Ultimaker med podcast om 3D-printing

Matt Griffin, Director of Community Development hos Ultimaker er stemmen som leder Ultimakers nye podcast.

3D-printerprodusent Ultimaker snakker om additiv tilvirkning i den nye podcasten “Talking Additive”. Nå er seks episoder tilgjengelig.

Ultimaker, som lager 3D-printere i skrivebordstørrelse, har startet en podcast. Podcasten ledes av Matt Griffin, Director of Community Development hos Ultimaker, som sammen med gjester fra Ultimakers nettverk skal diskutere hvordan man kan benytte seg av additiv tilvirkning på ulike områder i dag.

Gir innsikt
– Vi er glade for å kunne lansere Talking Additive og for å kunne tilby en ny kanal som ger innsikt i 3D-printingens positive innvirkninger på firmaer rundt om i verden, sier Nano Campos, markedssjef hos Ultimaker og fortsetter:

– Vår nye podcast er tenkt at skal feire suksesshistorier og dele kunnskap om alle relevante aspekter innen 3D-printing så som maskinvare, programvare og materialer.

Matthew Forrester fra Loreal, Danielle Glasbergen-Benning fra DSM Additive Manufacturing og Paul Heiden fra Ultimaker er noen av deltakerne i podcasten Talking Additive.

Seks avsnitt ute
nettsiden til Talking Additive ligger det nå seks avsnitt som er tilgjengelige. Matt Griffin spør blant andre Matthew Forrester fra Loreal, Danielle Glasbergen-Benning fra DSM Additive Manufacturing og egne eksperter fra Ultimaker om fremtidens 3D-printing.

Ultimakers serie 3D-printere selges her til lands bl.a. av Japan Foto.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Printet vev direkte i pasienten

Et amerikansk forskerteam har utviklet en teknikk for 3D-printing av vev direkte inn i pasienten. I følge forskerne skal denne teknologien kunne redusere infeksjoner i forbindelse med kirurgi.

Publisert av: 

Programvare oppgraderes til 2.0

Økt produktivitet for blant annet konstruktører, sykehus, ortopeder og produksjonsteknikere. Det skal Wematters nye programvare for deres 3D-printer “Gravity” bidra til.

Publisert av: 

EOS: Tre ting vi lærte av koronakrisen

Den rådende korona-pandemien har rystet samfunnet vårt, men situasjonen gir oss også innsikt i hvordan teknologi og samarbeid kan utgjøre en forskjell, sier Markus Glasser ved EOS som listet opp tre viktige leksjoner om 3D-printing i forbindelse med koronakrisen.

Publisert av: 

Cellink inngår partnerskap med Lonza

Den svenske bioprinterprodusenten Cellink har inngått partnerskap med det opprinnelig sveitsiske helseforetaket Lonza for å drive frem utviklingen av bioprinting av cellekulturer.

Publisert av: 

HP introduserer polypropenmateriale

HP introduserer polypropenmateriale for å utvide 3D-print-markedet og aktivere nye applikasjoner. Momentumet til 3D-print fortsetter med introduksjonen av PP-materiale og nye partnerskap.

Publisert av: 

Stratasys skjærer ned

Stratasys er en av markedslederne innen 3D-printteknikken på det industrielle området. Nå har de kunngjort at de vil permittere 10 prosent av sine arbeidstakere over hele verden. Beslutningen kommer i kjølvannet av selskapets rapport fra 1. kvartal.

Publisert av: 

Protech utvider produktporteføljen

Makerbot lanserer nye 3D-printere i sin Method-serie, Method Carbon Fiber Editions. Samtidig slipper de en rekke materialer tilpasset industrien. Selskapets leverandør Protech vil begynne å levere produktene i begynnelsen av juli.

Publisert av: