PLM Group inngår partnerskap med BLB Industries

BLB Industries 3D-printer “The Box” kommer som standard i ulike størrelser.

PLM Group og BLB Industries innleder ett nytt partnerskap. Dette innebærer at PLM blir forhandlere av BLB Industries industrielle storformats 3D-printer.

Gøran Jenssen, sjef for forretningsområdet 3D-printing hos PLM Group.

Nå utvider 3D-printerleverandøren PLM Group sin produktportefølje med maskiner fra 3D-printerprodusenten BLB Industries i Värnamo i Sverige.

– PLM Group er veldig fornøyd med å jobbe med BLB Industries, da løsningene deres bryter hastigheten og begrensningene i byggestørrelser som ellers råder i additiv tilvirkning. Vi er også veldig glade for å ha BLB som vår første nordiske leverandør i vår maskinportefølje, sier Gøran Jenssen, sjef for forretningsområdet 3D-printing hos PLM Group.

Standard eller spesielle dimensjoner
BLB sine 3D-printere kommer i enten standardstørrelser eller kan spesialbestilles etter kundens ønsker. Bygningsvolumet i standardtilbudet er mellom 1500 x 1000 x 1000 millimeter og opp til 2000 x 2000 x 1500 millimeter.

Standardtilbudet inkluderer 3D-printeren som kan 3D-printe ut i granulater, “The Box”, som bygger lag på lag i et lineært system.

Stefan Ek, adm. dir. for BLB Industries.

“Et godt rykte”
– Her i BLB Industries er vi stolte av å kunngjøre PLM Group som vår forhandler i Norden og Baltikum, sier Stefan Ek, administrerende direktør i BLB Industries og fortsetter:

– PLM Group har en god organisering og installasjon i regionen, som har et godt omdømme og lang erfaring med å støtte kunder med høye ytelser innen additiv tilvirkning. Våre store industrielle storformatprintere vil være et godt supplement til PLMs produktportefølje, og vi ser frem til å sammen utvikle storskala 3D-printing.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Tar til orde for helautomatisering

Når du ser på 3D-printingens historie, tror vi at bransjen trenger en nøkkelferdig løsning for hele prosessen. Vi ønsker ikke at våre kunder skal behøve å kjøpe fem forskjellige maskiner for å få til den arbeidsflyten som trengs for å produsere delene sine, så nå har vi satt dette på dagsorden.

Publisert av: 

Massivit tar sikte på nye markeder

Massivit 3D Printing Technologies, den israelske produsenten av store 3D-printere knytter til seg distributør for Storbritannia og Irland, og sikter seg samtidig inn på markedene for kjøretøy, marine, arkitektur og energileverandører med sine løsninger for prototyping i stor skala og verktøyproduksjon.

Publisert av: 

Anatomic Studios går globalt

Den svenske produsenten av personaliserte og 3D-printede skall for benproteser, Anatomic Studios, har fått inn 4,5 millioner svenske kroner i investeringer for å forberede en lansering utenfor norden. – Vi er så glade for å kunne ta protesemote globalt, sier Emelie Strömshed fra Anatomic Studios.

Publisert av: 

Den globale heisindustrien og 3D-printing

De store heisprodusentene restrukturerer for å drive forretningsutvikling og innovasjon. Nå tar de i bruk 3D-printing av løsninger for industrien. En annen ting er 3D-printing av reservedeler for å redusere leveringstiden og sørge for at heisene i verden ikke står stille unødvendig lenge.

Publisert av: 

Fem feil 3D-printbyråer gjør

Mike Moceri har summert opp fem ting de som 3D-printer objekter for kunder gjør feil i sin forretningsdrift. I løpet av de siste årene har han snakket med hundrevis av bedriftseiere innenfor additiv tilvirkning om hvordan de driver virksomheten. Ved å gjøre dette har han lagt merke til fem viktige feil som hver 3D-printvirksomhet gjør i løpet av de første årene av driften

Publisert av: