Ny rapport fokuserer på mangfold

Grunnleggeren av Women in 3D Printing og en av forfatterne bak rapporten, Nora Touré.

Women in 3D Printing lanserer en ny rapport for 2020 om mangfold i additiv tilvirkning-bransjen. – Mer enn noensinne er denne saken nå alles oppmerksomhet, skriver forfatterne av rapporten.

Rapporten Diversity for Additive Manufacturing fokuserer på kjønnsmangfold og minoriteter i additiv-industrien i Nord-Amerika og Europa. Bak rapporten står Women in 3D Printing, en organisasjon som jobber for økt mangfold i bransjen.

En viktig kamp
– Mer enn noen gang er denne saken nå alles oppmerksomhet. Det er forskjellsbehandling på forskjellige nivåer og i forskjellige sektorer, blant aktivister, organisasjoner, beslutningstakere, kjendiser og selskaper. Ord og virkemidler kan variere fra ett sted til et annet, fra ett språk til et annet, men stadig vekk er kampen den samme. Denne kampen er enda viktigere for den additive tilvirkningsindustrien, skriver forfatterne i rapporten og fortsetter:

– Teknologibransjen generelt prøver allerede å fremme likestilling. Derfor vil vi ta opp spørsmålet om mangfold og inkludering med to spørsmål i tankene: hvordan sees dette på i bransjen? Og enda viktigere, hva gjør additive produksjonsbedrifter med det?

To spesialiseringer
Rapporten er basert på to undersøkelser utført av Women in 3D Printing. Man fokuserer på rekrutteringsselskaper for å forstå om mangelen på representasjon for minoritetsgrupper skyldes fravær av mennesker eller et begrenset antall søkere. Det andre fokuserer på additive produksjonsbedrifter på tiltak som kan treffes for å muliggjøre inkludering.

I tillegg til undersøkelser ble det også gjennomført intervjuer med representanter for bransjen og kvinner i bransjen. Forfatterne bak rapporten er Kety Sindze, administrerende direktør i 3D Adept, Erika Jefferson, administrerende direktør og grunnlegger av organisasjonen Black Women in Science and Engineering, Sarah Goehrke og Nora Touré fra Women in 3D Printing.

Hvis du vil lese rapporten i sin helhet, kan du få den sendt til din e-postadresse her gratis.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *