Ny rapport fokuserer på mangfold

Grunnleggeren av Women in 3D Printing og en av forfatterne bak rapporten, Nora Touré.

Women in 3D Printing lanserer en ny rapport for 2020 om mangfold i additiv tilvirkning-bransjen. – Mer enn noensinne er denne saken nå alles oppmerksomhet, skriver forfatterne av rapporten.

Rapporten Diversity for Additive Manufacturing fokuserer på kjønnsmangfold og minoriteter i additiv-industrien i Nord-Amerika og Europa. Bak rapporten står Women in 3D Printing, en organisasjon som jobber for økt mangfold i bransjen.

En viktig kamp
– Mer enn noen gang er denne saken nå alles oppmerksomhet. Det er forskjellsbehandling på forskjellige nivåer og i forskjellige sektorer, blant aktivister, organisasjoner, beslutningstakere, kjendiser og selskaper. Ord og virkemidler kan variere fra ett sted til et annet, fra ett språk til et annet, men stadig vekk er kampen den samme. Denne kampen er enda viktigere for den additive tilvirkningsindustrien, skriver forfatterne i rapporten og fortsetter:

– Teknologibransjen generelt prøver allerede å fremme likestilling. Derfor vil vi ta opp spørsmålet om mangfold og inkludering med to spørsmål i tankene: hvordan sees dette på i bransjen? Og enda viktigere, hva gjør additive produksjonsbedrifter med det?

To spesialiseringer
Rapporten er basert på to undersøkelser utført av Women in 3D Printing. Man fokuserer på rekrutteringsselskaper for å forstå om mangelen på representasjon for minoritetsgrupper skyldes fravær av mennesker eller et begrenset antall søkere. Det andre fokuserer på additive produksjonsbedrifter på tiltak som kan treffes for å muliggjøre inkludering.

I tillegg til undersøkelser ble det også gjennomført intervjuer med representanter for bransjen og kvinner i bransjen. Forfatterne bak rapporten er Kety Sindze, administrerende direktør i 3D Adept, Erika Jefferson, administrerende direktør og grunnlegger av organisasjonen Black Women in Science and Engineering, Sarah Goehrke og Nora Touré fra Women in 3D Printing.

Hvis du vil lese rapporten i sin helhet, kan du få den sendt til din e-postadresse her gratis.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Tar til orde for helautomatisering

Når du ser på 3D-printingens historie, tror vi at bransjen trenger en nøkkelferdig løsning for hele prosessen. Vi ønsker ikke at våre kunder skal behøve å kjøpe fem forskjellige maskiner for å få til den arbeidsflyten som trengs for å produsere delene sine, så nå har vi satt dette på dagsorden.

Publisert av: 

Massivit tar sikte på nye markeder

Massivit 3D Printing Technologies, den israelske produsenten av store 3D-printere knytter til seg distributør for Storbritannia og Irland, og sikter seg samtidig inn på markedene for kjøretøy, marine, arkitektur og energileverandører med sine løsninger for prototyping i stor skala og verktøyproduksjon.

Publisert av: 

Anatomic Studios går globalt

Den svenske produsenten av personaliserte og 3D-printede skall for benproteser, Anatomic Studios, har fått inn 4,5 millioner svenske kroner i investeringer for å forberede en lansering utenfor norden. – Vi er så glade for å kunne ta protesemote globalt, sier Emelie Strömshed fra Anatomic Studios.

Publisert av: 

Den globale heisindustrien og 3D-printing

De store heisprodusentene restrukturerer for å drive forretningsutvikling og innovasjon. Nå tar de i bruk 3D-printing av løsninger for industrien. En annen ting er 3D-printing av reservedeler for å redusere leveringstiden og sørge for at heisene i verden ikke står stille unødvendig lenge.

Publisert av: 

Fem feil 3D-printbyråer gjør

Mike Moceri har summert opp fem ting de som 3D-printer objekter for kunder gjør feil i sin forretningsdrift. I løpet av de siste årene har han snakket med hundrevis av bedriftseiere innenfor additiv tilvirkning om hvordan de driver virksomheten. Ved å gjøre dette har han lagt merke til fem viktige feil som hver 3D-printvirksomhet gjør i løpet av de første årene av driften

Publisert av: