Cellink inngår partnerskap med Lonza

Den svenske bioprinterprodusenten Cellink har inngått partnerskap med det opprinnelig sveitsiske helseforetaket Lonza for å drive frem utviklingen av bioprinting av cellekulturer.

I over fire år har bioteknologiselskapet Cellink hjulpet forskere med å arbeide for kreative måter å fremme regenerering av organer, teste nye legemidler, utvikle vaskulariserte biokonstruksjoner og mer. Gjennom samarbeid og partnerskap og banebrytende forskning har firmaet raskt blitt markedsleder for cellebaserte applikasjoner.

Langs den veien har de inngått samarbeid med flere oppstart og multinasjonale selskaper for å åpne for et bredere spekter av muligheter i feltet. Deres siste partnerskap med Lonza – en ledende leverandør til markedene for farmasøytisk, bioteknisk og spesielle ingredienser – vil gi forskere og forskere enda flere muligheter for å forbedre 3D-bioprinting av komplekse menneskelige vevkonstruksjoner.

Selskapene har gått sammen om å tilby en omfattende 3D-bioprint-løsning designet for å optimalisere og øke tilgangen til komplette 3D-cellekulturarbeidsflyter. Løsningen integrerer Cellinks 3D-bioprintingsinstrumenter og banebrytende kommersielle bioblekk med Lonzas brede utvalg av menneskelige avledede primærceller og støttende kulturmedier.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Tar til orde for helautomatisering

Når du ser på 3D-printingens historie, tror vi at bransjen trenger en nøkkelferdig løsning for hele prosessen. Vi ønsker ikke at våre kunder skal behøve å kjøpe fem forskjellige maskiner for å få til den arbeidsflyten som trengs for å produsere delene sine, så nå har vi satt dette på dagsorden.

Publisert av: 

Massivit tar sikte på nye markeder

Massivit 3D Printing Technologies, den israelske produsenten av store 3D-printere knytter til seg distributør for Storbritannia og Irland, og sikter seg samtidig inn på markedene for kjøretøy, marine, arkitektur og energileverandører med sine løsninger for prototyping i stor skala og verktøyproduksjon.

Publisert av: 

Anatomic Studios går globalt

Den svenske produsenten av personaliserte og 3D-printede skall for benproteser, Anatomic Studios, har fått inn 4,5 millioner svenske kroner i investeringer for å forberede en lansering utenfor norden. – Vi er så glade for å kunne ta protesemote globalt, sier Emelie Strömshed fra Anatomic Studios.

Publisert av: 

Den globale heisindustrien og 3D-printing

De store heisprodusentene restrukturerer for å drive forretningsutvikling og innovasjon. Nå tar de i bruk 3D-printing av løsninger for industrien. En annen ting er 3D-printing av reservedeler for å redusere leveringstiden og sørge for at heisene i verden ikke står stille unødvendig lenge.

Publisert av: 

Fem feil 3D-printbyråer gjør

Mike Moceri har summert opp fem ting de som 3D-printer objekter for kunder gjør feil i sin forretningsdrift. I løpet av de siste årene har han snakket med hundrevis av bedriftseiere innenfor additiv tilvirkning om hvordan de driver virksomheten. Ved å gjøre dette har han lagt merke til fem viktige feil som hver 3D-printvirksomhet gjør i løpet av de første årene av driften

Publisert av: