Metalliske farger

Fiberlogy FiberSilk Metallic: Lys grønn, turkis og rosa. Mange andre farger er også tilgjengelig fra produsenten.

Den polske produsenten av materialer for 3D-printing Fiberlogy har introdusert sitt nye filament, FiberSilk Metallic.

FiberSilk Metallic filamentene ble fremstilt av firmaets forskningsteam, hvis mål var å lage et høykvalitets produkt som kombinerer et unikt utseende med høy holdbarhet og enkel bruk. Fiberlogys FiberSilk Metallic tilbyr en unik eleganse av objektene som printes med dette materialet. De får preg av en silkemyk metallisk glans som får frem hver minste detalj i en 3D-modell med alle bøyninger og kurver. Den estetiske verdien forbedres ytterligere av en rik palett med tilgjengelige farger. Fiberlogi har kommet med et bredt utvalg av livlige farger som skal sørge for at alle brukere kan finne noe som passer dem helt fint. Den metalliske finishen gjør det enkelt å skjule grensene mellom lagene, noe som gjør hele utskriften mer jevn og uttrykksfull, heter det i en uttalelse fra produsenten.

I tillegg til den visuelle fordelen i forhold til tradisjonell PLA, er FiberSilk Metallic også mer holdbar. Takket være den høye vedheftingen av lag kan den tåle store belastninger uten sprekker og deretter vende tilbake til sin opprinnelige form. Filamentet er både enkelt og trygt å printe, men Fiberlogy anbefale å bruke høy luftstrøm under printingen og redusere printhastigheten.

Firmaet anbefaler filamentet til blant annet dekor av vaser, lamper, figurer, julepynt, smykker, leker, skrivebordsmateriell, emballasje, esker, kostymer og tilbehør til cosplayere.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Utgir egne filamenter av rPLA

Etter et års produktutvikling, gir svenske Lostboyslab sammen med Reflow nå ut to filamentkolleksjoner av resirkulert PLA for 3D-utskrift med FDM. Samlingene består av totalt tolv forskjellige matte farger og målgruppen er profesjonelle brukere som designere, interiørarkitekter og arkitekter.

Publisert av: 

AM-dagen i Sverige

Merk av tirsdag 7. desember 2021 i kalenderen. Da er det tid for 3dp sin årlige heldagskonferanse, AM-dagen, som ble avlyst i fjor på grunn av pandemien. I år ser vi på fremtiden under temaet “AM 2030 – Additiv tilvirkning i fremtiden”.

Publisert av: