Fargeprinter for kontoret fra Stratasys

Stratasys nye 3D-printer J55.

Stratasys lanserer en ny 3D-printer for fullfargeobjekter, J55. Ifølge forhandleren Protech kan man printe ekstremt detaljerte teksturer.

Fullfargeprinteren Stratasys J55 passer firmaer som arbetar med designprosesser med iterasjoner av blant annet konsumentvarer, konsumentelektronikk og kjøretøy, skriver Stratasys nordiske leverandør Protech.

– J55 er et meget prisgunstig alternativ for å lage konseptmodeller av høy kvalitet og ekstremt detaljerte teksturer som for eksempel lær og tre, skriver Protech.

3D-printeren passer fint i kontorlandskap og har et luftfiltersystem, ProAero Air Extractor, som fanger opp og filtrerer utsondringer som kommer fra maskinen.

Roterende byggeplate
J55 består av en rund byggeplate som roterer under utskriftsprosessen. Dette innebærer ifølge Protech at man kan redusere kostnader og ledetider ettersom flere varianter av design kan printes samtidig.

Den nye 3D-printeren kan printe fullfargers modeller i materialene Vero, VeroVivid, VeroClear og DraftGrey. J55 styres av programvaren GrabCAD Print og er også integrert med fargehåndteringssystemet Pantone Validated, hvilket innebærer at designeren automatisk kan søke opp korrekte PMS-koder med et tastetrykk.

Ny servicemodul
Stratasys J55 kommer også med en ny servicemodul som skal gjøre at man kan vedlikeholde, diagnostisere og oppdatere printeren online.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *