Pulver i fokus for nytt partnerskap

Tårn med titanpulver hos Sandvik. Foto: Sandvik

Sandvik Additive Manufacturing blir en strategisk partner i GE Additives Binder Jet Beta Partner Program. Sandvik vil bidra med metallpulver i GE Additives kommende H2 Binder Jet 3d-skriver.

GE Additives Binder Jet Beta Partner Program har som mål å få selskapets 3D-teknologi til å vokse seg større ved hjelp av eksterne aktører. I det nye partnerskapet vil Sandvik bidra med metallpulver og kunnskap om metallbearbeidelse og etterbehandling. Dette gjelder Osprey-pulveret deres, som er ment å brukes i en ny serie H2 Binder Jet 3d-printere, som ifølge GE Additive vil komme på markedet i 2021.

GE Additive har tidligere inngått et samarbeid med den globale jernbane- og transittprodusenten Wabtec og den amerikanske motorprodusenten Cummins. Disse må teste maskinene før de når markedet. Planen er også at samarbeidet skal føre til at Sandvik blir GE Additives hovedleverandør av metallpulver.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Utgir egne filamenter av rPLA

Etter et års produktutvikling, gir svenske Lostboyslab sammen med Reflow nå ut to filamentkolleksjoner av resirkulert PLA for 3D-utskrift med FDM. Samlingene består av totalt tolv forskjellige matte farger og målgruppen er profesjonelle brukere som designere, interiørarkitekter og arkitekter.

Publisert av: