Massivit tar sikte på nye markeder

Tekst:Roger Stormo
PUBLISERT: 8 september 2020
Massivits administrerende direktør Erez Zimerman med sin 3D-printede tvilling produsert i firmaets Massivit 1800

Massivit 3D Printing Technologies, den israelske produsenten av store 3D-printere knytter til seg distributør for Storbritannia og Irland, og sikter seg samtidig inn på markedene for kjøretøy, marine, arkitektur og energileverandører med sine løsninger for prototyping i stor skala og verktøyproduksjon.

Massivit 3D Printing Technologies har kunngjort et nytt partnerskap med Solid Print3D – en etablert britisk leverandør av 3D-utskriftsløsninger – for å distribuere Massivit 3D sin portefølje av 3D-printere og tjenester i Storbritannia og Irland.

Solid Print3D er en anerkjent leverandør av 3D-printløsninger med over 19.000 britiske ingeniør- og designkunder, og er søstervirksomheten til Solid Solutions – en stor forhandler av SolidWorks. Solid Print3D er satt til å utvide tilstedeværelsen av Massivit 3D sine løsninger i Storbritannia og Irland, og vil stå for salg, installasjon, vedlikehold og teknisk support samt levering av Massivit 3D sine patenterte 3D-printmedier.

–Vi er glade for å knytte dette partnerskapet med Solid Print3D, en etablert leverandør av omfattende 3D-printløsninger og -tjenester, kommenterer Erez Zimerman, administrerende direktør i Massivit 3D. –Vi ser dette som et viktig skritt fremover for ytterligere å gjennomsyre EMEA-regionen og introdusere for Storbritannia og Irland de klare fordelene med produksjonshastighet og skala som blir gjort lettere av 3D-printing i stor størrelse. Spesielt tror vi at produsenter og designere nå kan få enorm forretningsverdi fra Massivit 3Ds teknologi som har vist seg å forkorte produktutviklingsfasen med flere uker, og dermed redusere tiden til markedet, sier Zimerman.

SolidPrint3D skal markedsføre Massivit i Storbritannia og Irland. Foto: SolidPrint3D

Massivit 3D har sett at det ligger et ventende markedssegment som kan være åpent for ny teknologi når det gjelder høyhastighetsproduksjon av fullskala prototyper og verktøy, og sikter seg inn på designere, ingeniører og produsenter som er positivt innstilt til innovative teknologier.

Massivit 3Ds printløsninger passer Solid Print3D som hånd i hanske, forklarer firmaets grunnlegger og administrerende direktør, Neil Sewell:

–Hos Solid Print3D er vi stolte av å kunne tilby en rekke løsninger for additiv tilvirkning til en rekke markedssektorer. Vi føler at integreringen av Massivit 3D i vår portefølje gir oss muligheten til å levere en unik 3D-printteknologi som vil penetrere flere markeder, takket være hastighet og størrelse. Med muligheten til å produsere store deler raskere enn noen annen teknologi, tror vi Massivit 3D er en aktør som vil forandre markedet for 3D-print i stor skala. Vi er utrolig stolte av å samarbeide med Massivit 3D og ser frem til å jobbe tett med dem fremover, avslutter han.

Solid Print3D vil samarbeide med Massivit 3D de neste månedene for å arrangere ulike webinarer og virtuelle demonstrasjoner.

Les mer

3D-printede priser i Scandinavian Touring Car Championship

Da årets første STCC-konkurranse ble avgjort nylig, mottok de tre øverste på pallen trofeer som ble 3D-printet med gull-, sølv- og bronsefarget filament.
stccZ62_2506x-1024x682

Skriver ut korallrev og parkourbane

Concrete Print bygde det første 3D-printede huset i Sverige for et par år siden. Siden den gang har selskapet fått flere andre oppdrag for å trykke med betong, sist fundament for å redde Sveriges siste korallrev og en parkourbane til SM-uka i Västerås.
Concrete-Print-1-1024x683

3D-printede komponenter i de nye Apple Watch modellene

En rapport fra TF International Securities-analytiker Ming-Chi Kuo indikerer at nye smartklokker fra Apple Inc. vil inkludere 3D-printede metallkomponenter.
applewatch

Vinnerne i TCT Awards kåret

I forbindelse med TCT 3Sixty-messen i Birmingham ble årets utgave av TCT Awards 2024 avgjort, som fremhever bransjens beste i elleve ulike kategorier. I tillegg ble tre personer innlemmet i TCT Hall of Fame.
TCT_AWARDS_NCC_050624_KatjaOgrin_110-1024x698

Siste nytt

3D-printede priser i Scandinavian Touring Car Championship

Da årets første STCC-konkurranse ble avgjort nylig, mottok de tre øverste på pallen trofeer som ble 3D-printet med gull-, sølv- og bronsefarget filament.
stccZ62_2506x-1024x682

BigRep med flere høytemperaturmaskiner

Tyske BigRep lanserte nylig ikke bare én, men tre nye 3D-skrivere for utskrift i høye temperaturer. Utgivelsen er et resultat av selskapets oppkjøp av HAGE3D, som ble annonsert i fjor høst.
IPSO105_inFormnext2023-1024x683

Skriver ut korallrev og parkourbane

Concrete Print bygde det første 3D-printede huset i Sverige for et par år siden. Siden den gang har selskapet fått flere andre oppdrag for å trykke med betong, sist fundament for å redde Sveriges siste korallrev og en parkourbane til SM-uka i Västerås.
Concrete-Print-1-1024x683

3D-printede komponenter i de nye Apple Watch modellene

En rapport fra TF International Securities-analytiker Ming-Chi Kuo indikerer at nye smartklokker fra Apple Inc. vil inkludere 3D-printede metallkomponenter.
applewatch