere leveringstiden og sørge for at heisene i verden ikke står stille unødvendig lenge.

Publisert av: 

Fem feil 3D-printbyråer gjør

Mike Moceri har summert opp fem ting de som 3D-printer objekter for kunder gjør feil i sin forretningsdrift. I løpet av de siste årene har han snakket med hundrevis av bedriftseiere innenfor additiv tilvirkning om hvordan de driver virksomheten. Ved å gjøre dette har han lagt merke til fem viktige feil som hver 3D-printvirksomhet gjør i løpet av de første årene av driften

Publisert av: