Ultimaker med podcast om 3D-printing

Matt Griffin, Director of Community Development hos Ultimaker er stemmen som leder Ultimakers nye podcast.

3D-printerprodusent Ultimaker snakker om additiv tilvirkning i den nye podcasten “Talking Additive”. Nå er seks episoder tilgjengelig.

Ultimaker, som lager 3D-printere i skrivebordstørrelse, har startet en podcast. Podcasten ledes av Matt Griffin, Director of Community Development hos Ultimaker, som sammen med gjester fra Ultimakers nettverk skal diskutere hvordan man kan benytte seg av additiv tilvirkning på ulike områder i dag.

Gir innsikt
– Vi er glade for å kunne lansere Talking Additive og for å kunne tilby en ny kanal som ger innsikt i 3D-printingens positive innvirkninger på firmaer rundt om i verden, sier Nano Campos, markedssjef hos Ultimaker og fortsetter:

– Vår nye podcast er tenkt at skal feire suksesshistorier og dele kunnskap om alle relevante aspekter innen 3D-printing så som maskinvare, programvare og materialer.

Matthew Forrester fra Loreal, Danielle Glasbergen-Benning fra DSM Additive Manufacturing og Paul Heiden fra Ultimaker er noen av deltakerne i podcasten Talking Additive.

Seks avsnitt ute
nettsiden til Talking Additive ligger det nå seks avsnitt som er tilgjengelige. Matt Griffin spør blant andre Matthew Forrester fra Loreal, Danielle Glasbergen-Benning fra DSM Additive Manufacturing og egne eksperter fra Ultimaker om fremtidens 3D-printing.

Ultimakers serie 3D-printere selges her til lands bl.a. av Japan Foto.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


3D-printet tankestyrt kjole

Den nederlandske FashionTech-designeren Anouk Wipprecht lanserte tidligere denne måneden en 3D-printet, tankekontrollert kjole! Lanserningen foregikk i Østerrike på Ars Electronica Festival, Europas største festival for kunst, teknologi og samfunn.

Publisert av: