Anatomic Studios går globalt

Gründerne Christian Veraeus og Emelie Strömshed. Foto: Olle Enqvist

Den svenske produsenten av personaliserte og 3D-printede skall for benproteser, Anatomic Studios, har mottatt 4,5 millioner svenske kroner i investeringer for å forberede en lansering utenfor norden. – Vi er så glade for å kunne ta protesemote globalt, sier Emelie Strömshed fra Anatomic Studios.

Anatomic Studios designer og produserer skall for benproteser etter kundens ønsker. Etter at selskapet opplevde en økt etterspørsel etter produktet, vil de nå ta konseptet globalt.

Millioner i investeringer
Anatomic Studios avsluttet nylig en investeringsrunde på 4,5 millioner SEK med Wellstreet Ventures Fund og det Helsingborg-baserte teknologiselskapet Edument som to største investorene.

Foto: Anatomic Studios viste frem sine produkter da kong Carl XVI Gustaf besøkte Malmö i 2017. Foto: Jesper Berg

Vil ta protesemote globalt
Skallene for benprotesene er individuelt utformet og deretter produsert med additiv tilvirkning. Enten er designet fra en definert kolleksjon eller helt tilpasset kundens egne ideer.

– Vi er så glade for å kunne ta protesemote globalt og fortsette å utvikle vår e-handels- og 3D-teknologiplattform, noe som vil skape en helt ny opplevelse for våre kunder, sier Emelie Strömshed, gründer og kunstnerlig leder for Anatomic Studios og fortsetter :

– Vi ser frem til å høre enda flere brukere snakke om hvordan protesedekslene deres har endret måten de ser på deres hjelpemiddel og hvordan de samhandler med verden.

Royalt utsmykkede ben

Før slutten av 2020
Med de nye ressursene tar grunnleggerne sikte på å automatisere arbeidsflyten og forberede seg på en bredere lansering for å møte den økende etterspørselen fra både brukere og klinikker globalt. Målet er en global lansering før slutten av 2020.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Utgir egne filamenter av rPLA

Etter et års produktutvikling, gir svenske Lostboyslab sammen med Reflow nå ut to filamentkolleksjoner av resirkulert PLA for 3D-utskrift med FDM. Samlingene består av totalt tolv forskjellige matte farger og målgruppen er profesjonelle brukere som designere, interiørarkitekter og arkitekter.

Publisert av: 

AM-dagen i Sverige

Merk av tirsdag 7. desember 2021 i kalenderen. Da er det tid for 3dp sin årlige heldagskonferanse, AM-dagen, som ble avlyst i fjor på grunn av pandemien. I år ser vi på fremtiden under temaet “AM 2030 – Additiv tilvirkning i fremtiden”.

Publisert av: