Dyemansion slipper fargeglad palett

Den nye fargepaletten inneholder 17 farger. Foto via Dyemansion

Dyemansion slipper 17 nye farger for grå deler som er 3D-printet med HP Multi Jet Fusion i PA12-materiale.

Den tyske etterbehandlingsleverandøren Dyemansion har utviklet 17 nye farger for farging av grå deler. Fargene kan brukes til deler som er lagd med HPs Multi Jet Fusion-prosess, i polyamid 12-materiale.

–Antallet HP-systemer vokser i markedet, og kundenes etterspørsel etter livlige farger på deres grå deler har vært stor, sier Kai Witter, kundekonsulent ved Dyemansion.

I følge selskapet har fargevalgene så langt vært få for farging av grå komponenter, i motsetning til hvite. Det har hovedsakelig vært mørkere farger som et alternativ.

Nye bruksområder
Den nye fargepaletten inneholder alt fra grå og svarte toner til blå og røde farger. Den kommer også med grønne og turkise toner, så vel som gul og rosa.

I følge Dyemansion vil de nye fargene åpne seg for nye bruksområder. Blant annet til forbruksvarer, i ortopedi og i bilindustrien.

Utgis i juli
Fargene vil bli utgitt på markedet i juli 2020. For kunder vil de nye fargene ikke kreve programvareoppdateringer eller DM60-maskinvare, skriver Dyemansion i en pressemelding.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Tar til orde for helautomatisering

Når du ser på 3D-printingens historie, tror vi at bransjen trenger en nøkkelferdig løsning for hele prosessen. Vi ønsker ikke at våre kunder skal behøve å kjøpe fem forskjellige maskiner for å få til den arbeidsflyten som trengs for å produsere delene sine, så nå har vi satt dette på dagsorden.

Publisert av: 

Massivit tar sikte på nye markeder

Massivit 3D Printing Technologies, den israelske produsenten av store 3D-printere knytter til seg distributør for Storbritannia og Irland, og sikter seg samtidig inn på markedene for kjøretøy, marine, arkitektur og energileverandører med sine løsninger for prototyping i stor skala og verktøyproduksjon.

Publisert av: 

Anatomic Studios går globalt

Den svenske produsenten av personaliserte og 3D-printede skall for benproteser, Anatomic Studios, har fått inn 4,5 millioner svenske kroner i investeringer for å forberede en lansering utenfor norden. – Vi er så glade for å kunne ta protesemote globalt, sier Emelie Strömshed fra Anatomic Studios.

Publisert av: 

Den globale heisindustrien og 3D-printing

De store heisprodusentene restrukturerer for å drive forretningsutvikling og innovasjon. Nå tar de i bruk 3D-printing av løsninger for industrien. En annen ting er 3D-printing av reservedeler for å redusere leveringstiden og sørge for at heisene i verden ikke står stille unødvendig lenge.

Publisert av: 

Fem feil 3D-printbyråer gjør

Mike Moceri har summert opp fem ting de som 3D-printer objekter for kunder gjør feil i sin forretningsdrift. I løpet av de siste årene har han snakket med hundrevis av bedriftseiere innenfor additiv tilvirkning om hvordan de driver virksomheten. Ved å gjøre dette har han lagt merke til fem viktige feil som hver 3D-printvirksomhet gjør i løpet av de første årene av driften

Publisert av: