Metalliske farger

Fiberlogy FiberSilk Metallic: Lys grønn, turkis og rosa. Mange andre farger er også tilgjengelig fra produsenten.

Den polske produsenten av materialer for 3D-printing Fiberlogy har introdusert sitt nye filament, FiberSilk Metallic.

FiberSilk Metallic filamentene ble fremstilt av firmaets forskningsteam, hvis mål var å lage et høykvalitets produkt som kombinerer et unikt utseende med høy holdbarhet og enkel bruk. Fiberlogys FiberSilk Metallic tilbyr en unik eleganse av objektene som printes med dette materialet. De får preg av en silkemyk metallisk glans som får frem hver minste detalj i en 3D-modell med alle bøyninger og kurver. Den estetiske verdien forbedres ytterligere av en rik palett med tilgjengelige farger. Fiberlogi har kommet med et bredt utvalg av livlige farger som skal sørge for at alle brukere kan finne noe som passer dem helt fint. Den metalliske finishen gjør det enkelt å skjule grensene mellom lagene, noe som gjør hele utskriften mer jevn og uttrykksfull, heter det i en uttalelse fra produsenten.

I tillegg til den visuelle fordelen i forhold til tradisjonell PLA, er FiberSilk Metallic også mer holdbar. Takket være den høye vedheftingen av lag kan den tåle store belastninger uten sprekker og deretter vende tilbake til sin opprinnelige form. Filamentet er både enkelt og trygt å printe, men Fiberlogy anbefale å bruke høy luftstrøm under printingen og redusere printhastigheten.

Firmaet anbefaler filamentet til blant annet dekor av vaser, lamper, figurer, julepynt, smykker, leker, skrivebordsmateriell, emballasje, esker, kostymer og tilbehør til cosplayere.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Mye nytt fra Stratasys

Stratasys har kunngjort at selskapet har utvidet sin F123 Serie™ av 3D-printere med introduksjonen av F190™CR og F370®CR 3D-printere, pluss nye FDM® Nylon-CF10-materiale forsterket med karbonfiber. De nye printerne tilbyr materialer med høy stivhet og styrke i en herdet maskin klar for utskrift av komposittmaterialer. Andre nyheter er programvare og seksten nye materialer.

Publisert av: 

3D-printing for Ukraina

Det tsjekkiske teknologiselskapet ICE annonserte nylig at de vil hjelpe den ukrainske hæren ved å tilby 3D-printere som printer sement. Formålet med disse er å printe betongbarrierer for å beskytte det ukrainske folket mot angrep fra russiske angripere.

Publisert av: