Tester ut den nye maskinen fra Stratasys

Therese Bergstrandh ved siden av den nylig installerte Stratasys J55 i Protech-utstillingen i Järfälla.

Nylig ble Stratasys’ siste fullfarge 3D-printer for kontoret, J55, lansert. Selskapets leverandør Protech har nå installert maskinen i sine lokaler i Sverige.

Den nye Stratasys J55 har nå fått sin plass hos Protech i Järfälla. Kunder kan komme hit for å se nærmere på 3D-printeren på stedet – og hvis du vil unngå å reise, kan du få en presentasjon av maskinen via en lenke.

Allerede testkjørt
I følge Protechs markedssjef Therese Bergstrandh har selskapet også vært i stand til å prøvekjøre maskinen siden installasjonen. –Vi har kjørt den og sluttresultatene er av overlegen kvalitet! J55 vil endre måten vi ser på høykvalitetstrykk og 3d-skrivere generelt. Vi kan si at det ser veldig lovende ut for designere og designere som jobber med iterative designprosesser som forbruksvarer, forbrukerelektronikk og kjøretøy med mer, sier Bergstandh.

Daniel Erksén viser tommel opp for den nye maskinen.

“Rimelig alternativ”
I følge Protech er maskinen et rimelig alternativ for å lage høykvalitets konseptmodeller og ekstremt detaljerte teksturer som skinn og tre.

– Vi er selvsagt stolte av å være en av de første forhandlerne i Europa som har en J55 på plass. Alle i selskapet er virkelig imponert, selv de som har jobbet med 3d-printere i nesten 30 år, avslutter Therese Bergstrandh.

Lenke: Protech Norge

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


3D-printet tankestyrt kjole

Den nederlandske FashionTech-designeren Anouk Wipprecht lanserte tidligere denne måneden en 3D-printet, tankekontrollert kjole! Lanserningen foregikk i Østerrike på Ars Electronica Festival, Europas største festival for kunst, teknologi og samfunn.

Publisert av: