PLM Group inngår partnerskap med BLB Industries

BLB Industries 3D-printer “The Box” kommer som standard i ulike størrelser.

PLM Group og BLB Industries innleder ett nytt partnerskap. Dette innebærer at PLM blir forhandlere av BLB Industries industrielle storformats 3D-printer.

Gøran Jenssen, sjef for forretningsområdet 3D-printing hos PLM Group.

Nå utvider 3D-printerleverandøren PLM Group sin produktportefølje med maskiner fra 3D-printerprodusenten BLB Industries i Värnamo i Sverige.

– PLM Group er veldig fornøyd med å jobbe med BLB Industries, da løsningene deres bryter hastigheten og begrensningene i byggestørrelser som ellers råder i additiv tilvirkning. Vi er også veldig glade for å ha BLB som vår første nordiske leverandør i vår maskinportefølje, sier Gøran Jenssen, sjef for forretningsområdet 3D-printing hos PLM Group.

Standard eller spesielle dimensjoner
BLB sine 3D-printere kommer i enten standardstørrelser eller kan spesialbestilles etter kundens ønsker. Bygningsvolumet i standardtilbudet er mellom 1500 x 1000 x 1000 millimeter og opp til 2000 x 2000 x 1500 millimeter.

Standardtilbudet inkluderer 3D-printeren som kan 3D-printe ut i granulater, “The Box”, som bygger lag på lag i et lineært system.

Stefan Ek, adm. dir. for BLB Industries.

“Et godt rykte”
– Her i BLB Industries er vi stolte av å kunngjøre PLM Group som vår forhandler i Norden og Baltikum, sier Stefan Ek, administrerende direktør i BLB Industries og fortsetter:

– PLM Group har en god organisering og installasjon i regionen, som har et godt omdømme og lang erfaring med å støtte kunder med høye ytelser innen additiv tilvirkning. Våre store industrielle storformatprintere vil være et godt supplement til PLMs produktportefølje, og vi ser frem til å sammen utvikle storskala 3D-printing.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


3D-print til kaffen

Replique og Miele kunngjør partnerskap for å 3D-printe tilbehør. Repliques sikre 3D-printplattform er integrert i Mieles nettbutikk, noe som muliggjør f.eks. produksjon i så lite som ett eksemplar, og rask og kostnadseffektiv tilgang til markedet.

Publisert av: