Software for tynnere deler

Wematters team.

Wematter lanserer ny programvare for sin SLS 3d-skriver Gravity. Deep Space vil tilpasse printerens interne system til å klare å lage tynnere deler.

Wemmers nye skyprogramvare Deep Space vil tilpasse selskapets 3D-printer Gravity til å skrive ut tynnere deler. Dette gjøres ved å analysere 3D-modellen og oppdage geometrier som er tynne og vanskelige å skrive ut og deretter tilpasse maskinen.

Gravity SLS 3d printer.

Under en millimeter
“Det er disse forbedringene som gjør det mulig å forbedre ytelsen med nesten 200 prosent, og dermed kan Wematter begynne å tilby eksisterende kunder å printe detaljer og vegger under en millimeter,” skriver Wematter i et blogginnlegg på hjemmesiden sin.

Programvaren kan oppdage geometrier der standardinnstillingen på laserens diameter er for stor til å trykke en viss tykkelse. Først analyseres den i både 2d og 3d, og tilpasser deretter instruksjonene til printeren.

Oppdateres automatisk
Wematter har oppdatert alle kundenes leiemaskiner ved hjelp av automatiske fjernoppdateringer.

Den nye programvaren stiller inn slik at 3D-printeren kan printe de tynnere veggene.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Tar til orde for helautomatisering

Når du ser på 3D-printingens historie, tror vi at bransjen trenger en nøkkelferdig løsning for hele prosessen. Vi ønsker ikke at våre kunder skal behøve å kjøpe fem forskjellige maskiner for å få til den arbeidsflyten som trengs for å produsere delene sine, så nå har vi satt dette på dagsorden.

Publisert av: 

Massivit tar sikte på nye markeder

Massivit 3D Printing Technologies, den israelske produsenten av store 3D-printere knytter til seg distributør for Storbritannia og Irland, og sikter seg samtidig inn på markedene for kjøretøy, marine, arkitektur og energileverandører med sine løsninger for prototyping i stor skala og verktøyproduksjon.

Publisert av: 

Anatomic Studios går globalt

Den svenske produsenten av personaliserte og 3D-printede skall for benproteser, Anatomic Studios, har fått inn 4,5 millioner svenske kroner i investeringer for å forberede en lansering utenfor norden. – Vi er så glade for å kunne ta protesemote globalt, sier Emelie Strömshed fra Anatomic Studios.

Publisert av: 

Den globale heisindustrien og 3D-printing

De store heisprodusentene restrukturerer for å drive forretningsutvikling og innovasjon. Nå tar de i bruk 3D-printing av løsninger for industrien. En annen ting er 3D-printing av reservedeler for å redusere leveringstiden og sørge for at heisene i verden ikke står stille unødvendig lenge.

Publisert av: 

Fem feil 3D-printbyråer gjør

Mike Moceri har summert opp fem ting de som 3D-printer objekter for kunder gjør feil i sin forretningsdrift. I løpet av de siste årene har han snakket med hundrevis av bedriftseiere innenfor additiv tilvirkning om hvordan de driver virksomheten. Ved å gjøre dette har han lagt merke til fem viktige feil som hver 3D-printvirksomhet gjør i løpet av de første årene av driften

Publisert av: