Mimaki utvider sin portefølje innen 3D-printing

Mimakis nye 3D-printer 3DGD-1800.

Mimaki, den japanske produsenten av inkjetprintere og skjæremaskiner, lanserer en ny 3D-printer for interiør, skilt- og displayprodukter.

Den nye Mimaki 3DGD-1800 3D-printeren benytter en “gel dispensing printing” teknikk, hvilket betyr at maskinen appliserar et lag viskøs gel som så herdes med uv-lys. På denne måten kan en komponent bygges helt uten behov for støttemateriale rundt seg.

Kan fargelegges og dekoreres
Ifølge Mimaki kan maskinen bygge deler som er 1,8 meter på bare sju timer. Med to printerhoder kan brukeren bygge to komponenter samtidig. Etter at komponenten er printet kan den med inkjet-teknikk fargelegges og dekoreres.

Tilgjengelig i april
Systemet slippes for det kommersielle markedet den 1. april 2020.

 

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Utgir egne filamenter av rPLA

Etter et års produktutvikling, gir svenske Lostboyslab sammen med Reflow nå ut to filamentkolleksjoner av resirkulert PLA for 3D-utskrift med FDM. Samlingene består av totalt tolv forskjellige matte farger og målgruppen er profesjonelle brukere som designere, interiørarkitekter og arkitekter.

Publisert av: 

AM-dagen i Sverige

Merk av tirsdag 7. desember 2021 i kalenderen. Da er det tid for 3dp sin årlige heldagskonferanse, AM-dagen, som ble avlyst i fjor på grunn av pandemien. I år ser vi på fremtiden under temaet “AM 2030 – Additiv tilvirkning i fremtiden”.

Publisert av: