PLM Group skaffer etterbehandling med DyeMansion

DyeMansions Print-to-Product maskinplattform: Powershot C, Powershot S, Powerfuse S og DM60. Illustrasjon via DyeMansion.

PLM group innleder partnerskap med tyske DyeMansion. Dette er et firma som holder til i München og spesialiserer seg på etterbehandling og ferdiggjøring av 3D-printede objekter. Dermed utvider PLM Group sin portefølje med en serie etterbehandlingsløsninger, og blir det tyske selskapets første forhandler i Norden og Baltikum.

DyeMansions etterbehandlingssystemer kommer til å installeres i lokalene til PLM Group, slik at kunder kan komme dit og få demonstrert arbeidsgangen med egne øyne. Print-to-Product løsningen hos PLM består av Powershot C, Powershot S, og DM60 DyeMansion systemene.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Mye nytt fra Stratasys

Stratasys har kunngjort at selskapet har utvidet sin F123 Serie™ av 3D-printere med introduksjonen av F190™CR og F370®CR 3D-printere, pluss nye FDM® Nylon-CF10-materiale forsterket med karbonfiber. De nye printerne tilbyr materialer med høy stivhet og styrke i en herdet maskin klar for utskrift av komposittmaterialer. Andre nyheter er programvare og seksten nye materialer.

Publisert av: 

3D-printing for Ukraina

Det tsjekkiske teknologiselskapet ICE annonserte nylig at de vil hjelpe den ukrainske hæren ved å tilby 3D-printere som printer sement. Formålet med disse er å printe betongbarrierer for å beskytte det ukrainske folket mot angrep fra russiske angripere.

Publisert av: