Software for tynnere deler

Tekst:Hanna Jangenfeldt
PUBLISERT: 5 juni 2020
Wematters team.

Wematter lanserer ny programvare for sin SLS 3d-skriver Gravity. Deep Space vil tilpasse printerens interne system til å klare å lage tynnere deler.

Wemmers nye skyprogramvare Deep Space vil tilpasse selskapets 3D-printer Gravity til å skrive ut tynnere deler. Dette gjøres ved å analysere 3D-modellen og oppdage geometrier som er tynne og vanskelige å skrive ut og deretter tilpasse maskinen.

Gravity SLS 3d printer.

Under en millimeter
«Det er disse forbedringene som gjør det mulig å forbedre ytelsen med nesten 200 prosent, og dermed kan Wematter begynne å tilby eksisterende kunder å printe detaljer og vegger under en millimeter,» skriver Wematter i et blogginnlegg på hjemmesiden sin.

Programvaren kan oppdage geometrier der standardinnstillingen på laserens diameter er for stor til å trykke en viss tykkelse. Først analyseres den i både 2d og 3d, og tilpasser deretter instruksjonene til printeren.

Oppdateres automatisk
Wematter har oppdatert alle kundenes leiemaskiner ved hjelp av automatiske fjernoppdateringer.

Den nye programvaren stiller inn slik at 3D-printeren kan printe de tynnere veggene.

Les mer

Massivit solgte femten 3D-printere i storformat på Drupa

Under Drupa-messen lansertes Massivit 3000, selskapets nyeste storskala 3D-printer i produktlinjen Gel Dispensing Printing, beregnet for høyhastighets produksjon av store deler, og de fikk 15 bestillinger på sine maskiner der og da.
Massivit 3000

3D-printer i lommeformat

Forskere ved MIT og University of Texas i Austin har utviklet en brikkebasert 3D-printer som er omtrent på størrelse med en mynt. Denne unike lille tingesten skal for eksempel kunne brukes til rask prototyping på farten.
mit_chip-printer-01-PRESS_1

Bransjens beste skal kåres på TCT Awards

5. juni avgjøres årets utgave av TCT Awards i Birmingham der 61 finalister konkurrerer i elleve kategorier.
Stratasys-F3300-Yoav-1024x683

Unilever sparer 90 prosent med 3D-printede former

3D-printing begynner å finne veien inn i emballasjeindustrien, spesielt for produksjon av støpeformer. Et aktuelt eksempel på dette er Unilever og Serioplast, som gjør store tids- og kostnadsbesparelser ved å bruke teknologien i produktutviklingen.
Formlabs-Unilever-1-1024x681

Siste nytt

Inspirert til nye farger av powertools

Inspirert av fargene på powertools fra merker som Ryobi, Dewalt, Makita og Milwaukee introduserer add:north nye farger i sitt sortiment for X-PLA tråder.
addnorth_xpla-matt

Massivit solgte femten 3D-printere i storformat på Drupa

Under Drupa-messen lansertes Massivit 3000, selskapets nyeste storskala 3D-printer i produktlinjen Gel Dispensing Printing, beregnet for høyhastighets produksjon av store deler, og de fikk 15 bestillinger på sine maskiner der og da.
Massivit 3000

3D-printer i lommeformat

Forskere ved MIT og University of Texas i Austin har utviklet en brikkebasert 3D-printer som er omtrent på størrelse med en mynt. Denne unike lille tingesten skal for eksempel kunne brukes til rask prototyping på farten.
mit_chip-printer-01-PRESS_1

Bransjens beste skal kåres på TCT Awards

5. juni avgjøres årets utgave av TCT Awards i Birmingham der 61 finalister konkurrerer i elleve kategorier.
Stratasys-F3300-Yoav-1024x683