PLM Group inngår partnerskap med BLB Industries

BLB Industries 3D-printer “The Box” kommer som standard i ulike størrelser.

PLM Group og BLB Industries innleder ett nytt partnerskap. Dette innebærer at PLM blir forhandlere av BLB Industries industrielle storformats 3D-printer.

Gøran Jenssen, sjef for forretningsområdet 3D-printing hos PLM Group.

Nå utvider 3D-printerleverandøren PLM Group sin produktportefølje med maskiner fra 3D-printerprodusenten BLB Industries i Värnamo i Sverige.

– PLM Group er veldig fornøyd med å jobbe med BLB Industries, da løsningene deres bryter hastigheten og begrensningene i byggestørrelser som ellers råder i additiv tilvirkning. Vi er også veldig glade for å ha BLB som vår første nordiske leverandør i vår maskinportefølje, sier Gøran Jenssen, sjef for forretningsområdet 3D-printing hos PLM Group.

Standard eller spesielle dimensjoner
BLB sine 3D-printere kommer i enten standardstørrelser eller kan spesialbestilles etter kundens ønsker. Bygningsvolumet i standardtilbudet er mellom 1500 x 1000 x 1000 millimeter og opp til 2000 x 2000 x 1500 millimeter.

Standardtilbudet inkluderer 3D-printeren som kan 3D-printe ut i granulater, “The Box”, som bygger lag på lag i et lineært system.

Stefan Ek, adm. dir. for BLB Industries.

“Et godt rykte”
– Her i BLB Industries er vi stolte av å kunngjøre PLM Group som vår forhandler i Norden og Baltikum, sier Stefan Ek, administrerende direktør i BLB Industries og fortsetter:

– PLM Group har en god organisering og installasjon i regionen, som har et godt omdømme og lang erfaring med å støtte kunder med høye ytelser innen additiv tilvirkning. Våre store industrielle storformatprintere vil være et godt supplement til PLMs produktportefølje, og vi ser frem til å sammen utvikle storskala 3D-printing.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


3D-printing lyser opp verden

3D-printede lys lyser opp verden. Stearinlysbedrifter bruker nå 3D-printteknologi for å utvikle nye og forbedrede lysproduksjonsprosesser, i tillegg til produkttesting.

Publisert av: 

Skal 3D-printe rekkehus i betong

ConcretePrint har klart å 3D-printe en sylinder bestående av doble vegger i betong. – Målet er å 3D-printe rekkehus sensommeren og høsten 2021, sier administrerende direktør Tobias Haslingen.

Publisert av: 

3D-printing av deler til landbruksmaskiner

HİDROMEK, som er en tyrkisk produsent av industrielle kjøretøy benytter seg av LOOP PRO 3D printeren for å produsere sluttbrukerdeler for deres landbruksmaskiner.

Publisert av: 

Materiale for de fine detaljer

Protolabs lanserer nytt materiale for detaljerte prototypedeler – Microfine Grey. I følge selskapet kan dette bidra til å redusere utviklingstiden for nye komponenter betydelig.

Publisert av: 

Forskere med bio-robot

Ved å kombinere et 3D-printet hydrogel skjelett med ryggmargen fra en rotte har forskere ved universitetet i Illinois lagd en “gående” bio-robot.

Publisert av: 

De lager steriliserbare visirer

Protolabs har hjulpet Michelin med å utvikle steriliserbare ansiktsvisirer for helsetjenesten.
– Stroppen, visiret og den nedre armeringen er alle laget av polykarbonat. Skjermene kan derfor steriliseres uten å bli skadet, sier Frédéric Pialot, Senior Fellow Processes hos Michelin.

Publisert av: 

Nedgang for metallprinting

GE (General Electric) er i ferd med å si opp 13000 medarbeidere grunnet nedgang i etterspørselen etter 3D-printede metalldeler, spesielt i flyindustrien.

Publisert av: 

3D-printing og månelanding

Astronauter skal igjen opp og vandre på månen. Der har det ikke vært folk siden Apollo-17 i 1972. På landingsfartøyet benyttes det denne gangen 3D-printede deler.

Publisert av: 

SINTEF med i EU-prosjekt for rensing av vaksiner

Den norske forskningsorganisasjonen SINTEF deltar i et EU prosjekt der 3D-printing benyttes for å rense vaksiner, noe som er kostnadsreduserende og føre til at vaksiner lettere kan komme trengende i utviklingsland til gode.

Publisert av: