Massivit tar sikte på nye markeder

Massivits administrerende direktør Erez Zimerman med sin 3D-printede tvilling produsert i firmaets Massivit 1800

Massivit 3D Printing Technologies, den israelske produsenten av store 3D-printere knytter til seg distributør for Storbritannia og Irland, og sikter seg samtidig inn på markedene for kjøretøy, marine, arkitektur og energileverandører med sine løsninger for prototyping i stor skala og verktøyproduksjon.

Massivit 3D Printing Technologies har kunngjort et nytt partnerskap med Solid Print3D – en etablert britisk leverandør av 3D-utskriftsløsninger – for å distribuere Massivit 3D sin portefølje av 3D-printere og tjenester i Storbritannia og Irland.

Solid Print3D er en anerkjent leverandør av 3D-printløsninger med over 19.000 britiske ingeniør- og designkunder, og er søstervirksomheten til Solid Solutions – en stor forhandler av SolidWorks. Solid Print3D er satt til å utvide tilstedeværelsen av Massivit 3D sine løsninger i Storbritannia og Irland, og vil stå for salg, installasjon, vedlikehold og teknisk support samt levering av Massivit 3D sine patenterte 3D-printmedier.

–Vi er glade for å knytte dette partnerskapet med Solid Print3D, en etablert leverandør av omfattende 3D-printløsninger og -tjenester, kommenterer Erez Zimerman, administrerende direktør i Massivit 3D. –Vi ser dette som et viktig skritt fremover for ytterligere å gjennomsyre EMEA-regionen og introdusere for Storbritannia og Irland de klare fordelene med produksjonshastighet og skala som blir gjort lettere av 3D-printing i stor størrelse. Spesielt tror vi at produsenter og designere nå kan få enorm forretningsverdi fra Massivit 3Ds teknologi som har vist seg å forkorte produktutviklingsfasen med flere uker, og dermed redusere tiden til markedet, sier Zimerman.

SolidPrint3D skal markedsføre Massivit i Storbritannia og Irland. Foto: SolidPrint3D

Massivit 3D har sett at det ligger et ventende markedssegment som kan være åpent for ny teknologi når det gjelder høyhastighetsproduksjon av fullskala prototyper og verktøy, og sikter seg inn på designere, ingeniører og produsenter som er positivt innstilt til innovative teknologier.

Massivit 3Ds printløsninger passer Solid Print3D som hånd i hanske, forklarer firmaets grunnlegger og administrerende direktør, Neil Sewell:

–Hos Solid Print3D er vi stolte av å kunne tilby en rekke løsninger for additiv tilvirkning til en rekke markedssektorer. Vi føler at integreringen av Massivit 3D i vår portefølje gir oss muligheten til å levere en unik 3D-printteknologi som vil penetrere flere markeder, takket være hastighet og størrelse. Med muligheten til å produsere store deler raskere enn noen annen teknologi, tror vi Massivit 3D er en aktør som vil forandre markedet for 3D-print i stor skala. Vi er utrolig stolte av å samarbeide med Massivit 3D og ser frem til å jobbe tett med dem fremover, avslutter han.

Solid Print3D vil samarbeide med Massivit 3D de neste månedene for å arrangere ulike webinarer og virtuelle demonstrasjoner.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


3D-printet tankestyrt kjole

Den nederlandske FashionTech-designeren Anouk Wipprecht lanserte tidligere denne måneden en 3D-printet, tankekontrollert kjole! Lanserningen foregikk i Østerrike på Ars Electronica Festival, Europas største festival for kunst, teknologi og samfunn.

Publisert av: