PLM Group skaffer etterbehandling med DyeMansion

DyeMansions Print-to-Product maskinplattform: Powershot C, Powershot S, Powerfuse S og DM60. Illustrasjon via DyeMansion.

PLM group innleder partnerskap med tyske DyeMansion. Dette er et firma som holder til i München og spesialiserer seg på etterbehandling og ferdiggjøring av 3D-printede objekter. Dermed utvider PLM Group sin portefølje med en serie etterbehandlingsløsninger, og blir det tyske selskapets første forhandler i Norden og Baltikum.

DyeMansions etterbehandlingssystemer kommer til å installeres i lokalene til PLM Group, slik at kunder kan komme dit og få demonstrert arbeidsgangen med egne øyne. Print-to-Product løsningen hos PLM består av Powershot C, Powershot S, og DM60 DyeMansion systemene.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Utgir egne filamenter av rPLA

Etter et års produktutvikling, gir svenske Lostboyslab sammen med Reflow nå ut to filamentkolleksjoner av resirkulert PLA for 3D-utskrift med FDM. Samlingene består av totalt tolv forskjellige matte farger og målgruppen er profesjonelle brukere som designere, interiørarkitekter og arkitekter.

Publisert av: 

AM-dagen i Sverige

Merk av tirsdag 7. desember 2021 i kalenderen. Da er det tid for 3dp sin årlige heldagskonferanse, AM-dagen, som ble avlyst i fjor på grunn av pandemien. I år ser vi på fremtiden under temaet “AM 2030 – Additiv tilvirkning i fremtiden”.

Publisert av: