Software for tynnere deler

Wematters team.

Wematter lanserer ny programvare for sin SLS 3d-skriver Gravity. Deep Space vil tilpasse printerens interne system til å klare å lage tynnere deler.

Wemmers nye skyprogramvare Deep Space vil tilpasse selskapets 3D-printer Gravity til å skrive ut tynnere deler. Dette gjøres ved å analysere 3D-modellen og oppdage geometrier som er tynne og vanskelige å skrive ut og deretter tilpasse maskinen.

Gravity SLS 3d printer.

Under en millimeter
“Det er disse forbedringene som gjør det mulig å forbedre ytelsen med nesten 200 prosent, og dermed kan Wematter begynne å tilby eksisterende kunder å printe detaljer og vegger under en millimeter,” skriver Wematter i et blogginnlegg på hjemmesiden sin.

Programvaren kan oppdage geometrier der standardinnstillingen på laserens diameter er for stor til å trykke en viss tykkelse. Først analyseres den i både 2d og 3d, og tilpasser deretter instruksjonene til printeren.

Oppdateres automatisk
Wematter har oppdatert alle kundenes leiemaskiner ved hjelp av automatiske fjernoppdateringer.

Den nye programvaren stiller inn slik at 3D-printeren kan printe de tynnere veggene.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Printet vev direkte i pasienten

Et amerikansk forskerteam har utviklet en teknikk for 3D-printing av vev direkte inn i pasienten. I følge forskerne skal denne teknologien kunne redusere infeksjoner i forbindelse med kirurgi.

Publisert av: 

Programvare oppgraderes til 2.0

Økt produktivitet for blant annet konstruktører, sykehus, ortopeder og produksjonsteknikere. Det skal Wematters nye programvare for deres 3D-printer “Gravity” bidra til.

Publisert av: 

EOS: Tre ting vi lærte av koronakrisen

Den rådende korona-pandemien har rystet samfunnet vårt, men situasjonen gir oss også innsikt i hvordan teknologi og samarbeid kan utgjøre en forskjell, sier Markus Glasser ved EOS som listet opp tre viktige leksjoner om 3D-printing i forbindelse med koronakrisen.

Publisert av: 

Cellink inngår partnerskap med Lonza

Den svenske bioprinterprodusenten Cellink har inngått partnerskap med det opprinnelig sveitsiske helseforetaket Lonza for å drive frem utviklingen av bioprinting av cellekulturer.

Publisert av: 

HP introduserer polypropenmateriale

HP introduserer polypropenmateriale for å utvide 3D-print-markedet og aktivere nye applikasjoner. Momentumet til 3D-print fortsetter med introduksjonen av PP-materiale og nye partnerskap.

Publisert av: 

Stratasys skjærer ned

Stratasys er en av markedslederne innen 3D-printteknikken på det industrielle området. Nå har de kunngjort at de vil permittere 10 prosent av sine arbeidstakere over hele verden. Beslutningen kommer i kjølvannet av selskapets rapport fra 1. kvartal.

Publisert av: 

Protech utvider produktporteføljen

Makerbot lanserer nye 3D-printere i sin Method-serie, Method Carbon Fiber Editions. Samtidig slipper de en rekke materialer tilpasset industrien. Selskapets leverandør Protech vil begynne å levere produktene i begynnelsen av juli.

Publisert av: