Siemens inngår partnerskap om automatisering

Nexa3D sin nye printerserie vil utstyres med automatiserings-programvare fra Siemens. Foto via Nexa3D.

Industriprodusenten Siemens har inngått et samarbeid med SLA 3D-printerprodusenten Nexa3D om at disse skal tilpasse sine Quantum Laser Sintering (QLS) -systemer med ny programvare fra Siemens, som skal gjøre automatiseringsprosesser bedre.

Avtalen mellom selskapene vil føre til at Nexa 3Ds QLS-serie med printere vil bli levert med Siemens “‘Factory Automation og Edge computing-teknologier” ferdig installert, noe som starter med QLS-350 3D-printeren i første kvartal 2021. I følge begge firmaene vil systemets prediktive vedlikehold, prosessverktøy for overvåking og utskriftsoptimalisering, gjøre det mulig for kundene å betjene maskinene sine med grad av større automatisering enn tidligere.

Tim Bell, sjef for additiv tilvirkning i Siemens sier at selskapenes nye samarbeid vil gjøre det mulig for Nexa3D-kunder å få mest mulig ut av sine 3D-printere.

–Vi er veldig glade for å gå sammen med Nexa3D og sammen frigjøre kraften og potensialet i produktene våre for å skape mer elastiske og bærekraftige forsyningskjeder, sa Bell. –COVID-19 har understreket den utrolig raske og fleksible naturen til våre kombinerte fabrikkautomatiseringsteknologier og demonstrert hvor sårbar den globale forsyningskjeden for produksjon er for uventede forstyrrelser.

Kilde: 3dprintingindustry

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


3D-printet tankestyrt kjole

Den nederlandske FashionTech-designeren Anouk Wipprecht lanserte tidligere denne måneden en 3D-printet, tankekontrollert kjole! Lanserningen foregikk i Østerrike på Ars Electronica Festival, Europas største festival for kunst, teknologi og samfunn.

Publisert av: