Cellink inngår partnerskap med Lonza

Den svenske bioprinterprodusenten Cellink har inngått partnerskap med det opprinnelig sveitsiske helseforetaket Lonza for å drive frem utviklingen av bioprinting av cellekulturer.

I over fire år har bioteknologiselskapet Cellink hjulpet forskere med å arbeide for kreative måter å fremme regenerering av organer, teste nye legemidler, utvikle vaskulariserte biokonstruksjoner og mer. Gjennom samarbeid og partnerskap og banebrytende forskning har firmaet raskt blitt markedsleder for cellebaserte applikasjoner.

Langs den veien har de inngått samarbeid med flere oppstart og multinasjonale selskaper for å åpne for et bredere spekter av muligheter i feltet. Deres siste partnerskap med Lonza – en ledende leverandør til markedene for farmasøytisk, bioteknisk og spesielle ingredienser – vil gi forskere og forskere enda flere muligheter for å forbedre 3D-bioprinting av komplekse menneskelige vevkonstruksjoner.

Selskapene har gått sammen om å tilby en omfattende 3D-bioprint-løsning designet for å optimalisere og øke tilgangen til komplette 3D-cellekulturarbeidsflyter. Løsningen integrerer Cellinks 3D-bioprintingsinstrumenter og banebrytende kommersielle bioblekk med Lonzas brede utvalg av menneskelige avledede primærceller og støttende kulturmedier.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Printet vev direkte i pasienten

Et amerikansk forskerteam har utviklet en teknikk for 3D-printing av vev direkte inn i pasienten. I følge forskerne skal denne teknologien kunne redusere infeksjoner i forbindelse med kirurgi.

Publisert av: 

Programvare oppgraderes til 2.0

Økt produktivitet for blant annet konstruktører, sykehus, ortopeder og produksjonsteknikere. Det skal Wematters nye programvare for deres 3D-printer “Gravity” bidra til.

Publisert av: 

EOS: Tre ting vi lærte av koronakrisen

Den rådende korona-pandemien har rystet samfunnet vårt, men situasjonen gir oss også innsikt i hvordan teknologi og samarbeid kan utgjøre en forskjell, sier Markus Glasser ved EOS som listet opp tre viktige leksjoner om 3D-printing i forbindelse med koronakrisen.

Publisert av: 

Cellink inngår partnerskap med Lonza

Den svenske bioprinterprodusenten Cellink har inngått partnerskap med det opprinnelig sveitsiske helseforetaket Lonza for å drive frem utviklingen av bioprinting av cellekulturer.

Publisert av: 

HP introduserer polypropenmateriale

HP introduserer polypropenmateriale for å utvide 3D-print-markedet og aktivere nye applikasjoner. Momentumet til 3D-print fortsetter med introduksjonen av PP-materiale og nye partnerskap.

Publisert av: 

Stratasys skjærer ned

Stratasys er en av markedslederne innen 3D-printteknikken på det industrielle området. Nå har de kunngjort at de vil permittere 10 prosent av sine arbeidstakere over hele verden. Beslutningen kommer i kjølvannet av selskapets rapport fra 1. kvartal.

Publisert av: 

Protech utvider produktporteføljen

Makerbot lanserer nye 3D-printere i sin Method-serie, Method Carbon Fiber Editions. Samtidig slipper de en rekke materialer tilpasset industrien. Selskapets leverandør Protech vil begynne å levere produktene i begynnelsen av juli.

Publisert av: