AM-dagen flyttes til 2021

3dp sitt årlige evenement for den additive tilvirkningsbransjen, AM-dagen, flyttes til våren 2021.

Hanna Jangenfeldt, prosjektleder for AM-dagen.

AM-Dagen er vår svenske avdeling 3dp.se sin store årlige konferanse om 3d-printede sluttprodukter for teknikkforetak innen blant annet kjøretøy-, fly- og verkstedsindustri. Fokuset ligger på kundeeksempler, materialutvikling, implementering, kvalitetskontroll og forskning.

I år skulle AM-dagen gått av stabelen den 3. desember 2020. Nå flyttes den i stedet til våren 2021 på grunn av den rådende pandemien med Covid-19.

– Vi har tatt beslutningen om å flytte konferansen til våren 2021. For oss er det viktig at deltakerne får muligheter til å mingle og titte nærmere på prøver i vår utstilling. Dette er ikke mulig på det nåværende tidspunkt med de restriksjonene som er bestemt. Ny dato for konferansen kommer i løpet av kort tid, sier prosjektleder Hanna Jangenfeldt.

Tags: , ,
Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *