Cellink fikk svensk patent – sikter utenlands

Héctor Martínez, IT-sjef hos Cellink og selskapets bioprinter BIO X.

Cellink bevilges patent for sin printerhodeteknikk av Svenska Patent- och registreringsverket.
– Vårt team på Cellink er glade og eksalterte, sier selskapets IT-sjef Héctor Martínez.

Bioprinterprodusenten Cellink bevilges patent for sin 3D-printer og 3D-printersystem fra det Svenska Patent- och registreringsverket. Foretaket gjennomfører også prosessen for å utvide patentbeskyttelsen i ytterligere land.

Utskiftbar teknikk
Den utskitbare printerhodeteknikken benyttes i selskapets 3D-printer BIO X bioprinting-plattform, BIO X og BIO X6, som alle kan benyttes for å printe vevstrukturer.

Bane vei for fremtiden
– Vårt team hos Cellink er glade og eksalterte over å få dette patentet bevilget for våre revolusjonerende intelligente printhode- og bioprintingsteknologier. Vi er sikre på at disse innovasjonene, i våre kunders hender, kommer til å fortsette å bane veien for medisinens fremtid, sier Doktor Héctor Martínez, IT-chef.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Utgir egne filamenter av rPLA

Etter et års produktutvikling, gir svenske Lostboyslab sammen med Reflow nå ut to filamentkolleksjoner av resirkulert PLA for 3D-utskrift med FDM. Samlingene består av totalt tolv forskjellige matte farger og målgruppen er profesjonelle brukere som designere, interiørarkitekter og arkitekter.

Publisert av: 

AM-dagen i Sverige

Merk av tirsdag 7. desember 2021 i kalenderen. Da er det tid for 3dp sin årlige heldagskonferanse, AM-dagen, som ble avlyst i fjor på grunn av pandemien. I år ser vi på fremtiden under temaet “AM 2030 – Additiv tilvirkning i fremtiden”.

Publisert av: