Cellink fikk svensk patent – sikter utenlands

Héctor Martínez, IT-sjef hos Cellink og selskapets bioprinter BIO X.

Cellink bevilges patent for sin printerhodeteknikk av Svenska Patent- och registreringsverket.
– Vårt team på Cellink er glade og eksalterte, sier selskapets IT-sjef Héctor Martínez.

Bioprinterprodusenten Cellink bevilges patent for sin 3D-printer og 3D-printersystem fra det Svenska Patent- och registreringsverket. Foretaket gjennomfører også prosessen for å utvide patentbeskyttelsen i ytterligere land.

Utskiftbar teknikk
Den utskitbare printerhodeteknikken benyttes i selskapets 3D-printer BIO X bioprinting-plattform, BIO X og BIO X6, som alle kan benyttes for å printe vevstrukturer.

Bane vei for fremtiden
– Vårt team hos Cellink er glade og eksalterte over å få dette patentet bevilget for våre revolusjonerende intelligente printhode- og bioprintingsteknologier. Vi er sikre på at disse innovasjonene, i våre kunders hender, kommer til å fortsette å bane veien for medisinens fremtid, sier Doktor Héctor Martínez, IT-chef.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


3D-print til kaffen

Replique og Miele kunngjør partnerskap for å 3D-printe tilbehør. Repliques sikre 3D-printplattform er integrert i Mieles nettbutikk, noe som muliggjør f.eks. produksjon i så lite som ett eksemplar, og rask og kostnadseffektiv tilgang til markedet.

Publisert av: