Tester ut den nye maskinen fra Stratasys

Therese Bergstrandh ved siden av den nylig installerte Stratasys J55 i Protech-utstillingen i Järfälla.

Nylig ble Stratasys’ siste fullfarge 3D-printer for kontoret, J55, lansert. Selskapets leverandør Protech har nå installert maskinen i sine lokaler i Sverige.

Den nye Stratasys J55 har nå fått sin plass hos Protech i Järfälla. Kunder kan komme hit for å se nærmere på 3D-printeren på stedet – og hvis du vil unngå å reise, kan du få en presentasjon av maskinen via en lenke.

Allerede testkjørt
I følge Protechs markedssjef Therese Bergstrandh har selskapet også vært i stand til å prøvekjøre maskinen siden installasjonen. –Vi har kjørt den og sluttresultatene er av overlegen kvalitet! J55 vil endre måten vi ser på høykvalitetstrykk og 3d-skrivere generelt. Vi kan si at det ser veldig lovende ut for designere og designere som jobber med iterative designprosesser som forbruksvarer, forbrukerelektronikk og kjøretøy med mer, sier Bergstandh.

Daniel Erksén viser tommel opp for den nye maskinen.

“Rimelig alternativ”
I følge Protech er maskinen et rimelig alternativ for å lage høykvalitets konseptmodeller og ekstremt detaljerte teksturer som skinn og tre.

– Vi er selvsagt stolte av å være en av de første forhandlerne i Europa som har en J55 på plass. Alle i selskapet er virkelig imponert, selv de som har jobbet med 3d-printere i nesten 30 år, avslutter Therese Bergstrandh.

Lenke: Protech Norge

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


3D-printing lyser opp verden

3D-printede lys lyser opp verden. Stearinlysbedrifter bruker nå 3D-printteknologi for å utvikle nye og forbedrede lysproduksjonsprosesser, i tillegg til produkttesting.

Publisert av: 

Skal 3D-printe rekkehus i betong

ConcretePrint har klart å 3D-printe en sylinder bestående av doble vegger i betong. – Målet er å 3D-printe rekkehus sensommeren og høsten 2021, sier administrerende direktør Tobias Haslingen.

Publisert av: 

3D-printing av deler til landbruksmaskiner

HİDROMEK, som er en tyrkisk produsent av industrielle kjøretøy benytter seg av LOOP PRO 3D printeren for å produsere sluttbrukerdeler for deres landbruksmaskiner.

Publisert av: 

Materiale for de fine detaljer

Protolabs lanserer nytt materiale for detaljerte prototypedeler – Microfine Grey. I følge selskapet kan dette bidra til å redusere utviklingstiden for nye komponenter betydelig.

Publisert av: 

Forskere med bio-robot

Ved å kombinere et 3D-printet hydrogel skjelett med ryggmargen fra en rotte har forskere ved universitetet i Illinois lagd en “gående” bio-robot.

Publisert av: 

De lager steriliserbare visirer

Protolabs har hjulpet Michelin med å utvikle steriliserbare ansiktsvisirer for helsetjenesten.
– Stroppen, visiret og den nedre armeringen er alle laget av polykarbonat. Skjermene kan derfor steriliseres uten å bli skadet, sier Frédéric Pialot, Senior Fellow Processes hos Michelin.

Publisert av: 

Nedgang for metallprinting

GE (General Electric) er i ferd med å si opp 13000 medarbeidere grunnet nedgang i etterspørselen etter 3D-printede metalldeler, spesielt i flyindustrien.

Publisert av: 

3D-printing og månelanding

Astronauter skal igjen opp og vandre på månen. Der har det ikke vært folk siden Apollo-17 i 1972. På landingsfartøyet benyttes det denne gangen 3D-printede deler.

Publisert av: 

SINTEF med i EU-prosjekt for rensing av vaksiner

Den norske forskningsorganisasjonen SINTEF deltar i et EU prosjekt der 3D-printing benyttes for å rense vaksiner, noe som er kostnadsreduserende og føre til at vaksiner lettere kan komme trengende i utviklingsland til gode.

Publisert av: