Ultimaker med podcast om 3D-printing

Matt Griffin, Director of Community Development hos Ultimaker er stemmen som leder Ultimakers nye podcast.

3D-printerprodusent Ultimaker snakker om additiv tilvirkning i den nye podcasten “Talking Additive”. Nå er seks episoder tilgjengelig.

Ultimaker, som lager 3D-printere i skrivebordstørrelse, har startet en podcast. Podcasten ledes av Matt Griffin, Director of Community Development hos Ultimaker, som sammen med gjester fra Ultimakers nettverk skal diskutere hvordan man kan benytte seg av additiv tilvirkning på ulike områder i dag.

Gir innsikt
– Vi er glade for å kunne lansere Talking Additive og for å kunne tilby en ny kanal som ger innsikt i 3D-printingens positive innvirkninger på firmaer rundt om i verden, sier Nano Campos, markedssjef hos Ultimaker og fortsetter:

– Vår nye podcast er tenkt at skal feire suksesshistorier og dele kunnskap om alle relevante aspekter innen 3D-printing så som maskinvare, programvare og materialer.

Matthew Forrester fra Loreal, Danielle Glasbergen-Benning fra DSM Additive Manufacturing og Paul Heiden fra Ultimaker er noen av deltakerne i podcasten Talking Additive.

Seks avsnitt ute
nettsiden til Talking Additive ligger det nå seks avsnitt som er tilgjengelige. Matt Griffin spør blant andre Matthew Forrester fra Loreal, Danielle Glasbergen-Benning fra DSM Additive Manufacturing og egne eksperter fra Ultimaker om fremtidens 3D-printing.

Ultimakers serie 3D-printere selges her til lands bl.a. av Japan Foto.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Tar til orde for helautomatisering

Når du ser på 3D-printingens historie, tror vi at bransjen trenger en nøkkelferdig løsning for hele prosessen. Vi ønsker ikke at våre kunder skal behøve å kjøpe fem forskjellige maskiner for å få til den arbeidsflyten som trengs for å produsere delene sine, så nå har vi satt dette på dagsorden.

Publisert av: 

Massivit tar sikte på nye markeder

Massivit 3D Printing Technologies, den israelske produsenten av store 3D-printere knytter til seg distributør for Storbritannia og Irland, og sikter seg samtidig inn på markedene for kjøretøy, marine, arkitektur og energileverandører med sine løsninger for prototyping i stor skala og verktøyproduksjon.

Publisert av: 

Anatomic Studios går globalt

Den svenske produsenten av personaliserte og 3D-printede skall for benproteser, Anatomic Studios, har fått inn 4,5 millioner svenske kroner i investeringer for å forberede en lansering utenfor norden. – Vi er så glade for å kunne ta protesemote globalt, sier Emelie Strömshed fra Anatomic Studios.

Publisert av: 

Den globale heisindustrien og 3D-printing

De store heisprodusentene restrukturerer for å drive forretningsutvikling og innovasjon. Nå tar de i bruk 3D-printing av løsninger for industrien. En annen ting er 3D-printing av reservedeler for å redusere leveringstiden og sørge for at heisene i verden ikke står stille unødvendig lenge.

Publisert av: 

Fem feil 3D-printbyråer gjør

Mike Moceri har summert opp fem ting de som 3D-printer objekter for kunder gjør feil i sin forretningsdrift. I løpet av de siste årene har han snakket med hundrevis av bedriftseiere innenfor additiv tilvirkning om hvordan de driver virksomheten. Ved å gjøre dette har han lagt merke til fem viktige feil som hver 3D-printvirksomhet gjør i løpet av de første årene av driften

Publisert av: