Programvare oppgraderes til 2.0

Økt produktivitet for blant annet konstruktører, sykehus, ortopeder og produksjonsteknikere. Det skal Wematters nye programvare bidra til.

Robert Kniola, grunder og adm dir på Wematter.

Deep Space 2.0 er en ny programvare for Wematters SLS 3D-printer “Gravity”. Denne kommer etter at selskapet har rekruttert innen 3D-programmering, webutvikling og algoritmeutvikling.

Den nye programvaren har et nytt utseende og funksjonalitet, skriver Wematter i en pressemelding, og den vil bli distribuert til On-Site-kunder i midten av juni.

– Vi er nå en del av paradigmeskiftet mot tingenes internett og vår siste oppdatering i skyen muliggjør en kontinuerlig strøm av oppgraderinger som øker kundeverdien i vår tjeneste uten at brukeren trenger å gjøre noe, sier Robert Kniola, grunnlegger og administrerende direktør i Wematter.

Flere nye funksjoner
Noen av funksjonene som er lagt til Deep Space er muligheten til å gå tilbake eller fremover i historien, laste opp flere filer samtidig i bakgrunnen mens du utfører andre handlinger, forbedret 3D-scenegrafikk og meny som gjør det enkelt å veksle mellom brukers forskjellige 3D-printere.

Øk produktivitet
– Maskinvare er ikke lenger statisk, men tilpasses dynamisk for å stadig forbedres. Vi tror så sterkt på dette området at halvparten av arbeidsstyrken vår i dag består av programvareutviklere, noe som gjør Wematter unik, sier Robert Kniola.

Ifølge selskapet skal programvaren kunne øke produktiviteten for blant annet designere, sykehus, ortopeder og produksjonsteknikere som vil ta sine CAD-modeller til prototypestadiet eller sluttproduksjon.
På Wematters nettsted er flere funksjoner presentert, samt en demovideo.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *