Tester ut den nye maskinen fra Stratasys

Therese Bergstrandh ved siden av den nylig installerte Stratasys J55 i Protech-utstillingen i Järfälla.

Nylig ble Stratasys’ siste fullfarge 3D-printer for kontoret, J55, lansert. Selskapets leverandør Protech har nå installert maskinen i sine lokaler i Sverige.

Den nye Stratasys J55 har nå fått sin plass hos Protech i Järfälla. Kunder kan komme hit for å se nærmere på 3D-printeren på stedet – og hvis du vil unngå å reise, kan du få en presentasjon av maskinen via en lenke.

Allerede testkjørt
I følge Protechs markedssjef Therese Bergstrandh har selskapet også vært i stand til å prøvekjøre maskinen siden installasjonen. –Vi har kjørt den og sluttresultatene er av overlegen kvalitet! J55 vil endre måten vi ser på høykvalitetstrykk og 3d-skrivere generelt. Vi kan si at det ser veldig lovende ut for designere og designere som jobber med iterative designprosesser som forbruksvarer, forbrukerelektronikk og kjøretøy med mer, sier Bergstandh.

Daniel Erksén viser tommel opp for den nye maskinen.

“Rimelig alternativ”
I følge Protech er maskinen et rimelig alternativ for å lage høykvalitets konseptmodeller og ekstremt detaljerte teksturer som skinn og tre.

– Vi er selvsagt stolte av å være en av de første forhandlerne i Europa som har en J55 på plass. Alle i selskapet er virkelig imponert, selv de som har jobbet med 3d-printere i nesten 30 år, avslutter Therese Bergstrandh.

Lenke: Protech Norge

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Tar til orde for helautomatisering

Når du ser på 3D-printingens historie, tror vi at bransjen trenger en nøkkelferdig løsning for hele prosessen. Vi ønsker ikke at våre kunder skal behøve å kjøpe fem forskjellige maskiner for å få til den arbeidsflyten som trengs for å produsere delene sine, så nå har vi satt dette på dagsorden.

Publisert av: 

Massivit tar sikte på nye markeder

Massivit 3D Printing Technologies, den israelske produsenten av store 3D-printere knytter til seg distributør for Storbritannia og Irland, og sikter seg samtidig inn på markedene for kjøretøy, marine, arkitektur og energileverandører med sine løsninger for prototyping i stor skala og verktøyproduksjon.

Publisert av: 

Anatomic Studios går globalt

Den svenske produsenten av personaliserte og 3D-printede skall for benproteser, Anatomic Studios, har fått inn 4,5 millioner svenske kroner i investeringer for å forberede en lansering utenfor norden. – Vi er så glade for å kunne ta protesemote globalt, sier Emelie Strömshed fra Anatomic Studios.

Publisert av: 

Den globale heisindustrien og 3D-printing

De store heisprodusentene restrukturerer for å drive forretningsutvikling og innovasjon. Nå tar de i bruk 3D-printing av løsninger for industrien. En annen ting er 3D-printing av reservedeler for å redusere leveringstiden og sørge for at heisene i verden ikke står stille unødvendig lenge.

Publisert av: 

Fem feil 3D-printbyråer gjør

Mike Moceri har summert opp fem ting de som 3D-printer objekter for kunder gjør feil i sin forretningsdrift. I løpet av de siste årene har han snakket med hundrevis av bedriftseiere innenfor additiv tilvirkning om hvordan de driver virksomheten. Ved å gjøre dette har han lagt merke til fem viktige feil som hver 3D-printvirksomhet gjør i løpet av de første årene av driften

Publisert av: